PROSIM POMOC HTC Diamond vyfocene fotky se nechteji ulozit
Pokazde kdyz vyfotim fotku a kliknu bud na zpet nebo na vymazat objevi se mo jezdi ci kolecko loadingu a asi tak po 2 minutach se objevi znova fotak ve foticim rezimu, nevite co stim? Myslite ze pomuze restart? Děkuji za rady
-
romansklenar
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond
Hlásím stejný problém: ze začátku fotil Diamond normálně, ale pak začal blbnout - Nejlříve náhledy fotek v galerii byly v pohodě, ale po přenesení do PC nebo přiblížení v telefonu se zobrazila zelená mozaika čtverečků, jako by byla vadná čočka. Asi hodinu na to po vyfocení fotky i v nejmenší kvalitě vidím asi 80s točící se kolečko s náhledem vyfoceného snímku (který je v pohodě, bez jehéhokoliv defektu). Když se dotočí, v galerii ani nikde jinde v paměti fotografie nejsou.
Netuší někdo v čem by mohl být zakopaný pes? Flashování ROMky ani nic podobného jsem nedělal.
Netuší někdo v čem by mohl být zakopaný pes? Flashování ROMky ani nic podobného jsem nedělal.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
to obcas robilo aj mne a doteraz som neprisiel na to,co to sposobovalo,ale mam take tusenie,ze to bolo nejakou nainstalovanou aplikaciou.ale neviem akou.no po flashnuti duttyho romky ide fotak v pohode.
ak nexcete flashovat rom,tak treba skusit aspon Hard Reset...
ak nexcete flashovat rom,tak treba skusit aspon Hard Reset...
Taky mi to delalo, vyresil to jen HR.
-
romansklenar
- nováček

Jelikož jsem dělal HR včera tak to nebude bolet, mám tam jen pár prográmků. Zkusím po instalaci každého z nich ověřit funkčnost foťáku a když na něco příjdu, dám vědět.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
a este by si mohol napisat,aku rom mas???
-
romansklenar
- nováček

Ofiko ROM 1.93.405.1 WWE, HR vážně pomoh... zatím s fotkama nic, ale GPS nechytá signál :-/ z louže pod okap... zkusím tu novou ROMku 2.03 a uvidím.