Spb Mobile Shell

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Jardach
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: sob lis 29, 2008 14:13
Zařízení: HTC HD2,Samsung Note

Spb Mobile Shell

Příspěvek od Jardach » pon bře 02, 2009 22:13

Dobrý den laboruji již několik hodin s tímto softem a pořád nemohu docílit toho aby se mi při spuštění na obrazovce dnes objevilo přesně menu ,které je níže na obrázku,může mi někdo poradit.V položce dnes když vypnu touch flo3D (mám HTC touch HD) a zapnu mobile shell tak se mi objeví jen první řada ikon zástupcu a když potom přidávám Tab diary ,weather atd tak to nikdy není tak jako na obrázku,poradí někdo.
Obrázek

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Spb Mobile Shell

Příspěvek od lukas.manak » úte bře 03, 2009 7:20

musíš si to pustit, nevím jestli nekecám ,ale mělo by stačit táhnou buď zespoda dolů nebo naopak, popřípadě to zkustit z programů

Jardach
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: sob lis 29, 2008 14:13
Zařízení: HTC HD2,Samsung Note

Spb Mobile Shell

Příspěvek od Jardach » úte bře 03, 2009 7:57

No pustit to pustím,ale chtěl bych toto jako today obrazovku,jenže když dám v nastavení DNES zaškrtnout Mobile shell ,tak se mi zobrazí úplně jiné menu,které můžu samozřejmě konfigurovat,ale nepodařilo se mi ho nastavit tak jak je na obrázku,když potom pusím v Mobille shell položku (Menu) tak se mi tento obrázek objeví,ale já bych to chtěl jako today protože je tam vše přehledně a hlavně jsou to informace,které potřebuji,poradí někdo,protože v záložce dnes nemám na výběr podprogram Now !

Bishop_X
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte bře 03, 2009 8:37
Zařízení: HTC P3300

Spb Mobile Shell

Příspěvek od Bishop_X » úte bře 03, 2009 8:46

Skús v nastavení SPB Mobile Shell zaškrtnúť v záložke ´Obrazovka nyní´položku "Zobrazit Obrazovku nyní po probuzení" a malo by to fungovať.

Neviem či som to vysvetlil dostatočne zrozumiteľne,ak nie, tak sa ozvi a ja ti pošlem screenshot z toho nastavenia ...

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Spb Mobile Shell

Příspěvek od tslany » úte bře 03, 2009 10:13

SPB MS pracuje na jiném principu než TF3D, resp. nespustí se na Today, ale je tam jako další aplikace která se spouští dodatečně. Jako kvalitní náhradu TF3D bych mohl ještě navrhnout PointUI, které se zobrazuje normálně na Today a obsahuje schopnost plug-inů, kterých stále přibývá

Jardach
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: sob lis 29, 2008 14:13
Zařízení: HTC HD2,Samsung Note

Spb Mobile Shell

Příspěvek od Jardach » úte bře 03, 2009 12:36

to :Bishop_X to zatržítko tam samozřejmě mám ,ale jak píše tslany asi bude problém,že nejde Mobil shell nejde nahodit na Today,jde mi o to že pokud mám restart zařízení tak mi to již nenaběhne a taky se mi stalo,že jsem párkát zajel v mobil shell do nějakého nastavení a když jsem vyjížděl tlačítkem OK nahoře tak jsem vyjel zpět až na Today obrazovku ,čili do windows nebo Touch Flo3.Ale doma ještě vyzkouším ten program co zmiňuješ "PointUI".

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Spb Mobile Shell

Příspěvek od jozinzbazin » úte bře 03, 2009 13:33

To Jardach: Po přeflashování z MDA IV na diamond, jsem okamžitě nainstalil SPB MS a potom průběžně upgradoval až na poslední verzi. Po instalaci a provedeném SR, jsem v Today vypnul TF a nechal zapnuté jen SPB. Bez problémů mi to běhá. Po jakémkoli restartu mi naběhne základní obrazovka SPB s analogovými hodinami. První tři stránky SPB jsem nechal a na poslední 4. stránce mám ikonu Elecont launcher jejímž prostřednictvím jsem si na tuto stránku natáhl ikonky pro rychlé spouštění programů, kterých tam mám asi 12. Tato kombinace mi vyhovuje nejvíc.

Úvodní obrazovku od SPB, kterou jsi sem zaslal, jsem se pokusil nastavit stejně a povedlo se mi to bez problémů, jen nevím, jak tam dostat ty schůzky.

Postup: spustit spb today - settings - kliknout na ikonu spb - v záložce now screen (hned první záložka dole), změnit v kolonce layout z classic na professional -pod tím je kolonka Configure a tam by měly být zaškrtnuta ta dvě políčka. V Calendar si vybereš, jak chceš, aby se ti zobrazoval kalendář (týden, dva, tři ..). Nic na tom není. Možná ti to pomůže, snaha byla. :wink:
JZB

Edit: v Today mám vypnuto VŠE, kromě Elecont launcher - ne jak uvádím výše, že mám zaškrtntý SPB. Sorry za mystifikaci :evil: .

Edit: Tak jsem přišel na to, že pokud máš schůzku nebo cokoli naplánováno na kterýkoli den, tak se tio to automaticky ukáže. Jinak stačí kliknout na jakýkoli den na té obrazovce a otevře se kalendář s daným datem. :lol:

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Spb Mobile Shell

Příspěvek od shark » pon bře 23, 2009 11:19

nemate nekdo info, kdy se chysta nova verze 3 do prodeje ?

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Spb Mobile Shell

Příspěvek od jozinzbazin » pon bře 23, 2009 14:46

Teda, už se na ni taky třesu jako drahej pes :-D Každý den koukám na jejich stránky, ale nic :twisted: Kdyby aspoň naznačili :?: :!: Takhle pořád žiju v domnění, že to snad (dle nějakých původních info) vydají do konce března.
JZB

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Spb Mobile Shell

Příspěvek od Jiří Hrma » pon bře 23, 2009 15:28

Mobile Shell 3 bude v průběhu dubna, mám to potvrzené a brzy bych měl dostat review verzi =)

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Spb Mobile Shell

Příspěvek od shark » pon bře 23, 2009 22:20

doufam, ze se podelis o informace , nez se dostane na nas obycejne smrtelniky normalni verze...;-)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Spb Mobile Shell

Příspěvek od Jiří Hrma » pon bře 23, 2009 22:25

Jakmile SPB povolí vydat článek, tak to půjde ven ;-)

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Spb Mobile Shell

Příspěvek od shark » úte dub 14, 2009 22:53

ja vim ze nesmite ani naznacovat, nicmene je nejakej posun ?... :-(

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Spb Mobile Shell

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » čtv dub 16, 2009 16:05

Jen doplním odkaz na novou bleskovku:
--> SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile <--

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Spb Mobile Shell

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv dub 16, 2009 16:36

Nový MobileShell 3 už několik dnů testuji, za pár dnů (jak skončí informační embargo) se dočkáte článku (testu)... bude to velmi brzy, nebojte ;)

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Spb Mobile Shell

Příspěvek od shark » čtv dub 16, 2009 21:24

nevim, jestli autorovi nebudu nejak fusovat do remesla, nicmene , pokud mate zajem a date si trochu praci, tak uz je mozne najit spb ms 3. je to verze Spb Mobile Shell v3.0.0 Build 6362

pokud se tenhle prispevek nejak prici zdejsim zvyklostem, necht je to smazano, ale protoze vim ze se na to nekteri tesi jak mali kluci, vcetne me, neda mi to a musim to napsat...;-)

vypada to zatim na betu, nicmene na vyzkouseni v pohode...

jeste to neni uplne idealni a finalni, nicmene az bude finalni verze, u me je rozhodnuto...;-)

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

Spb Mobile Shell

Příspěvek od fido_cz » pát dub 17, 2009 7:08

Prave testuji. Na X1 to beha uplne v pohode a oproti 2 verzi je to veliky pokrok. Spousta moznosti prizbusobeni, je to trochu ve stylu omnia, kdy na obrazovku dnes muzete pridavat ruzne moduly, libovolne si je presouvat atd.

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Spb Mobile Shell

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát dub 17, 2009 7:53

Já tato instantní prostředí nesnáším, tak toto se mi opravdu líbí. Osobně jsem nadšen... Funkcionalita se snoubí s parádním vzhledem.

Keddie
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon úno 23, 2009 14:58
Zařízení: HTC Touch HD

Spb Mobile Shell

Příspěvek od Keddie » pát dub 17, 2009 7:58

Sami autoři píší, že je to release candidate version. Ale myslím, že už se toho moc měnit nebude. A co ti tam konkrétně chybí? Mě se program moc líbí. Uvítal bych určitě možnost větší konfigurace (např. propojení s alternativním PIM programem - používám Pocket informant). Ale určitě budu Mobile Shell 3 používat raději než TouchFlo 3D.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Spb Mobile Shell

Příspěvek od All.Os » pát dub 17, 2009 8:38

Nebylo by mozne spojit dve paralelni temata o Spb Mobile Shell 3 do jednoho?

Zamčeno

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů