Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Diskuze o programech pro Windows Mobile
mystix
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: stř pro 17, 2008 14:19
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od mystix » čtv led 22, 2009 18:55

Zdravím,

mohu se zeptat jak to tedy je s touhle verzí Opery a HTC touch HD? Funguje to někomu korektně? Trošku mě zaráží,že je to dělané jen na QVGA a VGA rozlišení. Kdežto Touch HD má WVGA. A dále se chci zeptat jestli na ni jdou pustit videa třeba z Idnes.

Díky

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od Jiří Hanč » čtv led 22, 2009 19:07

Nevím co si uživatelé HD/X1 myslí... To čekáte, že všechno půjde automaticky pro WVGA? I když si Blackstone asi pořídilo (možná spíše dostalo) dost lidí, což ale neznamená, že je standartem.
Ono tomu není tak dávno, co byla častá situace: QVGA supported, VGA not...

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od matelkoxxl » čtv led 22, 2009 19:10

tak som skusil nahodit na diamonda este s originalnou operou,co bola v rom-ke 1.93 a instalacia prebehla v pohode,preinstalovalu tu staru a aj vyzera lepsie...este ju skusim dostat priamo do romky,ktoru si idem ukuchtit a bude dobre :lol:

Uživatelský avatar
fps
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 79
Registrován: úte pro 23, 2008 14:35
Zařízení: BlackBerry 9700

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od fps » čtv led 22, 2009 21:19

kámošovi na HTC HD opere normálně šlape ale jaká verze?

Riki1
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon led 12, 2009 23:32
Zařízení: HTC Touch HD

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od Riki1 » čtv led 22, 2009 23:17

Mne na HD (ROM postarsi - 1.14.479.3) Opera slape v pohode tak stara, ako aj najnovsia verzia.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od YAMATO » čtv led 22, 2009 23:49

YAMATO píše:Nějaký návod pro nás méně schopné by nebyl? Když ji klasicky nainstaluju, tak tam mám stále i původní.
Tak se omlouvám, toto je pro mě první verze, která skutečně tu původní přeinstaluje.

Akorát nechápu, proč se mi vždy otevřou rovnou dvě okna...

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od Kwazzy » pát led 23, 2009 17:18

Opera funguje skvele! :wink: jelikoz i tak vzdy surfuji se stylusem v ruce tak mi zmenseni ikon maximalne vyhovuje. Zbyva vic mista pro plochu zobrazeni stranky. ty predchozi Opery co jsem instaloval proste nainstalovali druhou a ta puvodni tam strasila dal.Takhle se to preinstalovalo a slape to suprove. :smt023

mystix
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: stř pro 17, 2008 14:19
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od mystix » pát led 23, 2009 17:45

Waiet píše:Nevím co si uživatelé HD/X1 myslí... To čekáte, že všechno půjde automaticky pro WVGA? I když si Blackstone asi pořídilo (možná spíše dostalo) dost lidí, což ale neznamená, že je standartem.
Ono tomu není tak dávno, co byla častá situace: QVGA supported, VGA not...
Uživatelé touch HD si myslí,že by neměl být problém udělat Operu i pro ně, jelikož pro HTC touch je Opera defaultní prohlížeč netu.

Někdo tu psal,že mu nová verze na Touch HD chodí v poho, chci se tedy zeptat jdou tam ty videa na Idnes a tak?

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od elcrys » pát led 23, 2009 18:36

Přešel jsem na tuto Operu z verze 8.65 a je to obrovský skok v rychlosti načítání a vůbec celého pohybu po stránkách. Jen je škoda, že ještě neexistuje verze tohoto buildu, která by se nainstalovala na kartu (u této sice lze zvolit při instalaci kartu, ale stejně se nainstaluje do složky Windows). Dále by mě zajímalo kam se poděly posuvníky pro pohyb po stránce - když chci třeba projet rychle dlouhou stránku, tak tahy stylusem nejsou moc vhodné.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od YAMATO » ned led 25, 2009 0:28

Jo, posuvník by se moc hodil...to Touch zaměření je přehnané, praktičnost pláče.

Hm, tak po vypnutí se mi Opera už nespustí, až po SoftResetu...

sinore
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát led 23, 2009 17:39
Zařízení: htc touc pro

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od sinore » stř led 28, 2009 9:05

Stává se mi že operu otevřu tak jednou max dvakrát a pak to už nejde, musím htc touch pro restartovat a pak je zase vše v pořádku. Mám někdo taky tento problém?

nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: ned srp 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od nirman » stř led 28, 2009 14:38

Spolu se mnou jsi v tomto tematu treti clovek, kteremu to dela stejne veci. Navic jsem zjistil vice chyb v systemu kvuli Opere a az vcerejsi HR mi udelal dobre.

Swedis
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon bře 03, 2008 0:13

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od Swedis » čtv led 29, 2009 21:13

Hojan hoši,

zkoušel jste už někdo na experii??? Fakt by se mi hodila ta lupa a kdyby se načítaly stránky rychleji, bylo by to supr. Jen se mi to nechce instalovat a pak zase vracet zpět, tak se raději ptám, jestli s tím nejsou na experii problémy, díky moc

Uživatelský avatar
McLaren
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv črc 24, 2008 20:53
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od McLaren » čtv led 29, 2009 21:27

Ano, tato opera zlobí, proto doporučuji nainstalovat nejnovější verzi opery určenou pro Diamond / Touch Pro (Opera v9.5 Build 1522). Všechno pak pojede zas jak má.

Stáhnout ji můžete v Aplikacích www.TouchPro.cz, nebo na fóru.

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od matelkoxxl » pát led 30, 2009 0:05

neviem ale ja som nemal s tymto buildom ziadny problem...skusal som vypinat a zapinat a vsetko islo ako malo...mozno to bude aj romkou,lebo mam duttys rom s integrovanym buildom 15316.teraz som preinstaloval na novsi Opera 9.5 build 15529 VGA and QVGA with Flash a tiez ziadny problem...dokonca je k nej prilozeny aj cab s Juggalo_X Official Flash Lite 3.1 CE-OS 20757 po nainstalovani ktoreho idu aj videa na youtube atd...

Swedis
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon bře 03, 2008 0:13

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od Swedis » pát led 30, 2009 11:21

Díky moc za rady, tak jsem se díval na tu svou romku a já mám původní od výrobce a to tedy 1.02.931.3, takže nevim, jestli se mám vůbec o novou operu pokoušet, ale zase mě velice láká ten you tube, to by bylo fakt koží boží :-D :twisted:

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od matelkoxxl » pát led 30, 2009 19:58

tak po mensom testovani som s buildom 15529 spokojny.idu aj videa na youtube a sezname napr...
iba jednu chybu som nasiel a to ze po kazdom SR sa mi automaticky spusti opera,aj ked nie je v startup-e.nevie niekto poradit,kde by sa mohla nachadzat,ci sa to nespusta nahodou cez registry,alebo co robit???

edit: tak som sa trochu hrabal v registroch a nasiel som to...
HKEY_CURRENT_USER/Software/HTC/BootLauncher/Apps/ a tam zmazat Opera9 a mozete aj CyberonVoiceSpeedDial. to zrusi nacitanie sddaemon.exe do pamäte,ktory som predtym rusil tak,ze som si vytvoril prazdny subor sddaemon.exe a prepisal nim povodny v adresari windows.neviem presne naco je,ale nasiel som,ze je nepotrebny a zbytocne zabera miesto v ram...tak dufam,ze to niekomu pomohlo :wink:

a este by som sa xcel opytat,naco je dobry TMail.exe proces???lebo aj to sa tam da zrusit a ako som si vsimol,tiez mi stale bezi na pozadi...hladal som na googli,ale nikde nebola jasna odpoved,ci to je len na maily,alebo aj sms komunikaciu...
sorry za OT,ale nexcel som zasa zakladat dalsi topic :oops:

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od Kwazzy » pát led 30, 2009 20:20

Tuhle verzi jsem mel uz implementovanou v ROMce http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?p=3239751. ta predesla mela 16MB, tahle se da nastavit max do 10MB. A uz jsem i zvykl na uzke ikony.I tak delam touch prevazne stylusem. 8-) Moc fajnova ROM a opera ujde taky. :smt035 Jo a co se tyce samovolneho staru, s tim nemam absolutni problem.

Swedis
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon bře 03, 2008 0:13

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od Swedis » sob led 31, 2009 19:35

Jen takovej blbej dotaz, je mi jasný, že to nepůjde, ale raději se zeptám, co když jo :-D. Jedná se mi o tu romku pro HD, šla by i na xperii??? Já vim, je to asi volovina, ale protože mají stejnej procesor a i stejnýho výrobce :-), tak mě napadlo, že se zkusim zeptat, díky moc

Thompson
smartguru
smartguru
Příspěvky: 671
Registrován: stř zář 10, 2008 13:41
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kontaktovat uživatele:

Stáhněte si neoficiální vylepšenou Operu Mobile 9.5

Příspěvek od Thompson » sob led 31, 2009 19:40

Utilita by měla poznat,že to není HD.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů