Update pouze rádia
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Update pouze rádia
Kdyz jsem poprvy slysel o Radiu tak sem se taky ptal proc updatovat jenom samotne FM Radio
. Po te co sem si to z logiky uvedomil, ze to asi FM radio nebude sem to radsi smazal :D. Ale tak to se stane... navic je lepsi se zeptat nez potom nevedet. 
Update pouze rádia
ok
mas pravdu sice jsem to precetl cele asi 2 krat ale ze to neni radio jako radio mi nedoslo.
sorry za hloupy dotaz.
ale rovnou se zeptam na jiny co to tedy konkretne znamena?nema to neco spolecneho s wifi?
pokud ne jdu se zakopat.
mas pravdu sice jsem to precetl cele asi 2 krat ale ze to neni radio jako radio mi nedoslo.
sorry za hloupy dotaz.
ale rovnou se zeptam na jiny co to tedy konkretne znamena?nema to neco spolecneho s wifi?
pokud ne jdu se zakopat.
-
Shooter
- stálý přispěvatel

Update pouze rádia
Radio je firmware, kterej zprostredkovava spolupraci s GPS, fotakem a myslim ze i tou wifinou. Nekdo mi dokonce posilal odkaz v nejakym topicu s tim co to presne je ale nejak to nemuzu najit.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Update pouze rádia
neviem ci to ma nieco aj s fotakom,ale gps,telefonny modul (tj. gprs,edge,3g,hsdpa signal) a wi-fi tam bude urcite...
-
Shooter
- stálý přispěvatel

Update pouze rádia
Takze komunikace... jinak myslim ze ten fotak ten nekdo kdo mi to vysvetlil psal taky
. Ikdyz mozna by to davalo smysl bez fotaku, ze by to sdruzovalo komunikacni moduly a od toho nazev radio
.