RESET u Diamond

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
steklin
nováček
nováček
Zařízení: Samsung i9300 Galaxy S3

RESET u Diamond

Post by steklin »

Ahoj, mam takovy problem s mym diamondem. Vubec me nejde provest HR (volume up + volume down + stredove tlacitko + cerveny reset). Vzdy kdyz potrebuju udelat HR tak to delam tak ze jdu do settings/system/vymazat data, ale neprijde mi ze by to stacilo, protoze i potom me vyskakuji hlasky windows jako: chyba Shell.dll apod. Nevite cim to muze byt? Je vadna ROM? Jo a jeste kdyz provadim SR skrz ten cerveny dublik, tak se mi vypne,ale nenaskoci, musim ho zapnout tim tlacitkem nahore. Predem dik za kazdou radu.
Peatreas
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S II

RESET u Diamond

Post by Peatreas »

Tak se soft resetem ti nepomůžu, jen tě opravím v tom že HR se dělá vol down + středové tlačítko + soft reset.
DanielX
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X2, HP iPAQ 114

RESET u Diamond

Post by DanielX »

Ten SR reset se ovsem chova divne, zkusil bych prehrat ROM a pak servis, kdo vi co je v nem spatne
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

RESET u Diamond

Post by Jiří Hrma »

Návod na Hard reset najdeš také na www.smartwiki.cz , a jinak bych to udělal úplně stejně, přehrál bych ROM na novější verzi (to by mělo pomoci) a pak kdyžtak zkusil servis.
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

RESET u Diamond

Post by matelkoxxl »

no ja som tiez nedavno maturoval s tym HR.isiel som podla toho navodu,len by to tam xcelo dopisat,ze tie tlacitka treba aj trochu podrzat stlacene,lebo ja som stale len stlacil vsetky 3 naraz a pustil a to mi stale spravilo len SR. :roll:
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

RESET u Diamond

Post by jozinzbazin »

To Steklin: Já jsem se s tím HR taky mordoval. Ve finále jsem použil následující: Nabídka /Start/Settings/System/položka Clear Storage. Vybereš si jestli chceš udělat HR přístroje, nebo internal storage nebo obojí najednou, zadáš 1234 a potvrdíš. Vyzkoušeno a bez nervování.

Jinak, kdybych si byl prostudoval manuál hned, mohl jsem si ušetřit dobře půl hodiny a spoustu nervů. :tlem:
Jožinzbažin
steklin
nováček
nováček

RESET u Diamond

Post by steklin »

2 jozinzbazin: Tak jsem to delal, pisu o tom v prvnim prispevku.
JInak jsem delal ten HR bez toho V+ a stejne to nejde. Zmacknu vsechny 3 tlacitka, pak SR pustim a muzu cekat (zbytek drzim) jak dlouho chci, ale stejne nic nenaskoci. Tak vazne nevim. Tu ROMKU bych menit nechtel, bojim se ze to nevyjde a budu bez diamonda.
DanielX
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X2, HP iPAQ 114

RESET u Diamond

Post by DanielX »

Update ROMKy se neboj, nekdo flashuje kazdou chvili
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

RESET u Diamond

Post by jozinzbazin »

To steklin: sorry nějak jsem to přehlídl. To víš, starší člověk :tlem: A mazal jsi komplet včetně internal storage, nebo jen device? Kdyby to nezafungovalo v případě mazání celého PPC, tak už asi fakt jen ta romka. No, ale ode mně to ber s rezervou (myslím tu romku), protože tomu fakt nehovím. Ale co už by to pak asi bylo jiného, ne?
JZB
steklin
nováček
nováček

RESET u Diamond

Post by steklin »

jj, dal jsem vymazat uloziste a formatovat interni pamet. Je to zajimavy. A presto, ze se toho trochu bojim, tak se teda podivam po nejaky ROMce. Diky vsem za rady.
čiko7
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond

RESET u Diamond

Post by čiko7 »

Jakmile zmáčkneč vol.+ a středové tlačítko,držíš dostatečně dlouho ..cca. 5sec. tlačítko na SR ??? To je docela důležité. Nesmíš ho jen zmáčknout, jako u SR:
steklin
nováček
nováček

RESET u Diamond

Post by steklin »

Jojo, drzim to docela dlouho, mel jsem pred tim Qtek 9100 a tam jsem to taky musel chvili podrzet, takze tady toto vim. Ale trochu jsi me zmatl. Pises, ze se ma drzet V+, pritom na smartwiki je V-. Ani s jednim to proste nefunguje.....budu flashovat :cry:
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

RESET u Diamond

Post by All.Os »

Nenech se zmast, je to V- :-)
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”