Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)
Kulik : To pocesteni TF3D, u zalozky internet mas tlacitka dole v pravo a vlevo funcni a s cestinou?
Pokud si v nastavení Flip It vypneš rotaci pro Manila.exe tak by mělo být všechno v pohoděLemmy wrote:Akorat asi budu muset vypnoout Flip Ip uplne, protoze mi to toci i touchflo.
Snad...
Testoval jsem tuhle romku asi dva dny a chtěl jsem sem i hodit nějaký screeny, jenže před flashnutím zpátky na Davideuck V_5 jsem si je nezkopíroval do PCradospol wrote:Prave som nasiel uz medzicasom odstranenu davideuckovu ROM 6.5.
Ake boli skusenosti s touto romkou,nez ju musel stiahnut z xda? Dajte niekto strucny report.
A dojmy? Je to vcelku hezké, po zapnutí nové WM dnes obrazovky s (nevím jak to přesně nazvat) rozhraním Titanium jsem už TF3D ani nezapnul. Na nějakou vytíženou práci to ale moc není, jelikož se to celkem dost kousalo..ať už scrolování v tom slavném včelařském úlu, přes opouštění aplikací až po prosté napsání sms. Bylo celkem vidět, že je na tom ještě potřeba udělat dost práce než to bude k pořádnému použití. Ale pokud se chceš na to jen podívat, tak si to klidně flashni, ale pak mi nevyčítej, že se nemůžeš dočkat nějaké stabilní verze
Dnes jsem flashnul Davidovu V-1_HP (nova Manila) a zatim jsem spokojeny. Je to trochu pomalejsi (mozna kvuli FlipItu, normalne jsem ho vypinal, ted jsem ho ale nechal zapnuty), ale jak rikal Kulík, nova verze TouchFlo je naprosto perfektni. Zvlaste sympaticke jsou ted kontakty, dokonale finger-friendly a logicke.
Ahoj všem, prosím o radu. Nainstaloval jsem si L26_THDV7.5_WWE a protože v ní není čtečka Rss, doinstaloval jsem si RSS Hub. Vše v pořádku šlape jenom mi nefunguje modrý odkaz - propojení na online přečtení celé zprávy. Dá se to někde nastavit? Děkuji za rady.
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Vlevo ano, vpravo ne, ale dá se celkem odhadnout o co jdeLemmy wrote:Kulik : To pocesteni TF3D, u zalozky internet mas tlacitka dole v pravo a vlevo funcni a s cestinou?
Arthenik: jj kontakty vypadají dobře, dost mi připomínají Sunnysoft Contacts
Ohdhadnout ano, ale oni nefunguji vubec. Sice to nevadi, protoze je stejne nepouzivam. Jen me zajimalo, zda jsem to nepocestil nejak spatne 
Zdravim,
taky jsem si v patek nainstaloval Duttyho 1.9b Extreame a jsem prosti predchozi ROM, co jsem pouzival spokojeny.
Mel jsem jen jeden mensi problem, a to ze s emi porad rozsvecel displey kdyz HD aktualizovalo nejaka data, ale to se výresilo zmenou nastaveni kdy se ma vypnout podsviceni a kdy se ma vypnout HD.
Ted bych potreboval poradit, jak prenastavit pravou Soft klavesu a sice z "Camera" bud na "Programs" nebo na "Calendar".
Muzete poradit?
Diky !!
taky jsem si v patek nainstaloval Duttyho 1.9b Extreame a jsem prosti predchozi ROM, co jsem pouzival spokojeny.
Mel jsem jen jeden mensi problem, a to ze s emi porad rozsvecel displey kdyz HD aktualizovalo nejaka data, ale to se výresilo zmenou nastaveni kdy se ma vypnout podsviceni a kdy se ma vypnout HD.
Ted bych potreboval poradit, jak prenastavit pravou Soft klavesu a sice z "Camera" bud na "Programs" nebo na "Calendar".
Muzete poradit?
Diky !!
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
toto nastavis treba v HD Tweaku, mam teda Davideucka a jde to tam...
Nakonec mi to nedalo a nahodil jsem jeste jednou Davideuck_V-1_H.P._CVSD. Docela by me jete ale zajimalo, kdyz dam Telefon -Kontakty tak jsou stejne jako ve straych ROM, takove ty dost malicke radky. Pokud pridavam cloveka do Lidé, tak tam vybiram kontakt z vetsich radku, ktere se mi libi vic? Je chyba u me, nebo to proste tak je?
-
spermosh
- smartstar

to bude normalni, proste uprava TF3D se tyka hlavne TF3D (takze hezke nove kontakty), ale kontakty ve WM zustavaji "normalni"
-
spermosh
- smartstar

ten Dutty to ted chrli jak na bezicim pase 
To teda, nestíhám flashovat 
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
to jo, jede jak na běžícím páse
, sám píše, že pracuje na šesti ROMkách ! ne všechny asi budou na HD, ale přesto.........bořec
, jinak díky těm, kteří nahrají, otestují a dávají vědět , když vše nachystám, rodina chce na MS v lyžování 
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
No, mě se tedy nepočeštily, ale fungují. použitelné je zvláště to pravé, kde si v nastaveních můžeš kupř. navolit, které oblíbené položky chceš zobrazit v záložce TF3D, nabo zapnout funkci PushInternet apod., Levé jen zobrazí všechny oblíbené.Lemmy wrote:Ohdhadnout ano, ale oni nefunguji vubec. Sice to nevadi, protoze je stejne nepouzivam. Jen me zajimalo, zda jsem to nepocestil nejak spatne
Druhý den mám Duttys 2 Xtreme a zdá se vše v pořádku, jen v TF3D kalendáři občas přestanou fungovat odkazy do WM kalendáře, po restartu vše zase funguje, ale to dělala už i 1.9, ale možná to jen souvisí s nastavením českého prostředí v TF3D.
Dutty's HD V2 XTREME take ozkousim, nejak se mi ta ta Davideuck_V-1_HP kouse v opere.
P.S: alespon ozkousim flashnuti se SanDisk kartou primo z telefonu
P.S: alespon ozkousim flashnuti se SanDisk kartou primo z telefonu
Mam WWE ROM Davideuck_V-1_HP a po instalaci WkTask, Weather Databaze Editor, Sms dorucenku a par programku mi blblo po, vytvoreni zalohy SPB Backupu,Pocasi ... proste pri najeti na tuto polozku v TF3D mi spadlo cele TF3D a neslo s tim nic udelat. Nemel jsem testovat co to zapricinilo, ale proste rychlejsi verze byla HR a obnoveni puvodni instalace vseho vsudy. Ted to uz druhy den maka v pohode. Nemoznost instalace wallpaperu pro vsechny zalozky TF3D a pruhlednych hodin i slideru me ale asi vrati k puvodne ROMce.
Davideuck_6.5_V-4
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475285
...stale je to len na vyskusanie wm6.5, ze ake to asi bude. Som flasol ROM aj s touchflo a rozdiel v rychlosti bol tak strasne velky,ze to islo hned prec. Ten Titanium je stale strasne pomalý.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475285
...stale je to len na vyskusanie wm6.5, ze ake to asi bude. Som flasol ROM aj s touchflo a rozdiel v rychlosti bol tak strasne velky,ze to islo hned prec. Ten Titanium je stale strasne pomalý.
Jj, problem je v nove manile nepodporuje wheather database, takze si nepridate svoje mesto, taky blbne pri pocesteni s TF3D_Czech_files.CAB. Jinak slape moc pekne hlavne ten kalendar je uzasnejKwazzy wrote:Mam WWE ROM Davideuck_V-1_HP a po instalaci WkTask, Weather Databaze Editor, Sms dorucenku a par programku mi blblo po, vytvoreni zalohy SPB Backupu,Pocasi ... proste pri najeti na tuto polozku v TF3D mi spadlo cele TF3D a neslo s tim nic udelat. Nemel jsem testovat co to zapricinilo, ale proste rychlejsi verze byla HR a obnoveni puvodni instalace vseho vsudy. Ted to uz druhy den maka v pohode. Nemoznost instalace wallpaperu pro vsechny zalozky TF3D a pruhlednych hodin i slideru me ale asi vrati k puvodne ROMce.
V podstate jsem celou tuhle ROMku instaloval jen kvuli vyzkouseni tolik opominane sviznosti systemu a kalendari. Jinak je to skutecne pekna ROMka jak funkcnosti, tak i reakcema.