Koncept 3D uživatelského prostředí na platformě OMAP 3
Ve středu jsme si na SmartManii představili nové procesory TI OMAP 4, které nedisponují jen vysokým výkonem, ale i akcelerací grafiky a nízkými energetickými nároky. V článku se rovněž objevila zmínka o prototypu komunikátoru od Texas Instruments, který byl postavený na starší platformě OMAP 3 a disponoval mimo jiné kapacitním displejem či HDMI výstupem. Na tomto zařízení společnost TAT Mobile demonstrovala možnosti jejich nového uživatelského prostředí, které by se možná v budoucnu mohlo objevovat v některých komunikátorech, podobně jako teď někteří výrobci své telefony dodávají s PointUI (respektive BellUI) nebo MobileShellem. Na někoho možná koncept rozhraní bude působit až příliš chaoticky, ale minimálně díky použitým efektům jde o pěknou podívanou. Prostředí mimochodem využívá 3D akcelerace platformy OMAP 3.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FtR_zA9elrM[/youtube]
Zdroj: PocketNow.com
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FtR_zA9elrM[/youtube]
Zdroj: PocketNow.com
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
No tak to je bomba !Moc se mi to líbilo...
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Pěkné,ale je to opravdu trochu zmatené a nepřehledné,spíše pro 10leté děti než pro 30(?)leté managery 
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Přeplácané a nepřehledné. Určitě hned omrzí, ale na machření ala iPhone ideální.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
No na ukázku schopností dobré.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
ostatně, toto slouží jako ukázka schopností, stejně jako některý věci v Compiz-Fusion, je jich tam 20 ale praktický využití jich má jenom 5, ostatní slouží jako demonstrace nebo hračka/frajeřinka 
-
Tior
- přispěvatel

- Zařízení: Orange San Francisco, Ainol Aurora II
Je to takova frajerinka, ale pekne zpracovana..s prakticnosti to bude asi trochu horsi, ale mylsim ze si to najde oblibu u dost lidi
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
využitelnost nulová,když ž si koupím takový stroj jako MDA tak chci mít všechno hned na očích a hned použítz today a ne hrabat se v nějakých efektech oničem
No je to jen pro efekt a pro vytáhnutí se, jinak je použitelnost nulová. Ale hezký to je, i svižný a pěkně naanimovaný.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Jo, ukázka schopností dobrá, ale jak je u výrobců pda dobrým zvykem, při prezentacích a na hubě síla a výkon a při normálním použití průměr, v případě HTC a Qualcommu podprůměr... 
-
gulii
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3
Velmi graficky poutavé řešení. Pro ty, kterým se to líbí, doporučuji navštivit web autorů...
www.tat.se viděl jsem tam i pár "aplikací" na Diamonda 
je to dost pekne ale omrzelo by se mi to hned po dnu pouzivanu hrozne nepraktice
a urcite to zabira pameti vic nez TF3D takze proste ukazka designu
nice ale funkconosti soo bad:)
pripomina mi to snowboardovou hru na PSP kterou jsem prave hral

a urcite to zabira pameti vic nez TF3D takze proste ukazka designu
nice ale funkconosti soo bad:)
pripomina mi to snowboardovou hru na PSP kterou jsem prave hral
-
RDT
- VIP

- Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
A víte, co je na tom nejsmutnější? Že technologie pro podobnou mobilní grafiku jsou už na světě několik let (když vynecháme kapacitní displeje). Co třeba takové Sony PSP? Už je na trhu skoro pět let a neznám Windows Mobile zařízení, které by dosahovalo takového grafického výkonu - jistě, namítnete, že Windows Mobile zařízení nejsou pro grafický výkon - to nejsou a nepotřebujeme na nich grafický výkon herní konzole, ale to co předvádí výrobci v součastné době (samozřejmě kromě TI
) je vážně ostuda. Grafický výkon pokulhává i v 2D aplikacích a pokud chceme přehrávat video v trochu větším rozlišení, máme smůlu. Asi nemá smysl znovu rozpitvávat HTC a jeho oblíbený Qualcomm. Proto tedy upřímně doufám, že se TI OMAP 4 uchytí a co nejdříve se dočkáme prvních zařízení, stejně jako prvních zařízení na nVidia Tegra
.
uzasne nepouzitelne, ale naprosto nadherne 
Dobrá ukázka možností, ale je to dost nepřehledný. Nevím jestli bych si na to zvykl je to tak do telefonu pro náctiletý 
-
skyluke.
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero
Příjde mi to strašně nepraktické, zbytečné spomalující grafické fičurky, při rychlé práci by to jen vadilo. Ale vymakané to mají, musím uznat. jak řekl rampage, nedokážu si představit člověka v obleku s tímto kusem :D