nabijeni ve wm 6

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
palikx
nováček
nováček
Zařízení: HP ipaq 6815

nabijeni ve wm 6

Post by palikx »

zdravim
mam HP 6815 a presel jsem na wm 6
s hruzou jsem ale zjistil ze po pripojeni k nabijecce se nenabiji a v menu chybi karta s moznosti povolit nabijeni pres usb.
je tam jen jakysi program usb storage ale ten mi vzdy po spusteni zakousne cele pda a musim resetovat.
mam tedy zase hledat nejaky program nebo se na wm 6 vykaslat?
nefunguje toho totiz vic.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

nabijeni ve wm 6

Post by Ruslan Botsyurko »

Pravděpodobně jsi narazil jenom na blbou ROMku, zkus tam flashnout jinou WM6 nebo WM6.1 ROM a tohle všechno by mělo fungovat.
palikx
nováček
nováček
Zařízení: HP ipaq 6815

nabijeni ve wm 6

Post by palikx »

ok ja budu tedy hledat neco jineho.jen upravim mam wm6,1 od nhocbanme.jinou jsem zatim nenasel.
ono to s tim nabijenim neni ale tak jasne.kdyz se pripojim k pc tak nabiji.a kdyz se pripojim v aute k orig drzaku s nabijenim tak taky nabiji.
jen doma mam neoriginal usb nabijecku a ta to proste nenabije.
v praci jsem se pripojoval pres notebook a to same pokud neni synchronizovano s active sync tak to nenabiji.
zatim jsem tam nahral zpet wm5 s anglickou rom takze je ta puvodni nemecka pryc a nabiji to.ale wm6,1 se mi libily vic.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

nabijeni ve wm 6

Post by Ruslan Botsyurko »

Jak říkám, najdi si jenom jinou ROMku, je škoda downgradovat na WM5, jsou kromě chabé grafiky především pomalejší.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”