Dobrý den. Nevím proč, ale z ničeho nic mi přestaly fungovat naprosto všechny nainstalované programy. Př. navigace, corel player atd. Napíše mi to hlášku - "Soubor nelze otevřít. Buď není podepsaný důvěrihodným certifikátem, nebo jednu z jeho součástí nelze najít. Pokud problém přetrvá, zkuste tento soubor znovu nainstalovat nebo obnovit."
Problém je v tom že mi program nejde odinstalovat. Dále problém pokračuje v tom že programi nejdou odinstalovat napíše mi to "Program nebyl zcela odebrán. Chcete ho odebrat ze seznamu nainstalovaných programů?" I když dám ano tak to z toho seznamu nezmizí. Pokud se jakýkoliv program pokusím znovu nainstalovat tak mi to napíše "Instalace programu se nezdařila."
Vůbec nevím co se mohlo stát, všechno mi v pohodě jelo a najednou nic. Napadají mi dvě souvislosti 1) Včera jsem si nainstaloval antivirový prográmek, ale po zjištění jak strašně HD brzdí tak jsem ho odinstaloval, zde ještě žádný problém nebyl 2) Včera jsem dělal pořádek na SD kartě a nevím jeslti jsem třeba nemohl vymazat nějakou část která tam je potřeba, ale myslím si že ne.
Pokdu by mi mohl někdo poradit tak by mi to moc pomohlo, porotže vůbevc nevím co s tím.
Děkuji.
Nefungující programy
Nefungující programy
Pokud jsi programy instaloval do zařízení, tak to karta neovlivní, pokud jsi měl ale některé nainstalované na ní, tak je možné, že jsi něco mohl umazat. Jinak ten antivirový program to teoreticky zavinit mohl...doporučil bych zálohovat osobní data a provést hard reset.
Nefungující programy
Programy jsem vždycky instaloval na kartu.
Zálohovat osobní data ??? Celý telefon nebo jen SD kartu?????
Jak zálohovat HTC Touch HD ještě jsem se k tomu nedostal?
Provést hard reset ???? jak na to???
Děkuji.
Zálohovat osobní data ??? Celý telefon nebo jen SD kartu?????
Jak zálohovat HTC Touch HD ještě jsem se k tomu nedostal?
Provést hard reset ???? jak na to???
Děkuji.
Nefungující programy
Pokud jsi instaloval programy vždycky na kartu, tak potom je dost pravděpodobné, že pri tom čištění zmizelo i něco, co nemělo. Čili by stačilo programy odinstalovat, např. přes čistící software MemMaid, a potom je znovu nainstalovat. Jinak zálohu telefonu můžeš provádět např. přes SPB Backup. Jinak jak provést hard reset najdeš ve smartwiki.
-
Putcha
- přispěvatel

- Zařízení: Omnia7
Nefungující programy
Mne sa toto tiez stavalo na starom Wizardovi. Problem bol v tom, ze telefon nejak prestal komunikovat s pam. kartou. Stacilo ju vybrat a dat zasa naspät a vsetko fungovalo.
Nefungující programy
Děkuji za radu. Sice se mi nepovedly nainstalovat progárámky na zálohu, protože to prostě nešlo, ale ten hard reset pomohl už se to zase celé rozchodilo. Sice jsem přišel o data ale to se holt nedá nic dělat.
Ještě jednou děkuji za radu.
Ještě jednou děkuji za radu.