Externí mikrofon

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
Qwe
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Externí mikrofon

Post by Qwe »

Ahoj, nenapadá někoho, jak k HTC Diamond připojit externí mikrofon a nahrát z něho zvuk? Rád bych si nahrál svůj projev - napadá mě koupit si klopový mikrofon a propojit to s MDA. Nevíte jak na to?
DanielX
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X2, HP iPAQ 114

Externí mikrofon

Post by DanielX »

Ehm... nejde to pres mikrofon nejake HF nebo BT HF?
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 925

Externí mikrofon

Post by Sir Andrew »

Nebo si pohrát s handsfree. V krabičce s přijímacím tlačítkem je mikrofon, místo něho by se mohl napájet 3,5mm jack a k němu si připojit jakýkoliv mikrofon. Nebo káblík ustřihnout hned za extUSB a udělat si 2 jacky - na mikrofon a na vlastní sluchátka.
Qwe
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Externí mikrofon

Post by Qwe »

No, to mě také napadlo, ale otázkou je, zda to půjde i bez toho, abych někam telefonoval - jestli si s tím SW telefonu poradí. Když jsem testoval BT HF, tak mi to šlo jenom, když jsem telefonoval, nepřišel jsem a to, jak to bez telefonování propojit. A popravdě řečeno, pájet se mi moc nechce....

Co vím, existuje redukce microUSB-jack na sluchátka. Ale otázkou je, jestli by se to dalo použít i na mikrofon, když by se to dalo někde SW nastavit.
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 925

Externí mikrofon

Post by Sir Andrew »

Můžeš to zkusit s originálním handsfree. Zkus dat v Notes nahrávání a něco zahuč do té krabičky. Pokud potom nic neuslyšíš, potom to nepůjde to ani s "narobouvaným" mikrofonem.

SW by to teoreticky šlo nastavit (jako na PC), ale pochybuji, že nějaký takové soft existuje pro PocketPC.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”