prosím help...skúšal som flashnúť ROM a akosi ma to zradilo

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
weltmajster
nováček
nováček
Zařízení: htc TyTN II (kaiser)

Post by weltmajster »

ako som už v názve uviedol, skúšal som tam dať nejakú CZ rom...keďže mi to pri pokusoch hlásilo, že nesedí verzia (alebo čosi v tom zmysle), tak som sa nejakým spôsobom dostal k SSPL-KAIS.exe...toto som skopol do kaisera, spustil a následne som tam začal inštalovať tú "češtinu" abo ako to nazvať (konkrétne, volá sa to "ruu-kaiser-htc-csy-3.28.462.1-radio-sign-25.83.40.02-1.65.16.25-ship" - som to tiež niekde tu stiahol)...na 15tich percentách sa to však zaseklo a prestalo reagovať, nechal som to tak - keďže tam je hláška, že to bude trvať cca 10 min. ale ono to vyhodilo hlášku, že chyba v komunikácii a ukončilo "inštaláciu"...no - a odvtedy mám na displeji len červenú, zelenú, modrú a bielu farbu...pri pokusoch znova to nejako "flashnúť" mi to vždy vyhodí alebo hlášku, že nesedí verzia, alebo chybu komunikácie...prosím niekoho, kto sa už s podobným problémom stretol či by nevedel dať echo, ako to riešiť (som zúfalý bo som bez mobilu momentálne)...prípadne ak to tu je riešené, nejaký link alebo odkaz (neviem presne ako sa tento môj problém volá, preto sa mi to ako laikovi ťažko hľadá na fóre)...ospravedlňujem sa za laický príspevok...dopredu ďakujem za pomoc
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

Ad to prvé,nemáš asi odemklé PDA-hard spl-viz uživatel Olipro na xda- a dle popisu *.exe souboru si upgradoval verzi radia,né rom.Pokud ten EXE soubor má menší velikost-10 a míň MB-není to rom.Pohledej na xda a skus najít rom komplet-radio,rom,extrom.
weltmajster
nováček
nováček

Post by weltmajster »

hm....kurnik..prúser je v tom, že keď tam chcem dať čosi, tak mi to vždy zahlási alebo "This update utility cannot be used for you PDA Phone. Please chceck your update utility."...(toto vždy vypíše po jednom percente)...alebo nejakým spôsobom zlyhá pripojenie :(...kurnik asi som to dosť pofachal...ani active sync sa už nespráva tak, akoby tam bolo čosi pripojené...a keď v niektorých návodoch je, že treba skopírovať nejaký súbor do mobilu, tak sa mi to proste nedá, lebo active sync sa správa akoby tam nebolo pripojené nič - aj keď podľa windowsáckeho zvuku aj podľa toho, že to vždy začne "updatovať" ten mobil tam pripojený je....nie je nejaká univerzálna utilitka, ktorá total vymaže všetko z mobilu a potom by som si tam "natiahol" po kúsku všetko čo treba (teraz mi ide teda hlavne o to aby som mohol volať)
weltmajster
nováček
nováček

Post by weltmajster »

hm tak asi nikto nemá podobnú skúsenosť:(...ešte raz - môj problém je v tom, že hádam v každom z tých návodov z xda-developers je jeden z krokov že treba čosi nakopírovať do mobilu - ale môj mobil nereaguje - resp. active sync ho akoby nedetekoval...ale pripojený je...resp. ak by ktosi vedel kde by som mohol stiahnuť orig. slovak t-mobile rom, možno by to išlo s tým rozchodiť...pls help somebody...
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”