Vymena krytu u iPAQ 614c???
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Mně se toto stává na HTC Universalu -> asi bude chyba v baterkách.
to uz se nekolikrat resilo.. nahraj si novy update od HP, pokud nepomuze tak novou baterii a pokud ani to, reklamaceMamut wrote:Kdyz uz tu resite reklamace: nemam problem s krytem, naopak jsem s nim dost spokojeny a i pak z 2 metru na beton vydrzel naprosto vpohode(to bylo jednou,jinak je v pouzdre)...
HODNE ale zlobi baterie - kdyz byl iPAQ novy tak se vypnul okolo 2-5% baterie. Pozdeji to dosahovalo i 20%, dneska ce mi stalo ze sem jel busem, bylo chladno tak baterka byla trochu podchlazena ale nic zlyho, hraju COD2 a najednou vyskoci hlaska ze baterie je vybita a za 10 sekund....Rychle sem vypnul hru a ziram ze mam 41% baterie!?! Pak exnul.
Kdyz sem PDA pak znovu zapnul nabehlo mi 39%...takze musi byt podelany SW ci HW co diagnostikuje napeti baterie ne? Stava se nekume neco podobneho,vite jak to resit?
XT9 neni nic co by me pracovne omezovalo a s prodlevou problemy nemam, stejne nez dam telefon k uchu...zapalkam wrote:Dovoluji si odporovat, XT9 byla vyřešena až tebou - pokud vím, tak HP na tom ani nepracovalo. Jsou problémy s 2 sec hluchým telefonem při přijetí hovoru - jak bylo uvedeno v jiné diskuzi - lze snad řešit jen úpravou pagepool - opět ze strany HP nic.
nejako ten update na hp webe nemozem najst je tam iba pre spanielsku romku, ma niekto priamy odkaz na anglicky update?