Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Locked
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD

Post by Lemmy »

Kulik : To pocesteni TF3D, u zalozky internet mas tlacitka dole v pravo a vlevo funcni a s cestinou?
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SONY Z3Compact

Post by suckme »

Lemmy wrote:Akorat asi budu muset vypnoout Flip Ip uplne, protoze mi to toci i touchflo.
Pokud si v nastavení Flip It vypneš rotaci pro Manila.exe tak by mělo být všechno v pohodě :wink:
Snad... :tlem:

radospol wrote:Prave som nasiel uz medzicasom odstranenu davideuckovu ROM 6.5.

Ake boli skusenosti s touto romkou,nez ju musel stiahnut z xda? Dajte niekto strucny report.
Testoval jsem tuhle romku asi dva dny a chtěl jsem sem i hodit nějaký screeny, jenže před flashnutím zpátky na Davideuck V_5 jsem si je nezkopíroval do PC :oops:
A dojmy? Je to vcelku hezké, po zapnutí nové WM dnes obrazovky s (nevím jak to přesně nazvat) rozhraním Titanium jsem už TF3D ani nezapnul. Na nějakou vytíženou práci to ale moc není, jelikož se to celkem dost kousalo..ať už scrolování v tom slavném včelařském úlu, přes opouštění aplikací až po prosté napsání sms. Bylo celkem vidět, že je na tom ještě potřeba udělat dost práce než to bude k pořádnému použití. Ale pokud se chceš na to jen podívat, tak si to klidně flashni, ale pak mi nevyčítej, že se nemůžeš dočkat nějaké stabilní verze 8-)
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Blackstone

Post by Arthenik »

Dnes jsem flashnul Davidovu V-1_HP (nova Manila) a zatim jsem spokojeny. Je to trochu pomalejsi (mozna kvuli FlipItu, normalne jsem ho vypinal, ted jsem ho ale nechal zapnuty), ale jak rikal Kulík, nova verze TouchFlo je naprosto perfektni. Zvlaste sympaticke jsou ted kontakty, dokonale finger-friendly a logicke.
laddie
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by laddie »

Ahoj všem, prosím o radu. Nainstaloval jsem si L26_THDV7.5_WWE a protože v ní není čtečka Rss, doinstaloval jsem si RSS Hub. Vše v pořádku šlape jenom mi nefunguje modrý odkaz - propojení na online přečtení celé zprávy. Dá se to někde nastavit? Děkuji za rady.
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

Lemmy wrote:Kulik : To pocesteni TF3D, u zalozky internet mas tlacitka dole v pravo a vlevo funcni a s cestinou?
Vlevo ano, vpravo ne, ale dá se celkem odhadnout o co jde ;-) . Bohužel čeština v TF3D není dokonalá, dokonce i v originální ROMce se mi občas v Home místo "zítra"- objevovalo IDS_Tomorow :lol: a podobně v počasí, za nějaký čas se vše zase zobrazilo v pořádku ;oI .

Arthenik: jj kontakty vypadají dobře, dost mi připomínají Sunnysoft Contacts :-) , na které jsem si zvykl na Cruiseovi.
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Lemmy »

Ohdhadnout ano, ale oni nefunguji vubec. Sice to nevadi, protoze je stejne nepouzivam. Jen me zajimalo, zda jsem to nepocestil nejak spatne :)
Omni
nováček
nováček

Post by Omni »

Zdravim,

taky jsem si v patek nainstaloval Duttyho 1.9b Extreame a jsem prosti predchozi ROM, co jsem pouzival spokojeny.
Mel jsem jen jeden mensi problem, a to ze s emi porad rozsvecel displey kdyz HD aktualizovalo nejaka data, ale to se výresilo zmenou nastaveni kdy se ma vypnout podsviceni a kdy se ma vypnout HD.
Ted bych potreboval poradit, jak prenastavit pravou Soft klavesu a sice z "Camera" bud na "Programs" nebo na "Calendar".

Muzete poradit?

Diky !!
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Post by spermosh »

toto nastavis treba v HD Tweaku, mam teda Davideucka a jde to tam...
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Lemmy »

Nakonec mi to nedalo a nahodil jsem jeste jednou Davideuck_V-1_H.P._CVSD. Docela by me jete ale zajimalo, kdyz dam Telefon -Kontakty tak jsou stejne jako ve straych ROM, takove ty dost malicke radky. Pokud pridavam cloveka do Lidé, tak tam vybiram kontakt z vetsich radku, ktere se mi libi vic? Je chyba u me, nebo to proste tak je?
spermosh
smartstar
smartstar

Post by spermosh »

to bude normalni, proste uprava TF3D se tyka hlavne TF3D (takze hezke nove kontakty), ale kontakty ve WM zustavaji "normalni"
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

Dutty's HD V2 EXTREME

http://www.duttythroy.net/
spermosh
smartstar
smartstar

Post by spermosh »

ten Dutty to ted chrli jak na bezicim pase :-D
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

To teda, nestíhám flashovat :-)
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

to jo, jede jak na běžícím páse :-), sám píše, že pracuje na šesti ROMkách ! ne všechny asi budou na HD, ale přesto.........bořec :smt023 , jinak díky těm, kteří nahrají, otestují a dávají vědět , když vše nachystám, rodina chce na MS v lyžování :x
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

Lemmy wrote:Ohdhadnout ano, ale oni nefunguji vubec. Sice to nevadi, protoze je stejne nepouzivam. Jen me zajimalo, zda jsem to nepocestil nejak spatne :)
No, mě se tedy nepočeštily, ale fungují. použitelné je zvláště to pravé, kde si v nastaveních můžeš kupř. navolit, které oblíbené položky chceš zobrazit v záložce TF3D, nabo zapnout funkci PushInternet apod., Levé jen zobrazí všechny oblíbené.

Druhý den mám Duttys 2 Xtreme a zdá se vše v pořádku, jen v TF3D kalendáři občas přestanou fungovat odkazy do WM kalendáře, po restartu vše zase funguje, ale to dělala už i 1.9, ale možná to jen souvisí s nastavením českého prostředí v TF3D.
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Lemmy »

Dutty's HD V2 XTREME take ozkousim, nejak se mi ta ta Davideuck_V-1_HP kouse v opere.

P.S: alespon ozkousim flashnuti se SanDisk kartou primo z telefonu :grin:
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by Kwazzy »

Mam WWE ROM Davideuck_V-1_HP a po instalaci WkTask, Weather Databaze Editor, Sms dorucenku a par programku mi blblo po, vytvoreni zalohy SPB Backupu,Pocasi ... proste pri najeti na tuto polozku v TF3D mi spadlo cele TF3D a neslo s tim nic udelat. Nemel jsem testovat co to zapricinilo, ale proste rychlejsi verze byla HR a obnoveni puvodni instalace vseho vsudy. Ted to uz druhy den maka v pohode. Nemoznost instalace wallpaperu pro vsechny zalozky TF3D a pruhlednych hodin i slideru me ale asi vrati k puvodne ROMce.
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

Davideuck_6.5_V-4

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475285

...stale je to len na vyskusanie wm6.5, ze ake to asi bude. Som flasol ROM aj s touchflo a rozdiel v rychlosti bol tak strasne velky,ze to islo hned prec. Ten Titanium je stale strasne pomalý.
Glaver4
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Glaver4 »

Kwazzy wrote:Mam WWE ROM Davideuck_V-1_HP a po instalaci WkTask, Weather Databaze Editor, Sms dorucenku a par programku mi blblo po, vytvoreni zalohy SPB Backupu,Pocasi ... proste pri najeti na tuto polozku v TF3D mi spadlo cele TF3D a neslo s tim nic udelat. Nemel jsem testovat co to zapricinilo, ale proste rychlejsi verze byla HR a obnoveni puvodni instalace vseho vsudy. Ted to uz druhy den maka v pohode. Nemoznost instalace wallpaperu pro vsechny zalozky TF3D a pruhlednych hodin i slideru me ale asi vrati k puvodne ROMce.
Jj, problem je v nove manile nepodporuje wheather database, takze si nepridate svoje mesto, taky blbne pri pocesteni s TF3D_Czech_files.CAB. Jinak slape moc pekne hlavne ten kalendar je uzasnej :)
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by Kwazzy »

V podstate jsem celou tuhle ROMku instaloval jen kvuli vyzkouseni tolik opominane sviznosti systemu a kalendari. Jinak je to skutecne pekna ROMka jak funkcnosti, tak i reakcema.
Locked

Return to “ROM, HardSPL unlock, tweaky”