JZB
Různé údaje o HW diamonda
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Možná se někomu bude zdát můj dotaz k smíchu, ale nedá mi to: mám původně MDA IV, flashnutou na diamonda. Je celkem známý fakt, že MDA IV má větší RAMku o pár mega, než diamond. Před chvilkou jsem laboroval s připojením, teď již diamonda, k PC prostřednictvím Pocket Controller Pro od SOTI a tam se mi ukázalo, že přístroj je osazen procesorem 1X Intel Strongarm
. Doposud jsem žil v blahé nevědomosti, že má procesor od Qualcommu. To jsou mi věci
Asi jsem si to myslel kvůli tomu, že se všude mluví o čipsetu od QC a tak jsem to automaticky spojoval.
JZB
JZB
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Diamond (všechny verze, ať už od HTC, T-Mobile nebo AT&T) má Qualcomm MSM7201A a 192MB RAM (použitelných jenom 128MB)
Na screenech MDA se objevuje víc celkové RAM (grafiku nepočítám), ale je to jen tím, že T-Mobile má jinak nastaven pagepool.
Souhlasim s Tslanym, pokud nebudu brat vazne vzkaz co ma v podpisu 
cpu a chipset neni to same, kazdopadne tady je to fuk... Diamond (je jedno jaka brandovana verze) ma Qualcomm MSM7201A s jadrem ARM1136EJ-S, postaveny na architekture ARMv6 RISC. A jelikoz Soti PC uz delsi dobu neaktualizovalo, tak je pochopitelne, ze to priradi nejblizsi mozne tj. StrongARMu od Intelu, i kdyz nevim kde by Qualcomm sebral podobnost s SA-1100 (uz jen proto ze StrongARM vychazi z ARMv4)