Ale pořád doufám, že vznikne něco s displejem 3.8 - 4.1" WVGA, s pětiřadou klávesnicí, joypadem, jackem 3.5 a diodou. Jednou to prostě musí přijít, protože není na světě tolik b*znílků, aby se ty lesklé bezfunkční prasárny vyráběly pořád
HTC Universal: Dočkáme se letos konečně jeho nástupce?
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Tuto otázku jsem si také kladl. Pro mě je to nekvalitní foťák. Ramka se dneska už vyřešit. Mít Uni dobrý foťák, vůbec neváhám a beru ho.
Ale pořád doufám, že vznikne něco s displejem 3.8 - 4.1" WVGA, s pětiřadou klávesnicí, joypadem, jackem 3.5 a diodou. Jednou to prostě musí přijít, protože není na světě tolik b*znílků, aby se ty lesklé bezfunkční prasárny vyráběly pořád
...
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
B*znílkovi se Touch pokazí a co udělá? Začne si ho sám opravovat jako my technoidi? Prd! Řekne si "alespoň mám důvod koupit si nový, ještě lesklejší model" a hned další kus prodaný...
PS: foťák (ani jeden) na Unim nepoužívám (a nejsem sám). On byl Uni dělaný pro práci a demonstraci ultimate PDA, ne jako multimediální přehrávač + foťák. To mu nemůžeme vyčítat.
PS: foťák (ani jeden) na Unim nepoužívám (a nejsem sám). On byl Uni dělaný pro práci a demonstraci ultimate PDA, ne jako multimediální přehrávač + foťák. To mu nemůžeme vyčítat.
-
Standa
- smartmaniak

Já nic Unimu nevyčítám, foťák byl poplatný době, ale dneska už jsou snímače zkrátka jinde. A kdybych neměl chtít foto, nemusel bych ani chtít diodu, jack 3.5 atd. atd.
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Foto je doplňková fukce jako náhražka klasických digitálů. 3,5mm jack a diodu specialozovaným zařízením nenahradíš (možná jack nějakým MP3/4 přehrávačem).
-
Standa
- smartmaniak

Mezi multimédia patří jak obraz, tak i zvuk (přesněji hudba). A pokud multimediálnost nebyla záměrem (a tedy ani hudba), klidně mohli do Uniho napasovat jack 2.5. Nebyl by to problém, protože bys stejně používal jen přídavná sluchátka pro telefon. Uni možná nebyl určen pro multimédia (i když to nikde není psáno), skutečnost je ale taková, že byl výkonem a výbavou více multimediální než všechny dnešní s*ačky typu Diamond a HD. Toť smutná realita.
Není o čem se hádat, máme každý jiný názor. To je ode mně vše ohledně multimediality Universala.
Není o čem se hádat, máme každý jiný názor. To je ode mně vše ohledně multimediality Universala.