pomoc so softami od spb

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

pomoc so softami od spb

Post by matelkoxxl »

zdarec.tak som sa rozhodol zasa vypnut tf3d a nahodit tam nieco ine.a neviem aky rozdiel je medzi niektorymi aplikaciami od spb.
rozmyslam nad pocket plus,phone suite a mobile shell...ten mobile shell som uz mal raz a to viem ze zmeni komplet prostredie,ale pocket plus a phone suite neviem naco su.
moze mi niekto poradit?
thx
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

pomos so softami od spb

Post by ziminix »

Pocket Plus ti umožní přidat si na Today zástupce na různé aplikace a nějaké měřáky. Třídit je můžeš do záložek, více ti napoví screenshoty na webu vývojařské firmy. Phone Suite slouží pro informování o zmeškaných událostech(hovory, sms, emaily), správu vyzváněcích profilů, filtrování hovorů a další související věci. Všecky informace najdeš na webu včetně screenshotů.
matelkoxxl
smartguru
smartguru

pomos so softami od spb

Post by matelkoxxl »

no tie screenshoty som pozeral,ale nevedel som nejako z toho vist...takze z toho mi vyplyva,ze pocket plus a phone suite sa davaju ako pluginy na today a mozu sa nainstalovat a pouzivat aj spolu.a mobile shell je osobitny program na zmenu celeho vzhladu...
inac nevies mi poradit aj nejake ine uzitocne pluginy na today?thx za pomoc :roll:
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

pomos so softami od spb

Post by ziminix »

Celkem užitečně vypadá PhoneAlarm, který umožňuje kontrolu zmeškaných událostí, integruje bezdrátový manažer, hodiny, počasí, nějaké měřáky a tak. Jsou na něj i pěkné skiny.

Osobně pak používám HomeScreen PlusPlus, který se většinou používá pro velké hodiny. Umí ale také správu zmeškaných událostí a různé podrobné měřáky, ale pokud člověk sežené správný skin, nebo si vytvoří vlastní, tak může klidně obsahovat i bezdrátový manažar.
matelkoxxl
smartguru
smartguru

pomoc so softami od spb

Post by matelkoxxl »

tak zatial som nahodil spb pocket plus,phone suite,weather a k tomu aj pocket digital clock a som spokojny.
len by som sa este xcel opytat,ci niekto nevie ako pridat do spb weather ako zdroj pocasia accuweather.com?nejak na to neviem prist a na oficialnej stranke su rozne zdroje,ale accu nie... :-(
matelkoxxl
smartguru
smartguru

pomoc so softami od spb

Post by matelkoxxl »

tak co,nikto nevie co s tym accuweather a spb weather???
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

pomoc so softami od spb

Post by mike-biker »

Spb používá zdroj gismeteo z Ruska, jinak tam v podstatě lze dodat i jiný zdroj. Jen je potřeba mít naistalovaný spouštěcí soubor v PPC. Já sám jsem to nezkoušel, mám AccuWeather v jiné aplikaci + používám Meteoservis - ten je vůbec nejprofesionálnější pro CZ. Jinak se raději mrknu na net. :!:
matelkoxxl
smartguru
smartguru

pomoc so softami od spb

Post by matelkoxxl »

tak som nasiel nejaky template na accu na fore spb,ale ked som si tam pridal svoje mesta,tak mi to stiahlo pocasie na asi tyzden,ale ked som si pozrel kazdy den,tak tam bolo iba pocasie na noc.takze na to asi kaslem a necham ten foreca...
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

pomoc so softami od spb

Post by mike-biker »

Ono to +- je stejné, jen jak jsem psal ten Meteoservis je fakt hodně přesný, hlavně online.
Omni
nováček
nováček

pomoc so softami od spb

Post by Omni »

Zdravim,

nevi nekdo zda je na aktualni verzi spb pocketweather mozne nastavit today plugin aby ukazoval predpoved na nekolik hodin dopredu tak jako to ma meteoservis?
Dale jak se tam daji nastavit radarove a jine mapy s prehledem pocasi?

Diky
Post Reply

Return to “Aplikace”