Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
sanchezz
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Post by sanchezz »

No TF3D mám už dáááávno vypnutý, jo já vim že to tady na fóru je, skoro celý jsem ho prohledal ale nenašel, už jsem to tu někde viděl ale nevim kde. No otravuje mě to, je to přes celou obrazovku a je to na pytel, kdežto klasické WM zvyšování hlasitosti se nezobrazuje přes celý displej a je to pro mě přívětivější. Samo se mi to už změnilo na klasické WM zvyšování hlasitosti, ale po soft resetu se zase zobrazilo to jak je klasicky na HDéčku.
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Shooter »

Mel bych tady asi opravdu naivni dotaz :)... Nedala by se nejak zlepsit kvalita nahravanyho zvuku at uz v kamere tak ve hlasovejch poznamkach? Ta kvalita opravdu neni nic moc mi prijde narozdil od toho kdyz treba nekomu volam.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Obávám se, že je to HW záležitost. Jinak mám zkušenosti, že různé patche a další SW úpravy zvuku ke skutečně objektivně posouditelným výsledkům nevedly. Jediný patch - zesílení zvuku je možný díky tomu, že se výrobce jistí úmyslným snížením hlasitosti, aby si nějakej americkej kretén nestěžoval, že si to pustil naplno a poškodil si sluch. :lol:
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

Jako me nejde ani tak o hlasitost.. ta je vpohode. Problem je se sumem apod.
Palda
nováček
nováček

Post by Palda »

Mam takovy problem, kdyz si pustim nejakou hudbu do sluchatek a vypnu displej tak po nejake dobe mi prestane hudba hrat ve sluchatkach a kdyz ty vypojim tak nehraje nic ani z repraku telefonu, vypinani pristroje mam vyple, naskoci to az po nejake dobe co to vypnu a znovu zkusim, nevite cim to muze byt?
sanchezz
nováček
nováček

Post by sanchezz »

Ty tu hudbu pouštíš z TF3D že jo? Na přehrávání hudby doporučuji PocketMusic
Palda
nováček
nováček

Post by Palda »

jj, z TF3D, zkusim ten pocketmusic
c.wat
nováček
nováček
Zařízení: HTC evo 3D

Post by c.wat »

Ahoj mam problém na svem HD kdyz sem nainstaloval gyrator 2 a diamondcubes tak mi to pise u obou že doslo k neocekavané cyhbe a že tato aplikace vyžaduje novejší rozharaní microsoft.NET Compact Framework, než je verze nainstalovana v tomto zarizeni ale když sem instaloval NODATA tak to šlo uplně v pohode čím to je?
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Post by Vitezslav2 »

Dá se do AN verze dát čeština?Díky.
sanchezz
nováček
nováček

Post by sanchezz »

Kdyby jsi trochu prohledal forum o HDéčku, tak zjistíš že už se to tady několikrát řešilo, samozřejmě že se dá do ENG verze dát čeština.
Na této stránce uživatel ondral vyextrahoval češtinu do cabu: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 4&start=75
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Post by peter63 »

c.wat wrote:Ahoj mam problém na svem HD kdyz sem nainstaloval gyrator 2 a diamondcubes tak mi to pise u obou že doslo k neocekavané cyhbe a že tato aplikace vyžaduje novejší rozharaní microsoft.NET Compact Framework, než je verze nainstalovana v tomto zarizeni ale když sem instaloval NODATA tak to šlo uplně v pohode čím to je?
podla toho co som tu cital by si si mal nainstalovat net framework 3.5
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

sanchezz wrote:Kdyby jsi trochu prohledal forum o HDéčku, tak zjistíš že už se to tady několikrát řešilo, samozřejmě že se dá do ENG verze dát čeština.
Děkuju,já to nemohl najít. :-)
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

c.wat wrote:Ahoj mam problém na svem HD kdyz sem nainstaloval gyrator 2 a diamondcubes tak mi to pise u obou že doslo k neocekavané cyhbe a že tato aplikace vyžaduje novejší rozharaní microsoft.NET Compact Framework, než je verze nainstalovana v tomto zarizeni ale když sem instaloval NODATA tak to šlo uplně v pohode čím to je?
Teoreticky by to mohlo byt tim, ze Nodata vyzaduji taky .NET FW a proto je .NET FW uz v instalaci NoDATa. Tudiz spolecne s NoDATA jsi "omylem" nainstaloval i .NET FW. Nebo moznost cislo 2 je takova, ze error Gyratoru byl ciste nahodny a podruhe uz se to nestalo. :D
c.wat
nováček
nováček

Post by c.wat »

ty kostky jsme zkousel instalovat asi 3x a nic! :-( Jak to mam udelat aby mi to slo? Nebo jak dam pryc ten .NET FW prosim poradte mi jak to mam udelat? Jak mam nainstalovat do HD .NET FW kdyz sem to tam skopčil tak to neslo instalovat v nem! Tak jak to mam udelat?

Na jakym CD ktere jsem dostal k HD najdu Windows Mobile Device Center abych ho mohl synchronizovat s PC a nahrat NEt. FW?? je to CD setting starter?
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

Co takhle postupne tam strcit CDcka a vyzkouset to? To samy u toho CD starteru. U takovejhle veci je fakt nejepsi metoda pokus/omyl.
c.wat
nováček
nováček

Post by c.wat »

Uz mam nainstalovany activesync ale ten .NET FW 3.5 me tam nejde dat furt se mi nahrava do PC a ne do HD tak prosim porad te ale ty co pisou ze mam zase zkusit metodu pokus/omyl tak ty at nepisou chci radu jak to nainstaluju! Děkuji všem.
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Post by spermosh »

.NET FW nejen do HD najdes zde, v sekci download je tusim tez, jen zkopirujes do HD a nainstalujes - je to jeden .cab. Tot vse, me to tak jede a jelo - nebo, pokud stroj budes flesovat novou ROM, novej FW nejspis bude v ni (je to tak minimalne u Davideucka 4.5)
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

Ja bych teda asi nemel nic psat, takze psst :). Jako ja jsem vsechno zkousel tou metodou a slo to pekne :), jinak ja sem to myslel hlavne k tem CD. No a abych tady jenom nepindal o metodach, tak ty ses asi snazil do HDcka nainstalovat FW pro PC. Zkus ten v priloze.A jak rikal spermosh... *.cab do HDcka a instal.
Attachments
NETCFv35.cab
(2.57 MiB) Downloaded 92 times
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Mám problém z WIFI.Z ničeho nic se mi přestal připojovat k domácí síti.Pořád ukazuje že se připojuje,ale j připojení nedochází.Jinak jiné zařízení se připojí bez problémů.Nemůžu přijít ma to proč.
D.dawe
nováček
nováček

Post by D.dawe »

Ahoj, tak mam opet otazku, za kterou se stydim...

Typka se to wifi. Telefon jsem chtel take pro klidne psani v noci z postele na icq/irc. Ale porad nevim, jak si nastavit, abych jel po wifi. Hned jak jsi mel HDcko doma, tak jsem surfoval a chatoval, byl jsem mimoradne stastny. Druhy den kredit v minus 560 ,- ... Coz me velmi zklamalo... Jsem osel no... Muze mi prosim nekdo napsat navod v CZ, jak se pripojit na wifi treba ve skole, aby mi to nezralo kredit a ja mohl v klidu surfovat, dekuji moc !
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”