Externí mikrofon
Externí mikrofon
Ahoj, nenapadá někoho, jak k HTC Diamond připojit externí mikrofon a nahrát z něho zvuk? Rád bych si nahrál svůj projev - napadá mě koupit si klopový mikrofon a propojit to s MDA. Nevíte jak na to?
-
DanielX
- přispěvatel

- Zařízení: SE Xperia X2, HP iPAQ 114
Externí mikrofon
Ehm... nejde to pres mikrofon nejake HF nebo BT HF?
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Externí mikrofon
Nebo si pohrát s handsfree. V krabičce s přijímacím tlačítkem je mikrofon, místo něho by se mohl napájet 3,5mm jack a k němu si připojit jakýkoliv mikrofon. Nebo káblík ustřihnout hned za extUSB a udělat si 2 jacky - na mikrofon a na vlastní sluchátka.
Externí mikrofon
No, to mě také napadlo, ale otázkou je, zda to půjde i bez toho, abych někam telefonoval - jestli si s tím SW telefonu poradí. Když jsem testoval BT HF, tak mi to šlo jenom, když jsem telefonoval, nepřišel jsem a to, jak to bez telefonování propojit. A popravdě řečeno, pájet se mi moc nechce....
Co vím, existuje redukce microUSB-jack na sluchátka. Ale otázkou je, jestli by se to dalo použít i na mikrofon, když by se to dalo někde SW nastavit.
Co vím, existuje redukce microUSB-jack na sluchátka. Ale otázkou je, jestli by se to dalo použít i na mikrofon, když by se to dalo někde SW nastavit.
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Externí mikrofon
Můžeš to zkusit s originálním handsfree. Zkus dat v Notes nahrávání a něco zahuč do té krabičky. Pokud potom nic neuslyšíš, potom to nepůjde to ani s "narobouvaným" mikrofonem.
SW by to teoreticky šlo nastavit (jako na PC), ale pochybuji, že nějaký takové soft existuje pro PocketPC.
SW by to teoreticky šlo nastavit (jako na PC), ale pochybuji, že nějaký takové soft existuje pro PocketPC.