HTC Keyboard

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
Uživatelský avatar
oPicka
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: pon led 12, 2009 22:50
Zařízení: HTC Touch HD, HTC TyTN II
Bydliště: Brno, CZ

HTC Keyboard

Příspěvek od oPicka » pon úno 23, 2009 1:39

Hoj,
sháním HTC Keyboard ver. 2.0, která je obsažena v Dutty's HD Extreme ROM - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=483822. Jelikož mi tato Rom na HD dost blbne, ale některé věci v ní se mi hodně líbí, chtěl bych tuto klávesnici v mé Romce taky. Poradíte kde najít .cab ?
Líbí se mi na ní, že tam jsou jak šipky, tak i při podržení písmenka další znaky včetně diakritiky + nadepsané zmáčknuté tlačítko .

Uživatelský avatar
martintrestik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 191
Registrován: pát lis 14, 2008 15:41
Zařízení: Samsung Galaxy S II
Bydliště: .: In Your Mind :.
Kontaktovat uživatele:

HTC Keyboard

Příspěvek od martintrestik » pon úno 23, 2009 18:04

Koukám, že nejsem sám komu padla tato klávesnice do oka, snažil jsem se jí na xda najít, ale našel jsem úplně jiný pod názvem který tam uvádí, takže nevím... snad někdo vytáhne a udělá instalátor :-)

edit:\\ tak jsem ji našel, funguje na výbornou, mohu doporučit...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=485179

popř. můžete kouknout i tady
http://www.fuzemobility.com/?p=2212

Uživatelský avatar
oPicka
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: pon led 12, 2009 22:50
Zařízení: HTC Touch HD, HTC TyTN II
Bydliště: Brno, CZ

HTC Keyboard

Příspěvek od oPicka » pon úno 23, 2009 19:04

Super je cool thx :)

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

HTC Keyboard

Příspěvek od Yoda » pon úno 23, 2009 19:22

Vypadá pěkně. Nějaký odkaz na stažení cabu by nebyl? Předem díky.

Uživatelský avatar
oPicka
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: pon led 12, 2009 22:50
Zařízení: HTC Touch HD, HTC TyTN II
Bydliště: Brno, CZ

HTC Keyboard

Příspěvek od oPicka » pon úno 23, 2009 20:09

je tam hned v druhém logu ... koukej :)

brona
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: ned pro 28, 2008 17:35
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Keyboard

Příspěvek od brona » pon úno 23, 2009 21:44

Chlapi, nainstaloval jsem ji - zrušila mi češtinu pro T9, nechala moji oblíbenou "Telefoní klávesnici" v seznamu, jež už však nešla zapnout, odstranila "Úplnou QWERTY" a stejně tak "Kompaktní QWERTY" a nakonec nešla odinstalovat :-( Po opětovné instalaci, kdy mne upozornila, že předchozí verze nejde odinstalovat zda chci pokračovat, jsem potvrdil a nakonec zmizela.

Ovšem původní HTC tři klávesnice jsem již zpět nedostal a češtinu také ne :-( Pomohla jedině obnova pomocí SPB Backup. Tedy asi nedoporučuji.

Navíc nebyla rozhodně lepší, než původní HTC tři klávesnice s podporou češtiny pro T9.

bo

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

HTC Keyboard

Příspěvek od radospol » pon úno 23, 2009 23:01

Sak tam mas na vyber phone keypad,alebo full. To ti nestaci? T9 tam je aj ceske znaky,akurat jak budes pisat, tak si musis klepnutim na + pridavat slova do T9,potom ti uz automaticky budu k dispozicii pri dalsom pisani.

brona
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: ned pro 28, 2008 17:35
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Keyboard

Příspěvek od brona » pon úno 23, 2009 23:11

No rozhodně nechci trávit čas učením slovníku, když už ho v HD mám v základu a jak jsem napsal, klávesnice není o nic lepší než ty, které v základu již jsou. Tedy mluvím za sebe - tuto klávesnici rozhodně ne. Ty standardní od HTC na CZ verzi HDčka + FingerKeyboard je dle mého nejlepší volba.

bo

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

HTC Keyboard

Příspěvek od radospol » pon úno 23, 2009 23:28

finger ano,ale ze by ta povodna klavesnica bola lepsia nez dvojka to nie. Vybracna odozva skoro ziadna, vela preklepov, horsie rozlozene tlacitka...

Uživatelský avatar
oPicka
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: pon led 12, 2009 22:50
Zařízení: HTC Touch HD, HTC TyTN II
Bydliště: Brno, CZ

HTC Keyboard

Příspěvek od oPicka » pon úno 23, 2009 23:43

pro mě je rozhodně dvojka lepší, protože má po podržení i možnosti dalších znaků včetně diakritiky a hlavně je vidět stlačené písmenko, což u starší verze není. každopádně mě blbne třeba v opeře - nevidím co píši ... takže to bude chtít asi vyladit, ale standart keyb mi fakt nevyhovuje. A T9 samozdřejmě nepoužívám - tudíž se mě to netýka ...

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

HTC Keyboard

Příspěvek od IkE Blaster » úte úno 24, 2009 8:16

Nejhorší je, že snad jediná pořádná klávesnice s Ctrl je Resco se skinem. Ještě že mi to Resco plně vyhovuje, nevím, co bych jinak dělal (no, asi svoje skiny :) )

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

HTC Keyboard

Příspěvek od peter63 » úte úno 24, 2009 9:03

Ako ste donutili prepnut RESCO na QWERTZ? Alebo tu htc upravit na qwertz. Dik

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

HTC Keyboard

Příspěvek od radospol » úte úno 24, 2009 17:00

Podrz dole v strede znak klavesnice(tu sipku) a mas na vyber. teda,ked toto myslis.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

HTC Keyboard

Příspěvek od peter63 » stř úno 25, 2009 8:34

To ovladam, ale vacsina je QWERTY. Potreboval by som ich prepnut na QWERTZ. SPB sa da, na RESCO som nasiel nejaky trik, este som ho neskusal.

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

HTC Keyboard

Příspěvek od Diamant » čtv bře 05, 2009 14:21

oPicka - ako ti blbne Duttyho ROM? Ja ju tiež používam a mimo problému s BT v aute (po hovore sa odpojí a už sa sám nepripojí) som žiadny problém nezaregistroval. Ako klávesnicu ale používam Sunnysoft Interwrite 10. V niektorých aplikáciách (Správy, Excel, ...) sa ale neviem zbaviť riadku s napovedaním slov. Dosť mi to vadí.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů