Aktivace Landscape režimu
omlouvám se za asi hloupou otázku, ale chtěl jsem si aktivovat Landscape režim. Nahrál jsem si PHM Registry editor a přesně podle návodu na Smart Wiki jsem v položce HideOrientationUI změnil hodnotu 1 na hodnotu 0. Pak jsem restartoval a nic. Zkoušel jsem to několikrát a ať točím Daimondem jakkoliv, nic se neděje. Někde musím dělat blbou chybu, ale netuším kde. Díky za radu.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
tahle položka nezpůsobuje automatickou rotaci pomocí gravistačního senzoru, ale objeví se ti nastavení v Start>Settings>System>Display
bohužel, to co píšeš, sice aktivuje Landscape systém, ale na trvalo, né podle toho jak držíš Daimonda. Je tam prostě volba na výšku a na šířku. Podle toho co zatrhneš tak to bude, ale furt. Takže to není to co potřebuju. Já chci aby se displej otáčel podle toho jak Daimonda držíš. Proto to ve wiki píšou, jako úpravu registru, takže zádrhel bude někde tam , si myslím.
Gyrator nebo GSen. V zakladu se Diamond umi pretacet pouze v urcitych aplikacich. A priste staci hledat.
Já pochopitelně hledal, ale když jsem ve wiki našel tohle:
"Aktivace Landscape režimu
Defaultně je u Diamondu vypnuta možnost natočení displeje do Landscape režimu (mimo internetového prohlížeče). Pokud si tuto položku v nastavení displeje chcete aktivovat, jděte na adresu HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation a zde nastavte pro položku HideOrientationUI hodnotu na 0. Původní hodnota je 1."
myslel jsem, že to tím vyřeším, možná, že špatně chápu smysl slov, v tom případě se omlouvám, že jsem špatně hledal. Pokusím se ty dva prográmky najít.
"Aktivace Landscape režimu
Defaultně je u Diamondu vypnuta možnost natočení displeje do Landscape režimu (mimo internetového prohlížeče). Pokud si tuto položku v nastavení displeje chcete aktivovat, jděte na adresu HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation a zde nastavte pro položku HideOrientationUI hodnotu na 0. Původní hodnota je 1."
myslel jsem, že to tím vyřeším, možná, že špatně chápu smysl slov, v tom případě se omlouvám, že jsem špatně hledal. Pokusím se ty dva prográmky najít.