Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)
Hodil sem si do HDcka taky novou ROM 2.1 od Duttyho a mel bych dotazek ke kalendari, netusi nekdo jak to nastavit tak aby prvni den v tydnu byl pondeli a ne nedele?
(v regional settings mam "czech")
(v regional settings mam "czech")
Uz sa rysuje cab na tapetu na vsetkych zalozkach pre manilu2.
http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=161
http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=161
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
To bohužel nejde, ale je třeba si uvědomit, že to je beta nového TF3D, ještě se ledacos může změnit
.
Code: Select all
Kulik:Já jsem velimi brzy nainstaloval verzi, která do nového TF3D patří, oželel jsem sice stará gesta a tedy plynulý zoom, ale album zobrazuje fotky korektně, tak aby vždy vyplňovaly maximálně plochu displeje, natáčení telefonu na to memá vliv, navíc procházení alb je v této verzi o dost komfortnější.Bol by som rad keby si mal iny zdroj na stiahnutie,aby som to vyskusal.
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
No, nepotěším tě, je to od Duttyho o jiném zdroji nevím.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
tak a dnes bude od Duttyho další aktualizace :written by Duttythroy, March 05, 2009
ok guys i have finished with beta 5 HD V2.2 and have uploaded to people who wer having ringtone / youtube problem, I have using the rom for two days and no issues. so once i get feedback from them I will upload to my site.
Regarding bugs known These are the main for me.
manila voulume style changed after a reset doesnt work, -> related to new manila.
Facebook app in phone tab doesnt work for facebook --. not a bug but a known issue until a updated rom is release.
these are the major ones for me at this time
ok guys i have finished with beta 5 HD V2.2 and have uploaded to people who wer having ringtone / youtube problem, I have using the rom for two days and no issues. so once i get feedback from them I will upload to my site.
Regarding bugs known These are the main for me.
manila voulume style changed after a reset doesnt work, -> related to new manila.
Facebook app in phone tab doesnt work for facebook --. not a bug but a known issue until a updated rom is release.
these are the major ones for me at this time
Už se těším až vyzkouším 
Blázni. 
Až bude nějaká ROMka nejlepší, tak mi to řekněte, já nemám čas to zkoušet.
Až bude nějaká ROMka nejlepší, tak mi to řekněte, já nemám čas to zkoušet.
Ja jste na tom u Duttyho Romky s budikem? Zkousel jsem prehodit pomoci SSMaPa na G-alarm, ale SSMapa asi nefunguje s novym TouchFlo. Zatim pouzivam pri tuknuti na hodiny to defaultni Pripomenuti, ktere nevypada zle, ale asi tam nejde nastavit opakovani....
To mam zase flashovat,uz po 11x za dva tyzdne:)) Pojdem na to az zajtra po opici, musim vecer oslavit meniny a asi aj narodky.(to bude zase noc)
-
finnak
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
takze uz potkalo i me, kdyz vyfotim, tak mi fotka zustane o 90 stupnu otocena. fotim s mobilem nalezato a ta fotka, kdyz potom dam mobil nalezato, zobrazi se jako maly prouzek a ne na cely display aobracene, kdyz ho dam nastojaka, tak je pres cely diplay. co s tim?? dost me to stve.
Stejny problem s fotakem mam i ja. Moc nefotim, ale dneska koukam, ze mi to dela to same 
Jestli to nebude tou vaší ROMkou. Mě foťák v HDčku spolupracuje s gravitačním senzorem a fotka je naležato, když fotím naležato a nastojato, když fotím nastojato. Zkuste tedy něco vyfotit nastojato a pokud jsou fotky nastojato jak z focení nastojato, tak i z focení naležato, tak vám ten gravitační senzor nespolupracuje s foťákem a foťák ukládá fotky pouze v jedné pozici, jako by tam gravitační senzor nebyl.
-
finnak
- přispěvatel

jj, mas pravdu, zaznamenal jsem tento jev i u nekoho, kdo to tady psal asi pred 2 strankama. Pak sem si vsiml, ze flashnul na L26_THDV8.0_WWE a asi dobry.
Ked fotim nalezato,tak je obrazok po celom displeji nalezato,ked vyfotim nastojato,tak je normalne cez cely displej nastojato. Mam L26_V8.0
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Právě jsem vyzkoušel Laurentius26 v8.0 a vracím se k v7.5. Je úžasně rychlá, obsazení paměti po flashnutí pouhých 22%.
Je ale hodně chybová, hlásilo to nějakou chybu při spuštění kontaktů, pak už nešly spustit. Nemá vestavěný TotalCommander. Některé programy mi nešlo spustit. Vracím se zatím zpět k verzi 7.5.
Je ale hodně chybová, hlásilo to nějakou chybu při spuštění kontaktů, pak už nešly spustit. Nemá vestavěný TotalCommander. Některé programy mi nešlo spustit. Vracím se zatím zpět k verzi 7.5.
Tak ja mam nainstalovanou ROM Laurentius26 v8.0 a jsem sni spokojeny i kdyz nekolik bugu uz jsem taky nasel a psal jsem je i naforum XDA. Jedna se konkretne o toto:
1) - Kdyz pridavate kontakt a chcete priradit fotku z Galerie tak se nic nestane (proste se galerie neotevre), funguje pouze pouziti fotaku.
2) - Na zalozce Internet nelze pridavat All Bookmarks - kliknete a je prazdna obrazovka s napisem All Bookmark a Setting, ale nic nejde pridat.
3) - Byl problem s otacenim obrazku v galerii, vyresilo to http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487991
4) - Dalsi problem je G-Senzor, ktery proste nefunguje...predpokladam, ze bude opraveno ve verzi 8.1 (ktera se uz chysta-snad do tydne)
toto jsou pouze me poznatky z pouzivani teto romky, ale jinak jsem s ni opravdu spokojeny...
1) - Kdyz pridavate kontakt a chcete priradit fotku z Galerie tak se nic nestane (proste se galerie neotevre), funguje pouze pouziti fotaku.
2) - Na zalozce Internet nelze pridavat All Bookmarks - kliknete a je prazdna obrazovka s napisem All Bookmark a Setting, ale nic nejde pridat.
3) - Byl problem s otacenim obrazku v galerii, vyresilo to http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487991
4) - Dalsi problem je G-Senzor, ktery proste nefunguje...predpokladam, ze bude opraveno ve verzi 8.1 (ktera se uz chysta-snad do tydne)
toto jsou pouze me poznatky z pouzivani teto romky, ale jinak jsem s ni opravdu spokojeny...
Já zatím stále zůstávám u duttyho Extreme ROM 2.1, se kterou jsem maximálně spokojený. Ta nová Laurentiusova ROM (8.0) je také dobrá, ale u mě stále vítězí dutty.
Ozkousel jsem ten softik G-Config.... a je to super!!! Jednoduse jsem si nastavil, aby se mi navic otacel TomTom, word a excel. Zadne zbytecne toceni vseho.
-
finnak
- přispěvatel

nasel jsi nejaky zpusob, jak nastavit spravne to otaceni fotek, treba pres ten program G-Config?