Sunnysoft Contacts 2
Sunnysoft Contacts 2
Mám od plnou, registrovanou verzi Sunnysoft Contacts 2 a nejde mi nastavit aplikaci jako výchozí aplikaci pro kontakty v HTC Touch Diamond. Čím to může být? Takto je pro mě aplikace nepoužitelná.
Sunnysoft Contacts 2
A máš v nastavení Contacts 2 zaškrtnuté, aby se aplikace používala jako výchozí pro přístup ke kontaktům?
Sunnysoft Contacts 2
Ano mám. Zkoušel jsem i vyškrtnout > restartovat > zaškrtnout pak restartovat. Nic nepomáhá. Diamond stále používá výchozí aplikaci pro kontakty. Používal jsem SIMfix na odfiltrování kontaktů ze SIM v zobrazení kontaktů, ale i tuto aplikaci jsem zkoušel odinstalovat. Nenapadá mě jiná aplikace, která by mohla dělat problém. Snad ještě jen Advanced Config Tool, ale všechny hodnoty týkající se telefonu a správy kontaktů mám nastaveny na defaultní.
Sunnysoft Contacts 2
Jestli máš možnost a chce se ti, tak bych zkusil Hard reset a pak instalaci programu do čistého telefonu. Pokud to bude dělat i nadále, napsal bych na support Sunnysoftu, pokud ne, tak víš, že se to hádá ještě s nějakou aplikací.
Sunnysoft Contacts 2
Tak jsem zjistil, že se mi Sunnysoft Contacts nepřiřadí ke kontaktům pouze v TouchFlo 3D. Pokud spustím Programy -> kontakty, tak se normálně spustí aplikace SC 2. Chtěl bych ale aby se aplikace spustila, když v záložce kontakty v TouchFlo dám volbu další, nebo když v obrazovce home zmáčknu tlačítko pro volání.
Sunnysoft Contacts 2
Vyjádření Sunnysoftu:
Dobrý den,
bohužel náš program Sunnysoft Contacts 2.0 nelze přiřadit k aktivním tlačítkům aplikace TouchFlo 3D.
Dobrý den,
bohužel náš program Sunnysoft Contacts 2.0 nelze přiřadit k aktivním tlačítkům aplikace TouchFlo 3D.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Sunnysoft Contacts 2
taky mám nainstalovanný SC 2 a v pohodě, normálně se program přiřadil, a ať zmáčknu zelené tlačítko, nebo soft tlačítko ,,telefon" aplikace se naprosto korektně otevře v TF 3D.
Sunnysoft Contacts 2
Tak to nechápu proč mě to nejde...