PROSÍM.Ví někdo, jak odstranit v HD na dom.stránce ikonu E??
Ahoj všem. Pročetl jsem několik článků ale opravdu jsem nenašel machra přes wm 6.1. tak zkušeného, že by věděl jak odstranit neustále svítící ikonu E nahoře v liště. Najdu ho zde?
Díky předem
Díky předem
Takový malý dotaz? Proč? Proč ji chceš odstranit? Naprosto nechápu, a nebo si snad myslíš, že ji tam máš jen ty? Jinak pokud by jsi chtěl, je tu téma na změnu horní lišty a tak si to pročti a dej si tam třeba jinou ikonu 
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Buď rád, že tam máš pořád E, mě se dost často stává, že svítí G

Proč? Proč? Proč?Lutri wrote:Takový malý dotaz? Proč? Proč ji chceš odstranit? Naprosto nechápu, a nebo si snad myslíš, že ji tam máš jen ty? Jinak pokud by jsi chtěl, je tu téma na změnu horní lišty a tak si to pročti a dej si tam třeba jinou ikonu
PROTO
Tak jak koukám na tvuj přístup, tak to ti asi jistě někdo poradí
Jinak když se zamyslíš nad svým dotazem, tak je to jakéo by jsi chtěl třeba odstranit ukazatel síly signálu - třeba.
Proto se tomu divím.
Jinak když se zamyslíš nad svým dotazem, tak je to jakéo by jsi chtěl třeba odstranit ukazatel síly signálu - třeba.
Proto se tomu divím.
Musel bys ji jedině vypustit z knihovny s ikonami, respektive nahradit celou černou, ale stejně by to místo bylo nevyužitelné. Trvale tu ikonu vyhodit a uvolnit místo asi jen tak nepůjde. Jedině snad nějakým hlubším zásahem do systému, což asi málokdo zvládne, pokud vůbec někdo mimo MS vývojaře.
Lutri: Jo, až po nějaký dobé mi to dochází, máš pravdu že je to podobný jako s ikonou signálu.
Doufám, že toto i jiná fóra nejsou pouze pro ty, kteří se vyznaj a vědí o všem všechno ale i pro ty co se učí a jsou zaměŕení na jiný odvětví než právě os a podobné záležitosti
EDIT:
ziminix: Ok, díky za vysvětlení, ono z nokie je člověk prostě náročnej na jednoduchost i co se týká ikon v liště
Nechám ji tam
\\Používej tlačítko UPRAVIT! Je zbytečné psát dva příspěvky pod sebe, když můžeš editovat původní. Přečti si pravidla fóra, díky. Lukáš Mano DOBŘE MANO, snad už mě necháš
Doufám, že toto i jiná fóra nejsou pouze pro ty, kteří se vyznaj a vědí o všem všechno ale i pro ty co se učí a jsou zaměŕení na jiný odvětví než právě os a podobné záležitosti
EDIT:
ziminix: Ok, díky za vysvětlení, ono z nokie je člověk prostě náročnej na jednoduchost i co se týká ikon v liště
\\Používej tlačítko UPRAVIT! Je zbytečné psát dva příspěvky pod sebe, když můžeš editovat původní. Přečti si pravidla fóra, díky. Lukáš Mano DOBŘE MANO, snad už mě necháš
-
Krwell
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
no já jsem jí chtěl taky ze začátku odstranit, asi protože jsem nevěděl co to vlastně EDGE je, myslel jsem, že když mi to svítí tak jsem připojenej k internetu, ale pak sem na to přišel že to tak neni a je to :D
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
To pavel_k:
Vypnutí zobrazení ikony E jde pomocí úpravy v registrech.
Buďto to můžeš udělat ručně,třeba přez Totalcommandera,nebo jiného správce souborů, nebo ti pomůže třeba Advanced config,který to jednoduše přepíše za tebe (aktivace - deaktivace),takže bezproblému vrátíš zpět.
Je to v 11 řádku - Datová připojení - a tam 3. položka - Ikona EDGE: Aktivace - deaktivace.
Změna se projeví po softrestartu.
Žádný odborník na WM nejsem. Moje HD je můj první WM přístroj. Na toto nastavení jsem narazil při výrobě překladu tohoto programu.
Pro změnu ručně to udělej ZDE : "HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL" name="EnableDifferGprsEdgeIcon"
(EDGE icon,Shows EDGE icon on title bar when an EDGE connection is active) "1">Enabled (default) "0">Disabled
Buďto to můžeš udělat ručně,třeba přez Totalcommandera,nebo jiného správce souborů, nebo ti pomůže třeba Advanced config,který to jednoduše přepíše za tebe (aktivace - deaktivace),takže bezproblému vrátíš zpět.
Je to v 11 řádku - Datová připojení - a tam 3. položka - Ikona EDGE: Aktivace - deaktivace.
Žádný odborník na WM nejsem. Moje HD je můj první WM přístroj. Na toto nastavení jsem narazil při výrobě překladu tohoto programu.
Pro změnu ručně to udělej ZDE : "HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL" name="EnableDifferGprsEdgeIcon"
(EDGE icon,Shows EDGE icon on title bar when an EDGE connection is active) "1">Enabled (default) "0">Disabled
Aha, ani bych si nemyslel, že to může jít tak jednoduše
díky za informaci, třeba se i mně někdy bude hodit.
Je to perfektně jednoduchý, avšak bez výsledku. Adv.config=deaktivace a registr=disable(0)hafush wrote:To pavel_k:
A je tam pořád
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Opravdu me zustava rozum stat,ze chce nekdo odstranit ikonu E - Edge.Postrada to smysl a logiku.
Co to vlastně postrádá je na lidech a jejich názoru. A já mám pocit, že od toho fóra jsou, proto sem lidi píšou své nmázory. Tak neřeš a nepřepínej