Nefungující vyzvánění SMS
-
Krwell
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Zdravim, narazil jsem u svého HD na další problém, nastavil jsem si vlastní melodii na SMS, v nastavení jí vidím, když dám přehrát, tak se přehraje, ale když mi přijde SMS, tak to udělá ten klasickej zvuk, co tam byl nastavenej. Mohl by mi někdo poradic, co dělám špatně ?
A dela ti to vzdy nebo jen pri spojeni s PC ? Me to delalo taky a pak jsem zjistil ze melodie je na oddilu kterej jsem pripojil jako disk k PC a tim padem k nemu system nemohl. Ale to asi nebude tvuj pripad.
-
Krwell
- častý přispěvatel

zkoušel jsem telefon odpojit a poslat si z netu sms, ale pořád to samý pípnutí akorád
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Kde je melodie uložená? Pokud na kartě, ulož ji do paměti telefonu - nic, co má být hned použito po probuzení ze standby, neukládej na kartu!
-
Krwell
- častý přispěvatel

je uložená v paměti telefonu
-
wizaard
- stálý přispěvatel

Pokud jsi zkoušel restart telefonu (soft reset) a nepomohl, opravdu netuším, kde by mohla být chyba. Je onen soubor určitě ve správném formátu (WAV)?
Nevite proc je zvuk sms spojen s hlasitosti "systemu" a ne s vyzvanenim? Chci mit vypnute zvuky klaves a podobne veci, jeze pak zase neslysim ani sms.
-
Krwell
- častý přispěvatel

jo, zvonění mám uložený ve formátu WAV, zkoušel sem j Wma i MP3, dycky je to vidí, ale když mi přijde sms, tak to přehraje jenom to defaultni pípnutí
Tak proc je sms zvuk rozdelen od hlasitosti vyzvaneni mi neni jasne ale je to pro mne super
V noci nechci aby mne rusilo oznameni sms na novy email ale potrebuji slyset zvoneni kdyz mam pohotovost. Zatim jsem vypinal zvuk na sms v nastaveni, coz je zdlouhave a neelegantni.
V noci nechci aby mne rusilo oznameni sms na novy email ale potrebuji slyset zvoneni kdyz mam pohotovost. Zatim jsem vypinal zvuk na sms v nastaveni, coz je zdlouhave a neelegantni.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

Jen tak mimochodem (pro jistotu) - a nastavuješ správný údaj? Chci říct - upozornění na novou zprávu je v menu upozornění víc (Nová zpráva, nová textová zpráva a podobně) - nastavuješ tu správnou?Krwell wrote:jo, zvonění mám uložený ve formátu WAV, zkoušel sem j Wma i MP3, dycky je to vidí, ale když mi přijde sms, tak to přehraje jenom to defaultni pípnutí
-
Krwell
- častý přispěvatel

jojo, mám to nsatavený v Zpravy: Nová textová zpráva
dělá mi to samé. dokonce ani nepoužívám vlastní zvuk jen jsem prohodil default tuším "softněco" za "crystalněco" a stejně to nejde, SMS tvrdošíjně používá ten soft...
-
Krwell
- častý přispěvatel

koukám že to nedělá jenom mě, zkoušel sem i vypnout lokalizaci, i když vim že to s tim nemá nic společného, ale nepomohlo to :(
-
Krwell
- častý přispěvatel

vyřešil už někdo tento problém ? já sem zjistil, že mi to nepřehraje žádnou jinou, než tu původní, tím myslím fakt žádnou, i z těch, který tam už jsou v základu
-
Krwell
- častý přispěvatel

rád bych věděl, jestli někdo tento problé už řešil s prodejcem nebo jestli to někdo úplně vyřešil
Mě tedy vyzvánění SMS jde korektně změnit na jakékoliv z předvolených tónů. Nejde mi tam ale zase přidat vlastní zvuk ve formátu MP3. Prostě se mi v té rozbalovací nabídce vůbec neobjeví, i když jsem ho přesunul do složky v telefonu "Windows/Rings", kde jsou i ty ostatní vyzváněcí tóny. Ty jsou sice ve formátech WMA a WAV, ale to by snad nemělo vadit. Ten soubor se mi v tom rozbalovacím menu nezobrazí ani když příponu přejmenuji na WMA. Vyzváněcí melodii na volání mi normálně změnit šlo, i když je ve formátu MP3, tak proč to nejde u SMS?
-
Krwell
- častý přispěvatel

no mě nejde nastavit žádný ani nefaultní vyzvánění na SMS natož mp3. normální zvonění na telefon mi jde v pohodě, ale na sms prostě ne
Klucí,projděte si tohle forum pořádně....
Problém je ve WM.Musíte ten zvuk nahrát do adresáře windows v hlavní paměti a na tu SMS (tuším) můžete použít jen *.wav mp3 to nebere
zkuste použít hledání a určitě najdete víc rad.
Problém je ve WM.Musíte ten zvuk nahrát do adresáře windows v hlavní paměti a na tu SMS (tuším) můžete použít jen *.wav mp3 to nebere
zkuste použít hledání a určitě najdete víc rad.
Tak skutečně pomůže jenom přesunutí MP3 souboru do kořenového adresáře "Windows". Jsem si myslel, že soubory pro vyzvánění SMS jsou v adresáři "Windows\Rings", ale není to pravda, tam jsou asi jen soubory pro vyzvánění telefonního hovoru. Je to pěknej bordel. Ale alespoň není třeba mít na to vyzvánění SMS soubor ve formátu WAV, funguje to i se souborem ve formátu MP3.
-
Krwell
- častý přispěvatel

tak ted jsem to nakopíroval do složky Windows a stejně to nejde