Na serveru AreaMobile.de se objevila krátká recenze předprodukční verze chystaného Pocket PC HTC Touch Pro 2. Recenze je psaná v němčině, angličtináři ale mohou využít překladu přes Google Translate. Pokud vám není ani jeden z jazyků blízký, můžete si alespoň prohlédnout několik fotografií.
Nezapomeňte se podívat také do této galerie, kde je Touch Pro 2 porovnáván se Sony Ericssonem Xperia X1.
Já jsem ho včera držel v ruce a řeknu Vám... Je to pěkné zařízené, ale jak má pant na zvedání displeje, tak je to takové.. že bych se bál, že to zlomím. Kaiser nebyl takhle chatrný
EDIT: Měl jsem ho v ruce asi 10 sekund a nebyla to prodejní verze, takže to co tu píšu, nemusí být pravda až se tento kousek oběví na trhu...
No to mne ani nerikej... na TP2 se uz klepu... Kaiser je prece jenom uz skoro 2 roky stary chlapik a potrebuje nastupce... Ale co jsem zatim !videl! fotky tak to vypada na stejnou konstrukci jako prave u kaisera...
ted koukam ze ma tento pristorj v popisu pohotovostni vydrze az 400 hodin, to je trosku prestrelene ne? klasikcky maj neco mezi 150-200 a v zatezi max 5 hodin (to ma TP2 taky...) to nas ceka nejaky zlom v akumulaoru nebo rizeni spotreby nebo se jedna o preklep???