Exkluzivně: MDA Compact V (Diamond 2) a další fotky z MWC

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Dnes představený HTC Touch Diamond 2 se objeví také v nabídce T-Mobilu (pravděpodobně jako MDA Compact V). Hardwarové parametry zůstanou totožné, změny budou pouze v designu, ostatně podívejte se na přiložené fotografie přímo z MWC.

Image
Mobile World Congress - Barcelona

Image
Peter Chou, CEO HTC představuje nové modely

Image
Nový T-Mobile MDA Compact (V) na živých fotografiích (brandovaný Touch Diamond 2)

Image

Image

Image

Image

Image
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

hmmm mno Diamond 1 taky vypadal lip brandovany T-Zlodejem a origosh od HTC byl klasicky hranaty hnuj bez spetky napadu co se navic leskne jak psi koule :evil: a origosh Diamond 2 bohuzel neni jiny... Touch Pro 2 pro zmenu oblazek ve stylu starych Siemensu nebo ruznych kulatych pokusu od Motoroly :evil: Design dostava pekne na p*del :-(
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Souhlasím s bkf1, ačkoli T-D*bil obecně nemá většinou o vkusu ani šajnu, jeho předělávky Diamondů jsou lepší než originál. Přece jen prvoplánová černá barva a lesk neznamenají vždy eleganci, ale někdy také kýč a levný vzhled.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

mno je to otazka vkusu... akorat teda co clovek to jiny vkus... nebo nevkus :-D
skyluke.
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero

Post by skyluke. »

Hned když jsem viděl původního Diamonda, tak se mi líbil. Pro někoho možná fádní, ale pro mě je to čirá elegance, a jednoduchost, z niž je síla ;) Brandovaný Diamond 2 není tak strašný jako 1, ale přesto se mi líbí víc výchozí verze nové Diamondu. Zatímco procesor, ram, rom zůstanouo stejné, tak baterie mě potěšila dvojnásob (1100mAh) Ten by už snad mohl i vydřet jeden den při trochu větší zátěži ;)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

skyluke. wrote:jednoduchost, v niž je síla ;)
Mno to je taky rozdil, jak kdo vnima to "jednoduche"... Pro me to znamena "chytre" tzn. resene snadnym chytrym zpusobem, proste jednoduse... Ale hodne lidi si pod tim, casto nevedomky, predstavuje "primitivni", k cemuz je synonymum "omezene" tzn. jednoduse receno "zbytecne malo tam, kde by mohlo byt vic"! A tak vznikaji treba skupiny, z nichz jedna tvrdi, ze iPhone je chytry a druha skupina rika, ze je omezeny... Myslim, ze nemusim rikat, ke ktere skupine patrim :tlem:
Post Reply

Return to “Aplikace”