Jaký homescreen / tematko používáte ?
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
4IkE Blaster: to mívám normál, po Hard Resetu mám 83MB free
(kuchyň od Globalbuse)
-
J4K3R
- nováček

- Zařízení: HP iPAQ rw6815, hx4700
Jirko, pochopil sem to správně, že nepoužíváš žádny wisbar atd. ale jenom úpravy v zařízení?jestli jo je na nějaký návod?wisbar žere ramku a tohle je pěkný:-)
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Vždyť vše napsal v příspěvku
Pluginy vidíš, na ty ikony nahoře dal odkaz. A nic jiného tam není.
-
J4K3R
- nováček

- Zařízení: HP iPAQ rw6815, hx4700
jo to je fajn ale to je u Touch HD..jde to i u jiných zařízení?
Samozřejmě, akorát si možná budeš muset ikony udělat sám, pokud máš QVGA zařízení. Jinak pohledej na XDA.
Tak jsem to taky trochu změnil.Ahoj Olda 
- Attachments
-
- Screen002.png
- (80.14 KiB) Downloaded 601 times
Jj diky vsem...neco si poschanim a zkusim to nainstalovat jestli to teda zvladnu...
Jinak jsem se chtel zeptat neni to Resco Contact Manager jen BETA verze?Jinak to vypada moc dobre presne to co potrebuju, hodiny, kalendar, sms, email, wifi a bluetooth. Ostatnni programy stejne mam v nabidce a ostatni poustim s nabidky Programs.
jdu to poschanet a vyzkouset...pak dam vedet...myslim ze stejne budu potrebovat jeste poradit...
Jinak jsem se chtel zeptat neni to Resco Contact Manager jen BETA verze?Jinak to vypada moc dobre presne to co potrebuju, hodiny, kalendar, sms, email, wifi a bluetooth. Ostatnni programy stejne mam v nabidce a ostatni poustim s nabidky Programs.
jdu to poschanet a vyzkouset...pak dam vedet...myslim ze stejne budu potrebovat jeste poradit...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Ano, je to jen beta. A Jirka vážně němá Touch HD 
Tak jsem si nainstaloval Resco a paradni programek, ma to teda jeste nejaky chybicky ale jestli to chlapci dotahnou tak to bude supr...akorat kdyz jsem ho odinstaloval tak se nemuzu dostat do kontaktu...stejne jsem chtel udelat HARD reset tak ted mam alespon duvod...nastesti mam zalohu...
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Uníšek (naposled focen v týdnu před výzem - jde to vidět)

Himalaya

MPx200: WM2003 default, jen odebraný kalendářový plugin - ani nemá cenu to sem dávat, občas nahodím WM6.1 - taky nechávám default

Himalaya

MPx200: WM2003 default, jen odebraný kalendářový plugin - ani nemá cenu to sem dávat, občas nahodím WM6.1 - taky nechávám default
A tohle používám zatím já....

Ale jak už to bývá....časem se to určitě změní...

Ale jak už to bývá....časem se to určitě změní...
mam blbej dotaz ale zaboha na to nemuzu prijit...kdyz nastavim jakejkoliv obrazek na today obrazovku tak je svetlejsi...asi se mi budete hodne smat ale nemuzu na to prijit

-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Nastavuj to přes nějaký jiný program než je standardní Today v nastavení
Tuším, že v HTC Album-u by to mělo jít... Jinak, máš recht, je to "blbej dotaz"
EDIT: Tak jsem narazil na problem s kolizi mezi SBSH iLauncher a .NetCompact 3.5 (po startu vybehne chyby services.exe). Koukal jsem ze ste to tady resili s Makevelinou ale nejak nedoresili...mate teda nekdo nejaky reseni?

\\používej tlačítko UPRAVIT, farokh
EDIT:
!!!!mam takovej dotaz...nasel jsem na netu HTC Home Plugin zkousel jsme ho nainstalovat ale na Diamondovi se nezobrazuje korektne tak nevim jestli je mozny pouzit ten plugin na Diamonda(na googlu jsem neco malo nasel - ale nevim jak to zprovoznit tak aby to behalo jak ma... budu rad za kazdou radu...DIKY
\\používej tlačítko UPRAVIT, farokh
EDIT:
!!!!mam takovej dotaz...nasel jsem na netu HTC Home Plugin zkousel jsme ho nainstalovat ale na Diamondovi se nezobrazuje korektne tak nevim jestli je mozny pouzit ten plugin na Diamonda(na googlu jsem neco malo nasel - ale nevim jak to zprovoznit tak aby to behalo jak ma... budu rad za kazdou radu...DIKY
Momentálně vypadá moje xperia takto.....jednoduché a přehledné...

Ahoj, potreboval bych poradit, nainstaloval jsem si HTC Home plugin do diamonda, ale bohuzel nektere casti jako nazev operatora, cas, datum a taky zpravy volani jsou jakoby useknute v pulce. Nevite nekde, kde by mohl byt problem? diky
Nainstaloval sis VGA verzi?
Narazil jsem pouze na rozdeleni dle verze WM.