Spousta naivních otázek ohledně HDčka
No kdyz vypnes telefon ( Nastaveni / Komunikace / Telefon ) tak zvonit dokaze. PPC se prepne na rezim V letadle ( pokud nemas samo zapnutou treba jeste WI-FI ). System dal bezi, ale telefon je vypnuty, nikdo se Ti nedovola a ani Ti nedojde SMS. Kdyby jsi trosku hledal, tak se to tu uz resilo a nekolikrat. Telefon je v podstate dalsi spustena aplikace ( pripojeni ) a kdyz ji vypnes tak nefunguje.
-
oPicka
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC TyTN II
ANO HD opravdu vypnuté nezvoní ... jak řekl HTCJ. tak je to PDA, ale například TyTN II je taky PDA a tuto funkci zvládal. Jelikož jsem ho před HDčkem vlastnil, taky mi to trošku nesedí ... sice zařízení vůbec nevypínám, ale když se mi v době kdy spím nedejbože vybije, tak mě už nic nevzbudí .... lol
-
oPicka
- nováček

ne se samo zapnout, ale schopne vyzvanet v nastavenou dobu. Pouzival jsem jako budik SPB Time a fungovalo to i to zaplo display a byly tam moznosti bud zrušit nebo posunout
po jakémkoli kliknutí se zařízení o5 uspalo
-
Aspire
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Ahoj!
Rád bych si koupil HTC Touch HD a tím nahradil telefon a Pocket PC. Řeším ale kterou verzi. V obchodech jsem totiž našel
HTC Touch HD CZ varianta, nebo HTC Touch HD (Blackstone)CZ. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Rád bych si koupil HTC Touch HD a tím nahradil telefon a Pocket PC. Řeším ale kterou verzi. V obchodech jsem totiž našel
HTC Touch HD CZ varianta, nebo HTC Touch HD (Blackstone)CZ. Jaký je mezi nimi rozdíl?
-
oPicka
- nováček

Je to to samé
. Blackstone je jen označení. Jko třeba HTC Touch Pro je to samé co HTC Raphel T7272. U nás se momentálně prodává už jen jedna verze tohoto zařízení.
-
Aspire
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Já našel HTC Touch HD CZ varianta a HTC Touch HD (Blackstone)CZ v jednom obchodě. A rozdíl byl mezi nimi pár stovek. Předpokladal jsem, že nějaký rozdíl opravdu je.
Zde:
Zde:
Code: Select all
http://www.gigamobily.cz/pda-telefony/htc/?page=2-
oPicka
- nováček

wtf - nechápu. Pošli link. Jestli to nebude nějakej jejich výmysl ohledně příslušenství bo co.
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Znovu USPALO nebo VYPLO? Mozna by si to nejdriv, kdyz chcete diskutovat o budiku kdyz je vyplej, ujasnit co je vyply a usnuty.oPicka wrote:ne se samo zapnout, ale schopne vyzvanet v nastavenou dobu. Pouzival jsem jako budik SPB Time a fungovalo to i to zaplo display a byly tam moznosti bud zrušit nebo posunoutpo jakémkoli kliknutí se zařízení o5 uspalo
-
oPicka
- nováček

ano vypnutej ve chvíli nastaveného času buzení se rozsvítí displej a začně řvát nastavená melodie. Potom co ho típneš displej opět zhasne a je ticho. Nic víc nic míň .. tak a vynechal jsem tedy nepotřebné slova.. pokud zařízení umí držet datum čas a nastavení, předpokládám, že taky něco žere. I když je vlastně "vypnuté" ...

-
finnak
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
zdravim, chci se zaptat, da se nejak nastavit jeden obrazek vsem neznamym cislum, ktere mi volaji, napr. otaznik misto nejake hlavy, jak je defaultne nastavene??
diky za rady
diky za rady
-
oPicka
- nováček

Najdi si tu defautlní hlavu a zedituj ji na co chceš
Předpokládám, že to bude nějakej gif nebo něco ..
Cau,
prosim o radu, v telefonu mam naisntalovan ROM 1,14 EN verzi. Chtel bych udelat uprade na 1.19, ktera oficialne vysla, ale na HTC strankach nemuzu nikde odkaz na tuto verzi ROM najit. Nevite, kde ji stahnout a take jestli neprijdu o zaruku (predpokladam, ze je to oficialni ROM, takze neprijdu.)
Dekuji
prosim o radu, v telefonu mam naisntalovan ROM 1,14 EN verzi. Chtel bych udelat uprade na 1.19, ktera oficialne vysla, ale na HTC strankach nemuzu nikde odkaz na tuto verzi ROM najit. Nevite, kde ji stahnout a take jestli neprijdu o zaruku (predpokladam, ze je to oficialni ROM, takze neprijdu.)
Dekuji
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Myslim ze tady na foru na ni odkaz nekde byl, ale nevim to jiste. Jinak pokud je to OFI tak o zaruku neprijdes.
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
Dekuji, tento odkaz uz jsem take nasel, ale jde mi o to, ze posledni ROM je 831 - pro HONG KONG. Nevadi, ze to neni pro CR ?
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
Myslím že poslední je tato, vyzkoušená a plně funkční!
Tak ja ji zkusim, dekuji, snad nebude potreba HARD Unlock SPL
, ten si myslim, ze by me o zaruku pripravil.
Pak bych se jeste zeptal, mam problem s tim, ze v advanced configuratoru nastavim, aby se mi nezobrazovaly kontakty ze SIM. Udelam soft reset, ale toto nastaveni se neprovede. Vcera se provedlo, ale dneska uz to nejde a to jsem nic neinstaloval.
Pak bych se jeste zeptal, mam problem s tim, ze v advanced configuratoru nastavim, aby se mi nezobrazovaly kontakty ze SIM. Udelam soft reset, ale toto nastaveni se neprovede. Vcera se provedlo, ale dneska uz to nejde a to jsem nic neinstaloval.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bohuzel pro rom 1.19.83,na kterou odkazuje Lukas budes potrebovat minimalne flashovat pres USPL.Tato rom neni urcena pro nas region,tudiz jsou dve varianty HardSPL(ktery nechces delat kvuli zaruce) druha varianta je manualni spusteni specialniho USPL primo z telefonu,aby jsi mohl naflashovat tuto rom.Tak i tak te o zaruku pripravi,protoze neni urcena pro nas region.
Jinak se vse da samozrejme vratit zpet.
Jinak se vse da samozrejme vratit zpet.
Pokud to jde vratit nazpet, tak by to nemusel byt problem a ktere z techto 2 reseni je lepsi (co se tyce bezpecnosti a take navraceni nazpet)?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
USPL je jednodusi,Hard SPL je bezpecnejsi.Za ty leta co se venuji,vlastnim a vrtam ve wm mobile.
Navrat zpet je opravdou hrackou.
Navrat zpet je opravdou hrackou.