TyTN II - Pouzdro

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
slaava
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC TyTn II

TyTN II - Pouzdro

Post by slaava »

Zdravím,
tak jsem se konečně odhodlal a pořídil si tohoto krasavce. Chtěl bych se zeptat, jaké pouzdro/obal používáte? Hledám něco, s čím se mi mobil vleze do kapsy. Bohužel co jsem hledal na netu, tak většina pouzder jsou velká kožená, která se připínají k opasku. Jediné, co by mi mohlo vyhovovat, jsem našel Brando Aluminium

http://www.partnertelekom.cz/cz-detail-116952.html

Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Zajímalo by mě, jak moc kaiser nabere na tloušťce. Popř. pokud máte nějaký jiný dobrý tip, budu jen rád :)
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

TyTN II - Pouzdro

Post by Pavel Vlasák »

Jako vypadá velice hezky, Brando většinou ví co dělá, takže bych se toho nebál...
Časem o něm budu taky uvažovat a nebo spíš budu chodit bez obalu i když teď mám to klasické velké pouzdro...
ka-r-los
nováček
nováček

TyTN II - Pouzdro

Post by ka-r-los »

Tohle pouzdro mám skoro stejně dlouho jako samotný telefon. Funkci plní velice spolehlivě, už několikrát mi telefon vypadl z kapsy a je v podstatě bez škrábnutí.

Co se týče nárůstu rozměrů... Z cihly se stane sakra velká cihla, ale nechá se to úplně v pohodě přežít.

Ovládání je díky dostatečnému počtu tlačítek telefonu i v zavřeném stavu bez problému.

Bohužel jsou tlačítka pod displajem nechráněná a tak se mi po roce začal ošoupávat lak okolo kontextových tlačítek.

Člověk si pak musí malinko zvykat na to, že se sice dostane bez problému ke stylusu, ale k displeji vede trochu cesta:-)
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”