jak zamknout displej
-
radek08
- nováček

- Zařízení: Lumia 520,Lumia 925, Xperia Arc S, iPad
jak zamknout displej
Hledám nějakej šikovnej program, kterej by uměl přiřadit HW klávese zapnutí/vypnutí touch screenu.
Nevíte o něčem? Dík
Nevíte o něčem? Dík
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
jak zamknout displej
Skus delší dobu podržet červené sluchátko-cca do 5 vteřin.Mělo by to fungovat jako zámek.Jinak v nastavení systému by to mohlo být u baterky.Na Qítku 8310 a MPxách mi to funguje.
-
radek08
- nováček

jak zamknout displej
Touch screen potřebuju zamknout během hovoru a to tak, jak já si zvolím - ne automaticky všude
- koumes
- moderátor

jak zamknout displej
Tak to si nenapsal.Jedině přes registry z tweaků na smartwiki nebo gůgl.
Ale snaha byla.
Ale snaha byla.
-
radek08
- nováček

jak zamknout displej
Dík, google jsem samozřejmě bezvýsledně zkoušel...
Občas se objevují náznaky na aplikace, který displej zamknou automaticky během hovoru, ale to imho nadělá víc škody než užitku.
Občas se objevují náznaky na aplikace, který displej zamknou automaticky během hovoru, ale to imho nadělá víc škody než užitku.
- koumes
- moderátor

jak zamknout displej
Ještě skus PocketToolMan.Má to ve tweakách.ale jsou různý verze a mě novější blbla.
http://pockettoolman.blogspot.com
http://pockettoolman.blogspot.com
jak zamknout displej
http://www.vijay555.com/?Releases:VJDeviceLockradek08 wrote:Hledám nějakej šikovnej program, kterej by uměl přiřadit HW klávese zapnutí/vypnutí touch screenu.
Nevíte o něčem? Dík
Ahoj, doufám, že ti to pomůže. Je to sice určené pro WM5, ale myslím si že 6tky by to mohlo kousnout taky...
jak zamknout displej
Mozna by fungovalo pouzit program ScreenOff (nekde tady na foru je k nalezeni, napsal ho jeden z mistnich uzivatelu) a pomoci AE Buttonu ho namapovat na pozadovanou HW klavesu.
-
Docent
- přispěvatel

- Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845
jak zamknout displej
AE Button umí vypnout displej sám, alespoň nevím o tom, že bych k tomu instaloval extra program.
-
radek08
- nováček

jak zamknout displej
Jenže tady se bavíme o vypnutí (zhasnutí) displeje, je o tak?
Já bych ale potřeboval nechat displej rozsvícenej, klávesnici funkční, jen vypnout/zapnout touchscreen.
Já bych ale potřeboval nechat displej rozsvícenej, klávesnici funkční, jen vypnout/zapnout touchscreen.
jak zamknout displej
Takze jestli to spravne chapu: potrebujes si behem hovoru deaktivovat dotekovy displej (ne zhasnutim), ale ne automaticky, jen kdyz ty budes chtit a zmacknes za tim ucelem HW klavesu, ano?
Pokud je to tak, existuje treba aplikace PhoneScreenLock, ktera sice zamkne displej pri hovoru automaticky, ale v pripade potreby ho muzes i behem hovoru aktivovat. Nicmene je placena. Mozna bude existovat neco podobneho i na XDA-dev...
Pokud je to tak, existuje treba aplikace PhoneScreenLock, ktera sice zamkne displej pri hovoru automaticky, ale v pripade potreby ho muzes i behem hovoru aktivovat. Nicmene je placena. Mozna bude existovat neco podobneho i na XDA-dev...
-
radek08
- nováček

jak zamknout displej
zkouším ten PhoneScreenLock a dře to :(
Bloknul jak touchscreen tak klávesnici a hovor jsem musel ukončit resetem. Je tam sice možnost dočasného odemknutí nějakou klávesou, ale na mém Ipaqu to nefunguje.
Ale nadějný to je, zkusím napsat výrobci.
Bloknul jak touchscreen tak klávesnici a hovor jsem musel ukončit resetem. Je tam sice možnost dočasného odemknutí nějakou klávesou, ale na mém Ipaqu to nefunguje.
Ale nadějný to je, zkusím napsat výrobci.
jak zamknout displej
Zkus tohle, funguje skvěle a možností nastavení pro display je tam až až. Jinak výborná věc je i uzamykaní pomocí čísel. Používám tenhle prográmek dlouhodobě a je super. No a taky hlavně zdarma.
Code: Select all
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=464695Who is online
Users browsing this forum: Seznam.cz and 1 guest