Giga-byte GSmart S1200: Elegán s WVGA a 128 MB RAM

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Také Giga-byte na Mobile World Congressu představil svoji vlajkovou loď s označením GSmart S1200. Pokud se podíváte na přiložené rendery, určitě se vám vybaví jistá podobnost s iPhonem. Je zajímavé, kolik WM novinek se letos na MWC v podobném designu objevilo, jako by se snad všichni výrobci domluvili na nějaké šabloně, podle které nyní chtějí razit úspěch do světa. Jistá shoda tu panuje i při srovnání s Diamondem 2 nebo Acerem F900.

BleskovkaBleskovka

Hardwarové parametry nejsou zas tak špatné. Ze začátku se S1200 bude prodávat se systémem Windows Mobile 6.1, později bude dostupný i upgrade na Windows Mobile 6.5. Rozměry přístroje jsou 106,5×52×11,4 milimetrů, přední straně vévodí 3,1" WVGA displej. Giga-byte se chlubí i vlastním uživatelským prostředím, které je postaveno na technologii Flash. Procesor od Qualcommu nabídne standardních 528 MHz, chybět nebude 3 MPx fotoaparát, Wi-Fi, Bluetooth nebo GPS navigace. Ovládací prvek pod displejem bude pravděpodobně sloužit jako optický joystick. Do prodeje se S1200 dostane někdy na začátku druhého čtvrtletí tohoto roku.

Zdroj: the:unwired
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Nebyl vydán nějaký zákon zakazující D-pad? Tohle už je vyloženě absurdní...
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Buďme rádi, čím více těchto výsměchů, tím rychleji se trh nasytí, a pak se opět začne pomýšlet na praktické ovládání. Doufám... :-)
Lupik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Iphone 4S

Post by Lupik »

Jak se vždy říka toto je kopie iphonu ale ted fakt musim rict toto je jak iphone stredovy kolecko zaoblenej tvar, stribnej ale tak vyyhoda je WM ze..
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

No snad jo. Jde to ode zdi ke zdi, stylus - prsty, cihly - zrcadla, k tomu ty mikrobaterky...

Ještě že jsem chytil Diamonda s relativně dobrým kompromisem ovládání, z toho co vzniká teď už bych si vybíral mnohem obtížněji. Ale zlatá P1i, Jog Dial mi chybí moc, tlačítko zástupce taktéž...
Lupik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Iphone 4S

Post by Lupik »

mikrobaterky presne to mi dela problem casto nejsu zvyklej nabijet a docela by me vadilo kdyby mi mobil nevydrzel ani 2 dny, ještěže někteří lidé jsou chytří a udělají tlustší kryt s vetsi kapacitou baterie.
A kdyz tam je napsany extra slim tak to muzou delat treba na brusinkovou stavu at tam ta baterka nezabira tolik mista zejo:)
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Má to trackball, to je tak jediný dobrý. Jinak by mě zajímalo, co je to teď za módu, dělat všechna zařízení s širokoúhlým displejem. Však se podívejme třeba i na Acer...všecko Wide.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Mně se to naopak zamlouvá, široké displeje se mi líbí moc.
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia

Post by yaqwsx »

Před koupí Omnie jsme měl strach z displaye - na screenech to vypadá jako nudle. Ale po týdnu používání se nedokážu wide display vynachválit. Dá se na něm celkem efektivně využít prostor a taky efektivně využívá místo na komunikátoru - Omnia je menší a lehčí než některé symbianové Nokie...
A o využití na filmy nemluvě...
eezee
nováček
nováček

Post by eezee »

w-display by mi nevadil, ale začínám se cítit nesvůj. "komunikátor" s iphone designem kam se podívám...... :!: :!:
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

Já si myslím,že v dnešní době bez tlačítek je trackball jako třeba na T-mob G1 Androidu docela luxus.
Post Reply

Return to “Aplikace”