Naistaloval jsem si to Omniapiano a najednou mi zmizelo z paměti 16Mb. Nevíte co by to mohlo být. Nikde jsem nic nenašel ,že by něco někde přibylo. Jen jsem našel v "toto zařízení" mxip_initdb a to má 16Mb jen nevím jestli to tam bylo předtím a co to vůbec je? Piano šlo samozřejmě ihned pryč.
Prosím pomoc
Zmizelo mi kus paměti
Zmizelo mi kus paměti
S tímhle 16MB souborem byl problém u romky 1.93 pro Diamonda. Mrkni do téhle diskuze na xda-developers http://forum.xda-developers.com/archive ... 47578.html , ten poslední postup co tam je by ti mohl pomoci.
Zmizelo mi kus paměti
děkuji za snahu i za odpověd ,ale v téhle diskusi si moc nepočtu 
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Zmizelo mi kus paměti
tak je to jednoduche.
vytvor si v compe novy txt subor a zmen mu nazov na mxip_initdb.vol (nezabudni to robit napr. v total commanderi,aby ti tam neostala aj pripona txt!tu musis zmazat!)
potom nastav atribut suboru na read only (iba na citanie) a skopiruj si ho do telefonu.potom nim prepis v telefone povodny subor a skus spravit SR.po restarte by tam mal ten subor ostat,ale mal by mat 0 bytov...
vytvor si v compe novy txt subor a zmen mu nazov na mxip_initdb.vol (nezabudni to robit napr. v total commanderi,aby ti tam neostala aj pripona txt!tu musis zmazat!)
potom nastav atribut suboru na read only (iba na citanie) a skopiruj si ho do telefonu.potom nim prepis v telefone povodny subor a skus spravit SR.po restarte by tam mal ten subor ostat,ale mal by mat 0 bytov...
Zmizelo mi kus paměti
Tak jsem to udělal. Díky moc. Jen nechápu co mi piano udělalo za bordel 
Zmizelo mi kus paměti
To myslím ani není problém té aplikace Piano, ale té ROMky, psalo se o tom více na xda-developers.