Zdravim,
nemohu stahnout ROM z webu HTC. Po zadani sn se objevi tato hlaska "Sorry, this software download is not suitable for your device." a na cz casti webu zase pro zmenu Diamond chybi
Mobil mam od Vodafone (Aktualni ROM 1.93.479.3WWE), nemuze byt problem tam
Stazeni ROM
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Stazeni ROM
je problem v tom,ze mas region 479,pre ktory asi este nevydali novu rom...bud spravis Hardspl a nahodis tam inu verziu regionu napr. 401,ako som mal ja,alebo este lepsie ked tam hodis nejaku upravenu rom-ku,ktora je ovela lepsia ako ofiko...
Stazeni ROM
Kvuli zaruce se mi do neoficialni ROM nechce.....
Ale pokud bych mel o nejake uvazovat, jaka by to mela byt?
Dik
Ale pokud bych mel o nejake uvazovat, jaka by to mela byt?
Dik
Stazeni ROM
To už je pak na tobě, když se jednou rozhodneš do toho jít, tak pak zkoušíš jednotlivé ROMky, až najdeš tu, co ti nejvíc vyhovuje.
Stazeni ROM
jj, to je mi jasny, podobnych experimentu jsem si uzil s X650 dosti
Jen jsem chtel tip na nejakou proverenou.... na xda-developers je toho pomerne dost, jen nevim jestli se mi to chce vsechno prolizat, nejak na tom s prichodem nove sezony zacinam byt spatne s casem
Jen jsem chtel tip na nejakou proverenou.... na xda-developers je toho pomerne dost, jen nevim jestli se mi to chce vsechno prolizat, nejak na tom s prichodem nove sezony zacinam byt spatne s casem
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Stazeni ROM
tak ked xces rom s cestinou,tak skus ao adowa jeho eržiku
ja som mal doteraz len oficialne,ale teraz som sa odhodlal na hardspl a nahodil som Duttys 5.2.20764.1.4.3_V4_Full_CVSD [3.02] a som s nou doteraz max. spokojny.takze neviem ci budem vobec skusat ine,jedine ak dutty vyda nejaku novsiu...
a k tej zaruke,ved sa da vratit stock spl,toho sa bat nemusis
ja som mal doteraz len oficialne,ale teraz som sa odhodlal na hardspl a nahodil som Duttys 5.2.20764.1.4.3_V4_Full_CVSD [3.02] a som s nou doteraz max. spokojny.takze neviem ci budem vobec skusat ine,jedine ak dutty vyda nejaku novsiu...
a k tej zaruke,ved sa da vratit stock spl,toho sa bat nemusis
Stazeni ROM
Ad zaruka - ted mi umrel display na X650, to se pak dava offiko ROM spatne 
Ad CZ v ROM - vicemeni ji k nicemu nepotrebuju, jedine aby byly korektne cz znaky v textech co mi prijdou, ale nerikam, ze nesmi byt
Na erziku sem se dival, mozna o tom popremyslim
Ad CZ v ROM - vicemeni ji k nicemu nepotrebuju, jedine aby byly korektne cz znaky v textech co mi prijdou, ale nerikam, ze nesmi byt
Na erziku sem se dival, mozna o tom popremyslim