Blog čtenáře: Skončil jsem s Operou Mobile, ptáte se proč?
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
zdravim vsechny
je nejaky zpusob jak Irisem otvirat ulozene stranky treba na karte
pamatuju si ze nejaka verze Opery 9.5 mi take hazela chybu kdyz jsem chtel otvirat stranku co mam ulozenou 
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
To Yamato: Vyzkoušel jsem Netfront a byl jsem absolutně znechucen - zkrátka mi fakt nesedl. Opera ve wm taky nic moc, jak je zde již mnohokrát zmiňováno a tak z důvodu, že jsem operu mini používal v Sony Ericssonu, i na základě tvého příspěvku jsem se rozhodl vyzkoušet tu ruskou operu. Nainstalil jsem javu i tu operu, naběhlo to, vše jsem odsouhlasil a pak zavřel. Jenže teď už se asi hodinu morduju s tím, abych našel spouštěcí ikonu. Nainstalená je, Resco ji najde. Abych to ověřil, chtěl jsem ji jako nainstalit znovu a zahlásilo mi to, že tato verze už je nainstalená. Fakt už nevím, kde to vyhrabat. Přitom při instalaci jsem zadal cestu do internal storage, ale pro jistotu jsem prohrábl celý systém a NIC
Neměl bys ty, nebo někdo jiný zde na fóru, radu kde to najít?
Díky předem za případnou radu.
JZB
Díky předem za případnou radu.
JZB
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Člověče, já ani nevim, jak to přesně s javou ve WM je...já to zpouštím přímo přes emulátor, jinou java aplikaci ani nepoužívám, takže jsem to moc neřešil.
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

No, tak jsi mi vlastně poradil tím, že jsi uvedl ten emulátor. Vlezl jsem do programů, kliknul na javu a tam se objevila opera. Tu jsem v pohodě spustil
Fakt to jede jako fretka. Zatím budu zkoušet
Díky.
JZB
JZB
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Jsem zapomněl napsat. Opera Mods se hodí na rozlišení menší než VGA. Protože neumí "desktop vykreslováné", jen mobile view. Opera Mini 4 zvládá desktop velice dobře, takže zůstávám u něj (ve spolupráci s Netfrontem)
- YAMATO
- smartmaniak

No ano, docela pěkné by bylo, kdyby takto upravili i čtyřku...tj. přidali taby a další vychytávky. Jinak já používám prastarou 1.2, mobilní zobrazení mi většinou nevadí (noviny a tak).
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

Tak jsem si "hrál" dobře hodinu a musím konstatovat, že jsem nadmíru spokojený. Trochu mě mrzí, že nelze udělat některé úpravy v settings, protože tam zkrátka nic nejde nastavit, jelikož na žádný klik nereaguje
Je to ale vyváženo rychlostí (a pro mě) příjemným uživatelským prostředím. Pokud v průběhu dalšího používání nenajdu nic, co by mi vyloženě vadilo, zůstanu u této javové verze.
Pravda, zkouším ji jen chvíli, ale dovolil bych si ji doporučit alespoň na vyzkoušení. Možná by někomu sedla.
JZB
Pravda, zkouším ji jen chvíli, ale dovolil bych si ji doporučit alespoň na vyzkoušení. Možná by někomu sedla.
JZB
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
zdravim vsechny
je nejaky zpusob jak Irisem otvirat ulozene stranky treba na karte
pamatuju si ze nejaka verze Opery 9.5 mi take hazela chybu kdyz jsem chtel otvirat stranku co mam ulozenou 
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

Tak úpravy v settings jsem vyřešil
. Propojil jsem PPC s počítačem prostřednictvím Pocket Controller Pro a tam to upravit šlo. Na PPC je pravděpodobně na úplném okraji velmi necitlivý display a proto to nechtělo reagovat na kliknutí. Vypnul jsem obrázky a různé blbinky a ještě se to zrychlilo. Takže vše v pohodě.
JZB
JZB
- YAMATO
- smartmaniak

Hele, to nastavení, že ti nejde, to je divné. Jakou máš verzi?jozinzbazin wrote:Tak jsem si "hrál" dobře hodinu a musím konstatovat, že jsem nadmíru spokojený. Trochu mě mrzí, že nelze udělat některé úpravy v settings, protože tam zkrátka nic nejde nastavit, jelikož na žádný klik nereagujeJe to ale vyváženo rychlostí (a pro mě) příjemným uživatelským prostředím. Pokud v průběhu dalšího používání nenajdu nic, co by mi vyloženě vadilo, zůstanu u této javové verze.
JZB
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

To yamato: heh tys to nějak přehlídl. Uvádím to příspěvek nad tebou
. Vyřešeno
Jo a pokud jde o verzi, tak je to ta ruská mini, cos uvedl ve svém příspěvku ze 3.3.
Fakt šlape v pohodě.
JZB
JZB
- YAMATO
- smartmaniak

A jo, sorry. Hlavně že funguje