airWizard: tvorba vlastních Cabů s oblíbenými aplikacemi

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Společnost Teksoft, která stojí například za populární aplikací CoolCamera, vydala program airWizard, se kterým je možné pohodlně vytvářet instalační balíčky oblíbených aplikací. Tento pojem pro lepší představu trochu rozvedu; každý z nás na svém zařízení používá řadu oblíbených aplikací, jejichž instalační cab soubory si například kopírujeme do extRom, aby po Hard resetu došlo k jejich rychlému nainstalování.

airWizard ale nabízí něco mnohem lepšího - umožní vám vytvořit vlastní CAB soubor, který bude obsahovat instalační caby vašich oblíbených aplikací. Navíc se velikost výsledného cab souboru oproti původním velikostem aplikaci značně sníží!

Image

Samotný proces vytvoření souboru je rozdělen do tří kroků, kterými vás provede přehledný průvodce. K vaší "kompilaci aplikací" můžete vytvořit i vlastní instalátor pro PC (který lze navíc doplnit obrázkem).

Demoverze airWizardu je bohužel omezena na možnost vložit do výsledného cabu pouze jednu aplikaci. Plná verze programu stojí trochu přehnaných 45Euro, demo stahujte z naší Download sekce.

Image

Další informace a podrobný návod pro práci s airWizardem naleznete na stránkách výrobce.
Rypi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: E-ten X600

Post by Rypi »

nexistuje něco podobného? Zkoušel jsem i ručně psát soubor _setup.xml, kde jsou informace o instalaci, ale pak jsem to neměl jak dostat do CABu... nemá s tím někdo zkušenost? :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

No můžeš zkusit WinCE CAB Manager, nebo teď nedávno se objevilo i tohle online řešení, ale to jsem nezkoušel:
http://nedge2k.com/cab-o-matic
Rypi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: E-ten X600

Post by Rypi »

díky, hledal jsem ane nic jsem nenašel. ten online mi nějak nešel, ale ten wince cab manager je supr :)
zeto750
nováček
nováček

Post by zeto750 »

A nieco kde nahadzem CABy a ono mi to vypluje jeden cab ktory nainstaluje vsetko ostatne samo a priamo v PPC?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”