Aktuální verzi 0.92 můžete stahovat z naší Download sekce. Další informace naleznete na oficiálních stránkách.
Freeware správce kontaktů iContact vyšel v nové verzi
Oblíbený správce kontaktů s názvem iContact se dočkal aktualizace na novou majoritní verzi 0.92. Ta přináší výrazné zrychlení práce s aplikací a zlepšení celkové stability. Základní skin aplikace je optimalizován pro VGA displeje, nicméně aplikace nemá problém s přizpůsobením zobrazení na jiných rozlišeních. iContact je určený pro operační systém Windows Mobile 5/6/6.1 Professional. Pokud vlastníte zařízení se staršími Windows Mobile 2003, budete se muset spokojit se starší verzí 0.6, u novějších už výrobce podporu této verze systému vypustil.

Aktuální verzi 0.92 můžete stahovat z naší Download sekce. Další informace naleznete na oficiálních stránkách.
-
Rypi
- přispěvatel

- Zařízení: E-ten X600
Tak tohle taky používám, je to supr aplikace
.
Trochu mi zlobí oblíbené kontakty, ale to není nic hrozného.
Na webu je i aktualizovaná čeština (z části moje
)
V nové verzi se ještě plánuje spojení tlačítek Manage a Edit do jednoho
Trochu mi zlobí oblíbené kontakty, ale to není nic hrozného.
Na webu je i aktualizovaná čeština (z části moje
V nové verzi se ještě plánuje spojení tlačítek Manage a Edit do jednoho
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
U ž si to při vyhledávání neplete C a CH?
Příjmení od CH jsou oddělené a správně následují po H nicméně jsou taktéž nadepsané jako "C". Nevím, jestli jsi myslel právě toto...
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
zrovna ta cestina mi prijde docela odflaknuta - nic proti...
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Vzhledávání v nějaké starší verzi...když jsem zadal C, tak to skočilo na CH.TALI wrote:Příjmení od CH jsou oddělené a správně následují po H nicméně jsou taktéž nadepsané jako "C". Nevím, jestli jsi myslel právě toto...
-
Rypi
- přispěvatel

hmm odfláknutá čeština....
Zase nějaký nový uživatel... Co se ti nelíbí? jen jsem upravil pár slovíček na novou verzi základ je od někoho jiného...
s CHčkem to můžeme pořešit
Zase nějaký nový uživatel... Co se ti nelíbí? jen jsem upravil pár slovíček na novou verzi základ je od někoho jiného...
s CHčkem to můžeme pořešit
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
ja pouzival uz verze predtim, ale cestinu jsem zkusil poprve...
pokud na hlavni obrazovce kliknu na "sipku" pro vyber kategorii kontaktu, zobrazi se "Kategorie<ctverecek><znak_eura><ctverecek>"
a v tomto vyberu se nejak vymklo prekladu slovo "Favorites" - jinde to je jako oblibene, zde ne
po zobrazeni urciteho kontaku, zustava (ne)prelozeno "Manage Kontakt"
nekritizuji tebe
pokud na hlavni obrazovce kliknu na "sipku" pro vyber kategorii kontaktu, zobrazi se "Kategorie<ctverecek><znak_eura><ctverecek>"
a v tomto vyberu se nejak vymklo prekladu slovo "Favorites" - jinde to je jako oblibene, zde ne
po zobrazeni urciteho kontaku, zustava (ne)prelozeno "Manage Kontakt"
nekritizuji tebe
-
Rypi
- přispěvatel

Manage kontakt jsem nevěděl, jak to přesně přeložit a také v tom se bude dělat zanedlouho úprava...
Žádné čtverečky, eura... se mi nezobrazují
Favorites.... Pokud se tak jmenuje kategorie, tak s tím jazyk nic neudělá. Možná, pokud bys to nainstaloval na čistý telefon a znovu přidal kontakty do oblíbených, tak by to bylo OK. Mně ale oblíbené moc nefunguje :(
Ještě je tam jedna chyba, že místo Data hovoru je zde napsáno Oblíbené, a to mi nejde do hlavy. Snad to autor brzy vyřeší spolu s tím CH
Žádné čtverečky, eura... se mi nezobrazují
Favorites.... Pokud se tak jmenuje kategorie, tak s tím jazyk nic neudělá. Možná, pokud bys to nainstaloval na čistý telefon a znovu přidal kontakty do oblíbených, tak by to bylo OK. Mně ale oblíbené moc nefunguje :(
Ještě je tam jedna chyba, že místo Data hovoru je zde napsáno Oblíbené, a to mi nejde do hlavy. Snad to autor brzy vyřeší spolu s tím CH