Odstranění položek v kalendáři

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Moto Nexus 6

Post by Petr Němec »

Zdravím, po předělání kalendáře se mi něco zduplikovalo, něco zamichalo, neco se překrývá, proste se to stalo nepoužitelným.

Mám teď finální kalendář rozvrženej asi na tři měsíce podle čtvrtletního plánu ale v zařízení se to né a né přepsat a já nemůžu pořád tahat notebook.

Chtěl bych se tedy zeptat jak odstranit všechna data co mam momentálně v kalendáři v zařízení,protože sychronizace nepomohla.

V zařízení je nastaveno Replace items on my device...

Jedná se o HTC Qtek 9100, původ MDA Vario,ROM WM 6,TMT 5.0.
Zálohováno mám,jak kontakty tak úkoly a všechno.Zálohu provádím po každém přidání nové poloožky nebo odebrání.

Díky za typy
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Stáhni si aplikaci SKTools ( http://s-k-tools.com/ ), je tam funkce, přes kterou si můžeš vymazat PIM data. Nezapomeň ale, že když potom telefon připojíš k PC, kde máš nastavenou synchronizaci, tak se ti to odstraní i v Outlooku. Proto doporučuji odebrat partnerství v ActiveSyncu na PC, aby ti to pak nenadělalo paseku, a až budeš mít telefon (kalendář) čistý, tak si vytvoříš nové synchro. partnerství (případně jestli máš už nějaké duplicitní položky i v Outlooku, tak to budeš muset promazat ručně).
boby
nováček
nováček
Zařízení: počítač

Post by boby »

ahoj.
na duplicitné položky by som ti odporučil soft checknotifications(ak by ti pripomínal duplicitne) alebo potom mem maid.
Checknotifications je free od Scary Bear. Uvádzajú síce že je to pre WM2003 ale na 6.1 mi to beží bez problémov.

Ešte možno rada, skús zálohu v PDA obnoviť bez kalendára a mal by si to mať čisté. Prípadne PIM vymazať manuálne aby ho WM nenačítal. Možno je to blbosť ale touto cestou by som išiel ak by som mal tento problém.

Vždy máš ešte plnohodnotnú zálohu ak by to nevyšlo.

Alebo do základného nastavenia od výrobcu, mal by byť ako keby bol nový. Vytvoriť nové partnerstvo,a všetko doinštalovať od znova.

Ak by to neklaplo tak by som sem napísal :tlem:
PS. Ja už mám s mojimi experimentami s 3 PDA asi 79 partnerstvo, tak sa netreba báť :grin:
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Moto Nexus 6

Post by Petr Němec »

Nekonec sem to vyresil tak ze sem rucne vsechno vymazal z PDA,Bylo tam spousta opakujicich se zalezitosti takze stacilo projit jeden tyden a bylo to...

Díky za typy a rady,doporucovany sof urcite vyuziju 8-)
Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S

Post by Kolda.o »

Ja doporucuji PIMOrganizer v1.0
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”