HTC Touch HD - nastavení zvuku při zavírání záložek pošta
Ahoj, U mého HTC Touch HD CZ verze ROM 1.14.479.3 CEE mi přestal fungovat zvuk (klapnutí) při zavírání (kliknutím na "x") záložek pošta, zprávy a kalendář v TouchFlo. "Klapavý" zvuk při zavírání mi funguje pouze u záložky kontakty, počasí a při zavírání jiných programů. V nastavení - zvuky a upozornění - zvuky mám zatrženo správně "tiché klepnutí na displej". Původně vše fungovalo. Instaloval jsem pouze některé opravné caby, žádné jiné programy. Restart jsem zkoušel, displej na dotek reaguje dobře. Asi se mi instalací cabů někde přepsalo nastavení v registrech.
Neví někdo jak problém odstranit?
Neví někdo jak problém odstranit?
Pokud si instaloval nějaké dodatečné konfigurační caby, tak je můžeš zkusit odinstalovat. Takhle se ale chyba blbě hledá a mnohem jednodušší by asi bylo provést hard reset.
- Rady
- častý přispěvatel

- Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Tak to same dela i mne a nevyresil to ani hardrereset 
pro rady 4
A kdy se Ti to projevilo? Instaloval jsi nějaké caby nebo programy?
A kdy se Ti to projevilo? Instaloval jsi nějaké caby nebo programy?
- Rady
- častý přispěvatel

No ja prave nevim, caby jsem urcite instaloval, ale zarazi mne ze nepomohl ani hard reset. Zeptam se kamose jestli mu to dela take.
Takze dela to i na jinych HD
Takze dela to i na jinych HD
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Teď jsem to zkoušel. Měl jsem toto klapnutí celou dobu vyplé,protože používám Touch response pro vibrační odezvu. A mě tedy vše funguje a to jsem instaloval všechno možné, tedy až na jiné ROM. Tu mám stejnou 1.14.479.3..
Ještě pro upřesnění,jestli myslíme to samé - píšeš: při zavírání (kliknutím na "x") záložek pošta, zprávy a kalendář v TouchFlo. Myslíš tím vyskočení z právě rozepsané,nebo rozečtené zprávy nebo emailu ? Tam sice není "x" ,ale je tam "ok" .
Ještě pro upřesnění,jestli myslíme to samé - píšeš: při zavírání (kliknutím na "x") záložek pošta, zprávy a kalendář v TouchFlo. Myslíš tím vyskočení z právě rozepsané,nebo rozečtené zprávy nebo emailu ? Tam sice není "x" ,ale je tam "ok" .
- Rady
- častý přispěvatel

Takze jsem se s tim ted pohral a zjistil jsem, ze to ma na svedomi aplikace TouchFlo. Proto jsem ve vsech polozkach vse zrusil. Pak jsem udelal restart a v nabidce zvuky a upozorneni jsem zvolil pak jiz hlasite klepnuti na displej a to same i u tlacitek. Od te doby jiz kliknuti v otevrenych sms a mejlech jde. Proc tohle ale neporesil hard reset nechapu.
Pak uz zbyva jen si pohrat s nastavenim v aplikaci TouchFlo
Pak uz zbyva jen si pohrat s nastavenim v aplikaci TouchFlo
Pro hafush
"x" myslím plné zavření záložky (Uzavření aplikace), nikoli pouze vyjetí z rozepsaného mailu nebo zprávy.
Pro rady4
Co máš prosím na mysli tím "proto jsem ve všech položkách vše zrušil"?
předem díky za bližší vysvětlení.
"x" myslím plné zavření záložky (Uzavření aplikace), nikoli pouze vyjetí z rozepsaného mailu nebo zprávy.
Pro rady4
Co máš prosím na mysli tím "proto jsem ve všech položkách vše zrušil"?
předem díky za bližší vysvětlení.
pro hafush
ještě na doplnění - kliknu na záložku "zprávy", nebo "pošta", pak na "další", a když to pak chci "x" zavřít, tak mi to neklapne. Stejně mi to ještě dělá v kalendáři. U jiných záložek ( např. "Lidé") a aplikací při klepnutí na "x" normálně zvuk (klapnutí) funguje.
Je to opravdu záhada.
ještě na doplnění - kliknu na záložku "zprávy", nebo "pošta", pak na "další", a když to pak chci "x" zavřít, tak mi to neklapne. Stejně mi to ještě dělá v kalendáři. U jiných záložek ( např. "Lidé") a aplikací při klepnutí na "x" normálně zvuk (klapnutí) funguje.
Je to opravdu záhada.
- Rady
- častý přispěvatel

no ze v nastaveni je zalozka aplikace Touchflo, kde po otevreni mas 4 nabidky pro nastaveni a tak jsem to zafajfknuti zrusil u vsech a restartoval
pro rady4
Tak jsem to zkusil dle Tvého návodu, ale je to stále stejné. Když místo TouchFlo3D přepnu na uvodní obrazovku "Dnes", tak mi to dělá rovněž. Z toho vyplývá, že to asi nebude chyba TouchFlo. Do hardresetu si mi nechce, neboť mám PDA jinak optimálně vyladěné. Vypadá to, že se asi přepsaly registry, ale nechci se v nich hrabat, když nevím kde přesně problém hledat. Každopádně děkuji za radu - je třeba vyzkoušet všechny možnosti. Třeba ještě někdo přijde s nějakou možností jak to napravit.
Tak jsem to zkusil dle Tvého návodu, ale je to stále stejné. Když místo TouchFlo3D přepnu na uvodní obrazovku "Dnes", tak mi to dělá rovněž. Z toho vyplývá, že to asi nebude chyba TouchFlo. Do hardresetu si mi nechce, neboť mám PDA jinak optimálně vyladěné. Vypadá to, že se asi přepsaly registry, ale nechci se v nich hrabat, když nevím kde přesně problém hledat. Každopádně děkuji za radu - je třeba vyzkoušet všechny možnosti. Třeba ještě někdo přijde s nějakou možností jak to napravit.
- Rady
- častý přispěvatel

Muzes si to prece pomoci SPBbackup zazalohovat a zkusit udelat hardreset a pak vse ze zalohy obnovis. U mne coz je zajimave hardreset nepomohl a ten zvuk mi tak jak popisujes nesel ani na cistem HD.
Obnovení ze zálohy po hardresetu pomocí SPBbackup jsem také dělal, ale ono se to s tou zálohou asi opět nastavilo stejně a opět to nejde. Tak nevím.