PROSÍM.Ví někdo, jak odstranit v HD na dom.stránce ikonu E??

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Post Reply
pavel__k
nováček
nováček
Zařízení: HTC TOUCH HD

Post by pavel__k »

Ahoj všem. Pročetl jsem několik článků ale opravdu jsem nenašel machra přes wm 6.1. tak zkušeného, že by věděl jak odstranit neustále svítící ikonu E nahoře v liště. Najdu ho zde?
Díky předem
Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Post by Lutri »

Takový malý dotaz? Proč? Proč ji chceš odstranit? Naprosto nechápu, a nebo si snad myslíš, že ji tam máš jen ty? Jinak pokud by jsi chtěl, je tu téma na změnu horní lišty a tak si to pročti a dej si tam třeba jinou ikonu ;-)
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Buď rád, že tam máš pořád E, mě se dost často stává, že svítí G :???:

:lol:
pavel__k
nováček
nováček

Post by pavel__k »

Lutri wrote:Takový malý dotaz? Proč? Proč ji chceš odstranit? Naprosto nechápu, a nebo si snad myslíš, že ji tam máš jen ty? Jinak pokud by jsi chtěl, je tu téma na změnu horní lišty a tak si to pročti a dej si tam třeba jinou ikonu ;-)
Proč? Proč? Proč?

PROTO :tlem:
Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Post by Lutri »

Tak jak koukám na tvuj přístup, tak to ti asi jistě někdo poradí :tlem:
Jinak když se zamyslíš nad svým dotazem, tak je to jakéo by jsi chtěl třeba odstranit ukazatel síly signálu - třeba.
Proto se tomu divím. :smt017
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Musel bys ji jedině vypustit z knihovny s ikonami, respektive nahradit celou černou, ale stejně by to místo bylo nevyužitelné. Trvale tu ikonu vyhodit a uvolnit místo asi jen tak nepůjde. Jedině snad nějakým hlubším zásahem do systému, což asi málokdo zvládne, pokud vůbec někdo mimo MS vývojaře.
pavel__k
nováček
nováček

Post by pavel__k »

Lutri: Jo, až po nějaký dobé mi to dochází, máš pravdu že je to podobný jako s ikonou signálu.
Doufám, že toto i jiná fóra nejsou pouze pro ty, kteří se vyznaj a vědí o všem všechno ale i pro ty co se učí a jsou zaměŕení na jiný odvětví než právě os a podobné záležitosti

EDIT:
ziminix: Ok, díky za vysvětlení, ono z nokie je člověk prostě náročnej na jednoduchost i co se týká ikon v liště :tlem: Nechám ji tam

\\Používej tlačítko UPRAVIT! Je zbytečné psát dva příspěvky pod sebe, když můžeš editovat původní. Přečti si pravidla fóra, díky. Lukáš Mano DOBŘE MANO, snad už mě necháš
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire

Post by Krwell »

no já jsem jí chtěl taky ze začátku odstranit, asi protože jsem nevěděl co to vlastně EDGE je, myslel jsem, že když mi to svítí tak jsem připojenej k internetu, ale pak sem na to přišel že to tak neni a je to :D
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

To pavel_k:
Vypnutí zobrazení ikony E jde pomocí úpravy v registrech.
Buďto to můžeš udělat ručně,třeba přez Totalcommandera,nebo jiného správce souborů, nebo ti pomůže třeba Advanced config,který to jednoduše přepíše za tebe (aktivace - deaktivace),takže bezproblému vrátíš zpět.
Je to v 11 řádku - Datová připojení - a tam 3. položka - Ikona EDGE: Aktivace - deaktivace.
Změna se projeví po softrestartu.
Žádný odborník na WM nejsem. Moje HD je můj první WM přístroj. Na toto nastavení jsem narazil při výrobě překladu tohoto programu.
Pro změnu ručně to udělej ZDE : "HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL" name="EnableDifferGprsEdgeIcon"
(EDGE icon,Shows EDGE icon on title bar when an EDGE connection is active) "1">Enabled (default) "0">Disabled
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Aha, ani bych si nemyslel, že to může jít tak jednoduše :) díky za informaci, třeba se i mně někdy bude hodit.
pavel__k
nováček
nováček

Post by pavel__k »

hafush wrote:To pavel_k:
Vypnutí zobrazení ikony E jde pomocí úpravy v registrech.
Buďto to můžeš udělat ručně,třeba přez Totalcommandera,nebo jiného správce souborů, nebo ti pomůže třeba Advanced config,který to jednoduše přepíše za tebe (aktivace - deaktivace),takže bezproblému vrátíš zpět.
Je to v 11 řádku - Datová připojení - a tam 3. položka - Ikona EDGE: Aktivace - deaktivace.
Změna se projeví po softrestartu.
Žádný odborník na WM nejsem. Moje HD je můj první WM přístroj. Na toto nastavení jsem narazil při výrobě překladu tohoto programu.
Pro změnu ručně to udělej ZDE : "HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL" name="EnableDifferGprsEdgeIcon"
(EDGE icon,Shows EDGE icon on title bar when an EDGE connection is active) "1">Enabled (default) "0">Disabled
Je to perfektně jednoduchý, avšak bez výsledku. Adv.config=deaktivace a registr=disable(0)
A je tam pořád :-(
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Opravdu me zustava rozum stat,ze chce nekdo odstranit ikonu E - Edge.Postrada to smysl a logiku.
pavel__k
nováček
nováček

Post by pavel__k »

Co to vlastně postrádá je na lidech a jejich názoru. A já mám pocit, že od toho fóra jsou, proto sem lidi píšou své nmázory. Tak neřeš a nepřepínej :wink:
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”