SKTools: Nástroj pro komplexní údržbu systému v nové verzi

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Aplikace SKTools je mezi uživateli velmi oblíbená, jelikož umožňuje upravovat obrovské množství nastavení systému, umí zobrazit diagnostiku, mazat nepotřebné soubory, čistit registry, uvolňovat operační paměť a spoustu dalších věcí. Nová verze 4.4.7 přidává podporu síťových služeb a příkazů (Ping, trasování, scanner portů, Lookup, Whois (smart), HTTP GET...), lepší správu nainstalovaných programů a nové možnosti pro tvorbu screenshotů ze systému.

Bleskovka
Možnosti aplikace jsou skutečně rozsáhlé

Další informace a odkaz pro stažení trial verze naleznete na oficiálních stránkách programu.
Docent
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845

Post by Docent »

S mazáním nepotřebných souborů pomocí tohoto programu bych byl velmi opatrný, považuje za nepotřebné i ty, které naopak jiné programy považují pro svoji činnost za potřebné (HiCalc, GPSTuner...).
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by Kwazzy »

Tenhle programek je napsoto super. Uz testuji novou nerzi ... zatim pro mne dulezite funkce zadna zmena. budu ale moct odinstalovat utilitku na ping a trasovani.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Já si SkTools také nemohu vynachválit, možnosti téhle aplikace jsou téměř nekonečné :-) ale jak píše Docent, na některé funkce pozor - používat s rozvahou. Už jsem s tím parkrát laboroval tak silně, že jsem pak musel dělat Hard reset.
Post Reply

Return to “Aplikace”