Zdroj: Expansys

Ty asi netušiš, co znamená WinCE v mém příspěvku, neb's byl té době nejspíš na základní škole... A kde jsi byl v době mého prvního Casia ještě před Psionem Siena někde v roce 1993 si ani nedovoluji odhadnout...Sir Andrew wrote:Bývalý touchista neznamená, že víš, co je to PDA. Zkus si někdy normální, opravdu normální PDA (rychlé, bez Touch Flo, nelesklé) a pak mluv o srovnání s smartphonem
To zcela jistě. Jenomže ve skutečnosti je WM odjaktěživ platforma závislá od systému menu. To co odstartoval iPhone je ale úpně jiná verze osvobození se od stylusů. Jenomže to je fungl nová platforma určená pro jediné dedikované zařízení a to je k tomu i náležitě vybavené - multitouch atd. Za co i jenom přiblížení k těmto vlastnostem je třeba ve Windows Mobile krvavě platit - a stejně přijde chvíle, kdy se je v nich třeba strefit do položky menu...RDT wrote:Těžko se přetahovat způsobem "Nechápu, jak někdo vůbec může používat něco", protože každému vyhovuje něco jiného.

WinCE toho nemá s Windows Mobile zas tolik společného. CE ze starých handheldů jsou skoro mrtvé a dnešní využití jako OS pro navigace nemá s Windows Mobile mnoho společného.lelouch wrote:Ty asi netušiš, co znamená WinCE v mém příspěvku
Díky schopnostem Motoroly MPx200 jsem měl možnost si všechny verze WM SP vyzkoušet s přes rok jsem měl WM2003 SP jako primární systém takže moc dobře vím o čem mluvím. To Smartphone byla brána do WM, která mě tak chytla. Po upgradu na PPC jsem objevil něco ještě lepšího.lelouch wrote:Jenomže evidentně o něm zhusta mluví lidé, co naživo tu platformu v životě neviděli.
Efekty mám vypnuté, nic na gesta nemám nainstalované a jedniná animace je načítačí kolečko.lelouch wrote:Skutečný pracovní výkon je ale o něčem jiném než o efektních gestech provázených cool animacemi.
Stačí si stáhnout/"uvařit" vlastní ROM přesně podle svých představ.lelouch wrote:Spíše zde proti Pro verzi vidím kupu věcí navíc (zabudované hlasové ovládání aplikací, například), než že by tam něco chybělo.
Hehe, na Rose funguje vše tak jak má do té míry, že za čtvrt roku jsem nemusel dělat ani HR, natož abych ztrácel čas s podobnýma kravinama.Sir Andrew wrote: Stačí si stáhnout/"uvařit" vlastní ROM přesně podle svých představ.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest