Zaseknutie HTC Hermes
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Zaseknutie HTC Hermes
Zde CID unlocker: http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... _SimUnlock
A zde SPL hard : http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... es_HardSPL
Doporučuju obě nějak nahrát...
A zde SPL hard : http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... es_HardSPL
Doporučuju obě nějak nahrát...
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
A co ten návod jak sem tak pracně hledal (
) zkoušel si ho?
Zaseknutie HTC Hermes
Daidalos mne to nedava žiadny zmysel to čo si tam napisal asi mito nedochadza ale jeto dost nezrozumitelne,neviem ako to vydia ostatny ale jas vtom nevyznam skusim tu kartu a potom ubidim čo sa da robit..................
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
Aha no tak to jo,vlastně se ani nedivim protože je to překládaný přes google.Kazďopádně bych řekl že to je přesně tvůj problém.Sem zvědavej jak to víjde s tou sd.A ještě bych se zeptal,ty tam dáváš teda přes pc novou rom a každá nová se ti sekne nebo ti tam ani nová dát nejde?
Zaseknutie HTC Hermes
Daidalo: Píšou,že chyba bootloaderu 1,11 je nějaký že nemůžeš downgradovat rom.Že máš zvolit SSPL.Moc jsem to nepochopil... a kde mam dat to SPL ma to spustit z pc a napojit telefon adat ho do boot loaderu alebo ako ?
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
Jednoduše ti rěknu aspon těch prvích 5 bodů.
1)Udělej soft reset a počkej 5 minut aby si poznal jestli se ti vyndows nabootoval
2)POkuď se ti to sekne vyndej baterku (20 minut je ideálních.)
3)Udělej hard reset.
4)POkud nic udělej hard reset ale když ti mobil řekne by jsi zmačknul mezerník nemačkej ho ale zmačkni soft reset.
5)to jsem nepochopil ....máš nějak zjistit jestli není nějaký GSM problém.Nevim jak.
1)Udělej soft reset a počkej 5 minut aby si poznal jestli se ti vyndows nabootoval
2)POkuď se ti to sekne vyndej baterku (20 minut je ideálních.)
3)Udělej hard reset.
4)POkud nic udělej hard reset ale když ti mobil řekne by jsi zmačknul mezerník nemačkej ho ale zmačkni soft reset.
5)to jsem nepochopil ....máš nějak zjistit jestli není nějaký GSM problém.Nevim jak.
Zaseknutie HTC Hermes
Daidalos ono to je takto bola tam Windows 5,jasom tam nahral normalne windows 6.0,ale to sami nejak nepačilo tak som tam nahral windows 6.1 CZ a normalne ju nahralo a po restarte mi dalo už len tu obrazovku tak teraz neviem ine romky šly a natejto sa zasekol
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
JO takže ti tam jiná rom vlastně nejde dát....aha to hard spl sem tam nahráva stejně jako nová rom.Prostě spustíš ruuwraper a je to..Tady je přímej download ftp://ftp.xda-developers.com/Hermes/Hard_SPL/ jenom klikni na to hard spl v7 .
Zaseknutie HTC Hermes
Daidalos počkaj musiš mito vysvetlit po lopate,1¨)ten odkaz na spl čo simi dal nejde mi odtial stiahnut,piše nejaky eror 503,
2)ja mma stiahnuty nejaky program spl takže ho skusim ale mi musis povedat ako presne mam pripojit pda ku pc a dat ho do bootloaderu a potom v pc spustit to spl alebo ako to nerozumiem
3) hadam to nevybuchne :-d
2)ja mma stiahnuty nejaky program spl takže ho skusim ale mi musis povedat ako presne mam pripojit pda ku pc a dat ho do bootloaderu a potom v pc spustit to spl alebo ako to nerozumiem
3) hadam to nevybuchne :-d
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
To je opravdu divné zkus toto : ftp://xda:[email protected]/He ... SPL-V7.zip jakmile to stáhneš archic otevři a spust RUUwrapper a hermes převeď do bootloader modu.A v tom Ruuwraper to normálně proklikej jako když dáváš novou rom,to už si snad dělal ne? Ykus ještě vyndat baterku aspoň na 20 min a zkus ten hard reset bez zmačknutí mezerníku jak sem psal víše....třeba to pomůže.Jinak už opravdu nevím a budeš holt muset počkat na tu sd kartu....nebo by ti mohly pomoct v servisu..i když....
Pokuď nemáš v mobilu semtex tak by ti vybouchnout neměl

Zaseknutie HTC Hermes
Daidalos teraz to ide stiahnut tak idem skusit to stym spl čito pojde potom sa ozvem zachvilu mi ma prist aj ta redukcia na karu tak skusim ja to
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
Ok doufám,že to dobře dopadne....parkrá jsem měl taky takové problémy,že jsem myslel,že bude můj hermes jen těžítko
.Naštěstí se to vyřešilo,pravděpodobně ti nejvíc pomůže ta karta..
Zaseknutie HTC Hermes
Takže Pani urobyl som to ako pisal Tom6 premenoval som v pc ten subor a vyformataoval SD kartu na format Fat 32 ako pisal tom6 potom som ten subor nakopiroval na pametovku a dal som hard reset kombinaciu 3 tlačidiel OK+zapinacie tlačitko na druhej strane+stylus dole a dalo mi boot loader a hned mi nabehla biela obrazovka LOADING som sa tešil ako maly chlapec žeto asi už pojde a po chvile Ukazovania loading mi vypisalo iba červenym čislo 00068002 a hodilo mito zase boot loader a nič sa nedialo to iste ako predtym leb stym rozdielom že som mal nachvilu bielu obrazovku LOADING a nnič viacej tak som skusil este vybrat na 20 minut baterku z Hermesa a skusim este raz cez boot loder nahodit ked to nepojde tak neviem asi ho Vyhodim von oknom a nech ho kamiony rozdrbu a bude pokoj...........................
Zaseknutie HTC Hermes
Tak ako som si aj myslel nešlo to,skušal som aj ine robky botovat ale bez vysledku vzdycky to napisalo LOADING a v zapeti to čislo 00068002 a tym to skončilo,a dalo m ado boot loaderu tak teraz čostym je asi už nikto nema žiadne napady okrem toho myslim ho vyhodit von oknom nech sa aj kamiaony pohraju 
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
No opravdu divné....rozhodně nevyhazuj.Zkus jště ten servis ale pochybuju.A jestli znas nekoho anglicky zdatneho neco spolu sesmolte a zeptejte se na xda-developers.com .Tam ti urcite pomohou mnohem vic nez mi,ale jelikoz moc anglicky neumis je to tezke...
Zaseknutie HTC Hermes
Ale nechapem tomu ak ho odpalilo prečo ho nedjebalo tak že zapnem a nič nepojde alebo aspon biela obrazovka,anie pekne aj boot loader ide aj hard reset tak prečo to nejde do kure nechapem aky to ma zmysel žeto nejde,taketo veci nemam rad bud viem žejeto pokazene a neda sato urobit alebo toje dobre a pojde to a nie taketo hadanky..........čosa tyka XDA tam musiš pisat po anglicky a to malo kto vie preložit komplet skor hovorit tak neviem asi ho dam dotej skrine a tam bude aja si kupim iny telefon:-p
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
Nbo počkej na zejtra nebo na úterý,podle mí nalady a zkusim jim napsat ja a pak si na tebe vezmu icq aby si mi presne popsal problem,snad ti pomuzu nebo mozna to opravdu vyresi seervis....
Zaseknutie HTC Hermes
Daidalos: Tak to som rad že aspon niekto sa najde ktoje ochotny pomoct niekomu koho ani nepozna,ale toje dokaz toho že ludia niesu až taky chciply ako sa zdaju najdu sa aj vynimky,ten servis no neviem či oni robia aj z PDAčkami či nie len MObily klasicke a symbiant,no však skusim unas vmeste su len 2 mobil servisy ato stoho jeden je Len na NOKIU a druhy všeobecne popripade skusim poprad alebo prešov alebo košice dufam že aspon tam sa dopatram čo dalej,pochybujem velmi otom že naši looolovia budu v servise urobit dačo stym,a ani orange nehrozy bo ma vyrazia hned ako uvidia Logo HTC a telefone a nad logom HTC XDA-Developers.com Vanilla neoficial ROM,ale skusit sa opytat možem potom napisem ako som dopadol,bol som sj dneska rano vmeste ale samozrejme že oni maly zavrete v SOBOTU..............
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
To je škoda,ale pokuď to nejsou větši servisi opravdu pochybuji.Snažím se co nejvíce pomáhat,v čem co vím.Protože spusta lidí mně také pomohla takle....a taky nechci aby si ztratil telefon za 5000kč jen protože ti nikdo nepomoh.Už jen proto že ten telefon mám já sám.
Zaseknutie HTC Hermes
Alebo ak sa stym popasujeme obaja a nič nevymislime tak pojdem do orange a opytam sa nech ho pošlu do servisu ako pozaručnu opravu a oni nech mi potom zavolaju že kolko by asi zhruba stala oprava čito vobec maju opravovat alebo pošlu len naspet toby sa tak malo dat si myslim nie?