(...) První na ránu přišel OBEXInboxEX (více zde), protože jeho ikony nejsou uzpůsobené pro VGA rozlišení a jednoduše vzhled Windows ruší/kazí. Tak jsem sáhl po ResHacku a ikonky si změnil. Výsledek je na screenshotu, odkaz ke stažení níže. (...)
Více zde
EDIT (20.2.2009): Nyní obsahuje nejnovější verzi programu 0.948, zároveň opravena chyba stavové ikony v původní verzi (omluovám se - místo 32x32 tam omylem byla 16x16).
OBEXInboxEX 0.948 VGA - verze pro Touch Diamond/Pro/HD
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
OBEXInboxEX VGA - verze pro Touch Diamond/Pro/HD
thx za vga verziu.mal som v dutty-ho romke uz zabudovanu normalnu verziu,ale preinstalovalo to v pohode. 
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Budete se smát, ale...co má vlastně tato aplikace dělat? Teda takhle, samozřejmě vím k čemu je, ale proč safra u mě její instalaci nijak nepocítím?
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Pokud klikneš na "Více zde" a v článku na odkaz, co OBEXInboxEx dělá, pochopíš - je to náhrada za pitomý výchozí WM Bluetooth OBEX protokol (přenos souborů třeba mezi telefony). Dá Ti možnost zvolit kam přijaté soubory ukládat (třeba na paměťovou kartu), ukazuje probíhající přenos (standardně Windows Mobile neukazují), jeho průběh. Jinými slovy - přidá do Windows Mobile to, co umí každý hloupý telefon s Bluetooth.
- YAMATO
- smartmaniak

No jasně, to vím, ale proč mi to sakra nefunguje? Už jsem to zkoušel několikrát a prostě nic, žádný efekt...
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
mas to nainstalovane do pamäte telefonu,alebo internal storage?ja som to hodil do pamäte telefonu a teraz som to testoval a ide to v pohode so sony ericssonom w810i...
- YAMATO
- smartmaniak

V paměti, SR, nic...divný. S něčim se to asi pere. No škoda, naštěstí to až zas tak moc nepotřebuju.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
OBEXInboxEX 0.948 VGA - verze pro Touch Diamond/Pro/HD
Jako poslední možnost bych ještě zkusil stáhnout nejnovější verzi (dnes přidáno), jinak opravdu nevím. Mohl by ještě eventuelně být problém se zabezpečením? Tahle verze není, pokud vím, podepsaná.