panove, pokud vite, prosim poradte mi.
poridil jsem si SPB mobile shell 2.
zaroven mam take SBSH Calendar Touch.
pokud mam "hlavni" obrazovku SPB a kliknu na nejakou udalost kterou mam v kalendari tak se mi otevre vestavenej kalendar od microsoftu a nikoliv doinstalovanej SBSH.
nevite , kde by se dalo zmenit ( v registrech ? ), aby mi to spoustelo po kliknuti defaultne kalendar kterej si urcim, v tomto pripade SBSH Calendar ?
a kdyz uz sem koukate, mate nejakej tip na dobrej kalendar pro pda ?
SPB Mobile Shell - spousteni jineho kalendare
- honefr
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Já řeším úplně tu samou věc akorat aby se při kliknutí na obáku otevřela aplikace SMS-Chat a né SMS 
no jo no, ale to je prave to, co nemuzu najit...
pri instalaci se to na tohle ptalo, ale dal jsem ze nechci a od te doby mam smulu.
dokonce ani preinstalace nepomohla, kde uz jsem zaskrtnul, ze ma bejt hlavni...
takze ted nevim co s tim...porad mi to spousti ted defaultni od microsoftu...a ja ho nechciiiiiiii...;-(
pri instalaci se to na tohle ptalo, ale dal jsem ze nechci a od te doby mam smulu.
dokonce ani preinstalace nepomohla, kde uz jsem zaskrtnul, ze ma bejt hlavni...
takze ted nevim co s tim...porad mi to spousti ted defaultni od microsoftu...a ja ho nechciiiiiiii...;-(
Muzes vyzkouset jiny kalendar, mi to s ThumbCal funguje.
tak uz jsem zkusil Pocket Informant a stejne mi to nefunguje.
mimochdem SBSH Calendar Touch u me konci a prechazim na PI, ten je neprosto dokonalej. ale tech nastaveni co tam je, to nastaveni bude na dyl...
nicmene hodilo by se, kdyby se na nej dalo prepnout z SPB mobile , bylo by to dokonaly
mimochdem SBSH Calendar Touch u me konci a prechazim na PI, ten je neprosto dokonalej. ale tech nastaveni co tam je, to nastaveni bude na dyl...
nicmene hodilo by se, kdyby se na nej dalo prepnout z SPB mobile , bylo by to dokonaly
-
SaintPaul
- přispěvatel

- Zařízení: Orange SanFrancisco = ZTE Blade
Pro zprovoznění jiného kalendáře musíte mít nainstalovaný SPB Plugin.Více zde.