SPB Screenshot

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

SPB Screenshot

Post by Libunda »

Hojte all, jsem si nainstaloval tuto aplikaci a za boha nejsem schopný ji rozchodit prez hardwerové tlacítko.
Tzn, ze softwerove screen udelám, ale to je k nicemu, kdyz musím mít tu aplikaci spustenou a tím pádem udelám screen její. :-/
Kdyz si nanstavím hw tlacítko, napríklad tlacítko fotoapáru (na zaostření), tak se me v nastavní ukáze GPS :roll: a stejne to nefunguje............. jiná hw tlacítka me pridat, respektive nastavit nejdou vubec.
Jsem asi tatar, ale lépe vysvetlit to neumím........... :grin:
Prvne jsem to mel naistalocané v rámci SPB Imageer, neslo to, tak jsem preinstalnul na novou solo ferzi a taky nic.
Rypi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: E-ten X600

SPB Screenshot

Post by Rypi »

Možná je problém s tvým telefonem. Mě to funguje dobře. jakou máš verz/kde jsi aplikaci stáhl? :)
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

SPB Screenshot

Post by Libunda »

Mám stáhnutou poslední verzi prímo z jejich stránek........ verze 1.6.0 Build 752
Je to jediný z MNOHA sw od SPB, které mám nainstalovaný a nejde.............. myslím, ze telefonem to nebude

EDIT: takze uz vím, ze kdyz udelám sw screen, tak se program zavre a screen udelaá na té auktuální obrazovce, kde je potreba, takže vyřešeno!!
Ted uz jen zkusit zprovoznit tu hw klávesu.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

SPB Screenshot

Post by ziminix »

No, je dost možné, že bude. Protože u Touch Pro mi nešlo přemapovat prakticky nic, a jelikož je to ze stejné dílny, tak bych se nedivil, kdyby to u Xperie bylo stejné.
Rypi
přispěvatel
přispěvatel

SPB Screenshot

Post by Rypi »

Můžeš mi dát odkaz? Já mám SPB Screenshot už asi půl roku, od jednoho rusa a na webu SPB jsem to vůbec nenašel.. :)
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

SPB Screenshot

Post by Libunda »

http://www.spbclub.com/forum/viewtopic.php?t=12483
toto je AJ verze, českou lze pouze v rámci SPB Imageer, který je placený.
Rypi
přispěvatel
přispěvatel

SPB Screenshot

Post by Rypi »

Díky, já už jsem si říkal, že sem asi slepej :)
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

SPB Screenshot

Post by Milan Pištělka »

SpbScreenshot používám ke spokojenosti už dlouho. Jednu drobnou chybu ale má, a sice to, že nemůžu nastavit adresář na ukládání. V comboboxu je pouze "\My Documents" a ani se ten combobox nerozvine a není možné do něj nic zapsat.
Vím určitě, že mi to někdy letos v zimě fungovalo správně, že jsem cestu mohl zadat, ale zaboha si nemůžu vzpomenout, jak jsem toho docílil.
Nevzpomněl by si někdo s bystřejší pamětí?
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

SPB Screenshot

Post by Ruslan Botsyurko »

Osobně dlouho používám a doporučuji freeware utilitu Capsure.
Spustím, nastavím delay, dám Shoot, program sám se minimalizuje a za nastavený čas sejme obraz toho, co tam bylo předtím, než jsem ho psustil.
Jednoduché, přehledné, není co řešit.
baron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise

SPB Screenshot

Post by baron »

Milan Pištělka wrote:.... nemůžu nastavit adresář na ukládání. V comboboxu je pouze "\My Documents" a ani se ten combobox nerozvine a není možné do něj nic zapsat.
Vím určitě, že mi to někdy letos v zimě fungovalo správně, že jsem cestu mohl zadat, ale zaboha si nemůžu vzpomenout, jak jsem toho docílil .....
SPB Screenshot mám nainstalovaný, nastavení adresáře mám normálně v Menu --> Settings --> Save to. U mě to jde rozbalit a tady si vyberu adresář, kam chci screen uložit.
Problém musí být v tvém zařízení, možná zkusit přeinstalovat a nebo je problém ROMka WM6.5.
Post Reply

Return to “Aplikace”