Ahoj
Tak potom co jsem zjistil (psal jsem níže ve fóru) že resco dělá bordel úplně všude v mym HD, tak jsem se rozhodl ji odinstalovat a to klasickým způsobem Start-systém-odebrat programy-resco keyboard pro....
...a píše to: Vybraný program bude trvale odebrán..Lze ho znovu načíst z pc. Opravdu ho chcete odebrat?
ANO
Objeví se hláška: !Resco Keyboard is currently in use. Please soft-reset the divice to finalize the uninstallation.
Would you like to soft-reser it now?
ANO
..po restartu se znovu objeví tato hláška ( ...is currently...) a resco je v programech jako by se nechumelilo.
Tak že kromě toho, vzít HD a hodit ho o zeď mě bohužel nic nenapadá
Všem pŕedem dík za rady
Nejde odinstalovat Resco Keyboard. HELP
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Použij např. SKTools.
Pošleš mi prosím cab?
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Stáhni si trial, je to placená app. Ale stojí za to.
já nevim co to je, ale stejně dík
Dík, už jsem to vyřešil
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Mate jeste nejaky jiny zpusoby, jak odinstalovat aplikace? Mam trosku problem s TomTom7, kterej mi nejdriv pri spusteni zacal psat nedostatek pameti a ted nejde ani odinstalovat -> nemuzu vubec TT pouzivat. A preinstalovat to taky nejde. Sekne se to hned pri nacitani instalace, asi kvuli tomu, ze tam je ta stara verze, kterou to chce odinstalovat, ale to nejde. Diky za pomoc.. je to docela nutne.
K tomu asi bude fakt nejlepší SKTOOLS jak se píše výš. Vzhledem k tomu, že není v češtině a podle zkušených stačí trocha neopatrnosti s tímto programem a může se stát že bude potřeba HARDreset, tak se do néj radši neženu