Threaded SMS

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10

Threaded SMS

Post by marek1 »

Ahoj,

mam problem se zapnutym zobrazovanim SMS pomoci "Threaded SMS". Kdyz chci videt celou konverzaci, tak misto abych ji videl, vidim pouze 1 radek. Kliknu na dannou konverzaci bohuzel nevidim jeji historii, ale me to automaticky prepne do modu, ze odpovidam.

Dik za pomoc.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Threaded SMS

Post by Jiří Hrma »

Co máš za zařízení? (doporučuji vyplnit do profilu), usnadní to odpovídání.
marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Threaded SMS

Post by marek1 »

tak jsem upravil muj profil.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Threaded SMS

Post by Jiří Hrma »

Pokud se ti to takhle u Heralda a neofiko WM6.1 ROMky chová defaultně, tedy po Hard resetu, tak bych zkusil jinou ROMku. Tu změnu ti ale může ovlivnit i nějaká doinstalovaná aplikace, proto by to chtělo takto vysledovat. Jinak já teda nejsem příznivcem threadovaných SMS zpráv a vždy to vypínám - přepínám do klasického WM stylu (na fóru jsou na to v sekci Tweaky na návody potřebné soubory).
marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Threaded SMS

Post by marek1 »

Ano, po HW resetu mi to nefunguje. Zkusim jinou ROM.
romansklenar
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

Threaded SMS

Post by romansklenar »

Taky mám podobný problém, po upgradu v Diamondovi na poslední ofiko ROMku 2.03 jsem nainstaloval zpátky všechny programy, vše poctivě nastavil jak jsem byl zvyklý z dřívějška a po dni jsem si všiml (resp. když mi přišlo více sms), že se mi u zpráv v thread režimu nezobrazuje předchozí komunikace, vůbec nic, jen prázdné bílé okno s blikajícím kursorem... zkoušel jsem SMS Tweaker 1.5 zda-li by to nevyřešil, ale ne... v adresáři /Windows jsou obě šablony thread_sms.htm i thread_style.css nedotčené s původním obsahem. Napadlo mě, že by to mohlo být nějakým prográmkem... Tyto aplikace a balíčky mám nainstalované v mobilu nyní:

Code: Select all

Resco Explorer
Advanced Config 3.3 CZ
Manila Calculator skin
.NET CF 3.5
StopWatch
SunnySoft InterWrite Pro
Google Maps
---- předchozí aplikace byly i v předchozí instalaci a tam thread režim fungoval
whc ST Keyboard + eT9
HTC GPS Tool
NewTabsToManila
Jelikož mám poslední dny nějakou smůlu (7 dní, co 2. den HR) tak bych se už dalšímu HR vyhl, pokud možno až případ nouze, zvlášť když se mi nová ROM zdála stabilní a drbal jsem se tak s nastavením, proto se nejdříve zeptám - Nesetkal se někdo s podobným problémem?

EDIT: tak si i sám odpovím: dělal to ten SunnySoft InterWrite Pro (konkrétně HTC_Diamond_5in1_EEU_1.93_V02.cab) ... tato verze si s novou ROMkou nepokecala.

EDIT2: řesení zde, thx wizaard
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”