Jak nastavit tapetu???
-
malda_8020
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD
Jak nastavit tapetu???
Když otevřu obrázky v albumu a zobrazím na celý display-je to v krásném jemném rozlišení.Ovšem když dám v nastavení přímo v TF3D tapeta a zadám obrázek, tak se zobrazí v celkem o dost horší kvalitě v "DNES"
Nevíte někdo co s tím?
S WM teprve začínám cca 2 týdny.
Nevíte někdo co s tím?
S WM teprve začínám cca 2 týdny.
-
malda_8020
- nováček

Jak nastavit tapetu???
Omlouvám se jestli už to tu někdo náhodou řešil, ale já tu k tomuto tématu našel jen něco maličko ale stejně řešení nebylo napsáno-pouze o problému.
-
malda_8020
- nováček

Jak nastavit tapetu???
A ještě se omlouvám že jsem nezařadil otázku do nejbližších tématů-jsem nováček a až teď se tu začínám orientovat.Příště se polepším. 
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Jak nastavit tapetu???
1. V orientaci ti pomůže tlačítko hledat.
2. Vím, že se to tu už rešilo. Sice nevím, jak se to dořešilo, ale někde to tu je.
3. Používej tlačítko edit.
2. Vím, že se to tu už rešilo. Sice nevím, jak se to dořešilo, ale někde to tu je.
3. Používej tlačítko edit.
-
Aspire
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Jak nastavit tapetu???
V totmo prispevku se to resi:
Code: Select all
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=12062&p=89634&hilit=HTC+HD+tapeta#p89634-
malda_8020
- nováček

Jak nastavit tapetu???
Díky moc.
-
malda_8020
- nováček

Jak nastavit tapetu???
Ale teď na to koukám a nevím jestli jsem se dobře vyjádřil.Samozřejmě vím jak nastavit tapetu ale šlo mi o to aby ta tapeta byla ve stejné kvalitě jako uložený obrázek.Ono to totiž na obrazovce dnes zobrazí jako kdyby trochu rozmazaně nebo jak to mám říct-prostě neni to tak ostré zobrazení.
Jak nastavit tapetu???
malda_8020: Prosímtě, ještě se nauč používat tlačítko EDITOVAT a nepiš 3 příspěvky hned pod sebe, stačí zeditovat ten první. To pro příště 
-
malda_8020
- nováček

Jak nastavit tapetu???
A čím se to dělá?Já jen abych měl pro příště vše v pořádku. 
Tak to je škoda že se to nevyřešilo... Díky za info... zítra si pravidla pečlivě pročtu... Mám HD chvíli a teprve se učím
Tak to je škoda že se to nevyřešilo... Díky za info... zítra si pravidla pečlivě pročtu... Mám HD chvíli a teprve se učím
Jak nastavit tapetu???
Dobře, tak needituj, ale zmáčkni "Upravit"...taky si radši přečti pravidla fóra, aby jsi věděl co, kde a jak 
Jinak k tématu...řešilo se kdysi, ale nijak nedořešilo (pokud si dobře pamatuji), takže je to stále otázka s otevřeným koncem...
Jinak k tématu...řešilo se kdysi, ale nijak nedořešilo (pokud si dobře pamatuji), takže je to stále otázka s otevřeným koncem...