FTouchSL 2.10: Podpora pohybových gest pro každé Pocket PC

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Pokud jste si oblíbili skrolování a další funkce z TouchFLO prostředí společnosti HTC a chcete podobná gesta využívat i na jiném Pocket PC, neměla by vám uniknout velice zdařilá aplikace FTouchSL, která nově vyšla ve verzi 2.10. Po nainstalování bude možné tahem prstu snadno skrolovat ve všech nabídkách, ve kterých se zobrazuje skrolovací lišta. Typicky to jsou kontakty, nabídka programy, Internet Explorer, textové zprávy a spousta dalších.

Bleskovka

FTouchSL dále přidává tzv. aktivní zóny, kterých je celkem 8 a pokud v této zóně provedete nějaké gesto, spustí se nastavená funkce. Navolit si můžete například spuštění vybraného programu, systémové příkazy (přepnutí na Today, minimalizace, ukončení aplikace...).

Další informace o tomto programu naleznete na oficiálních stránkách. Pokud si FTouchSL chcete vyzkoušet, stáhněte si zkušební verzi. Plná vás přijde na 10 EUR.

Zdroj: MoDaCo
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Zajímavé je, že 2.09 používám už od září jako trial :lol: Asi tak 5x mi napsala hlášku, že si mám koupit licenci (ale pořád dále běžel) a 2x se mi poté sám vypnul (stačilo otevřít a dá enable) :) Nevím, kde udělali chybu, mě to takhle vyhovuje, ikdyž to asi také nebude nejlegálnější
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

IkE: Tomu se říká bug na správném místě. :)
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

No, je fakt, že když člověk využije jenom skrolování, tak je ten trial ideální :) ale ty další funkce už jsou pak osekaný a nefungujou všecky gesta.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Tenhle prográmek jsem používal na Flejmovi. Chtěl jsem právě jen to skrolování, takže spokojenost. Pro mě jedna z nutných věcí na pda.
Post Reply

Return to “Aplikace”