Notifikace e-mailu

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Ludek Trejbal
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2,SGS3

Notifikace e-mailu

Post by Ludek Trejbal »

Nevím to zcela určitě, ale přestala mi fungovat zvuková notifikace na příchozí e-maily.se změnou upgrade na WM 6.1, Nastavení - Zvuky - Notifikace je nastavení OK, Zkoušel jsem system.program pro e-maily WM 6.1 i Fleximail 4.1 a žádná změna. Ostatní zvuky na další události fungují bez problémů.
Díky za radu.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Notifikace e-mailu

Post by Jiří Hrma »

Ten problém se objevil hned po upgradu na novou verzi ROM nebo až po instalaci nějakých dalších aplikaci? Může to být totiž problém ROM samotné nebo nějakého programu, který si tam dohrál. Ta ROM je oficiální?
Ludek Trejbal
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2,SGS3

Notifikace e-mailu

Post by Ludek Trejbal »

Ano oficiální staženo z HTC Eng WM 6.1( sic jsem přišel o češtinu v ROM, ale to mě nevadí). Z aplikacemi je to potíž, neustále něco instaluji a zkouším. Už léta používám Palm,ale na základě posledního vývoje tohoto OS testuji WM na HTC Cruise. Popravdě zatím jen testuji, protože můj klíčový sw Agendus, který používám už od dob, kdy se jmenoval ActNames; zatím nepracoval na mém HTC korektně. Teprve současná verze 3.3 už běhá rozumně. Nejvíce mě štve doba, která uplyne od spuštění aplikace, z Palmu jsem zvyklý na jiný fofr. Zatím to řeším během prioritních programů na pozadí a hledám pečlivě na webech rozumy a recenze. Možná to bude FlexMailem, požívám v 4.1, to je asi beta. Verze 4.01 mě po upgradu WM na 6.1 odmítala mazat e-maily.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”