Zdravím,
mám problém s příjmem STK zpráv z RB, ta prvni informace že dorazila zpráva se zobrazí asi tak na 0,2 vteřiny, vzápětí zmizí a nikde není k dohledání. Děje se tak jak v Touchlflo rozhraní, tak v klasickém WM Today. Nemáte někdo tušení v čem je problém? Vzhledem k tomu že platím nejrůznější příkazy několikrát denně je to pro mne dost zásadní problém...
Díky
problém s STK service bankovními zprávami
Mne to funguje v poradku, STK service se spusti, pripadne to je k dohledani v programech jako 'O2 sim', samozrejmne zalezi co mas za operatora, to jsi nenapsal.
Ja mam sice sim T-mobile ale melo by to byt stejne. Zvuk je u prichozi zpravy nevyrazny - pipani po asi 5 sekund. Je treba cekat tak dlouho dokud se nezobrazi vyzva k precteni zpravy - asi 30 sekund nebo dele. Do te doby mam zobrazenou standartni nabidku voleb na objednani sluzeb, zvoneni atd. Az pak se objevi okno se zpravou a mohu zadat pin. Pokud do te doby cokoliv zmacknu, mam smulu a musim zpravu rucne najit v nabidce - prichozi zpravy - nebo tak nejak.
Tak jsem to ted zkousel a nezobrazilo se mi to vubec, musel jsem vypnout a zapnout. Pak uz to chodilo normalne (nastavili mi to na novy simce az vcera tak pomalu zkousim), zobrazilo se to asi za 5 vterin, zvuk je teda hodne vyrazny
, mezitim jsem mohl klikat na co chci, nemelo to vliv, asi bude zalezet na operatorovi, jak to ma na simce vyreseno.
Takze to funguje fakt na pikacu.....uz nekolikrat jsem musel nejdriv restartnout aby mi vubec zpravy prisly, funguje to nekomu korektne s O2 ?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pouzivam O2 a banking CSOB a GeMoney bank.Je to bezproblemu.Zpravy chodi korektne a v cas.
Mne bohuzel ne, kazdy den kdyz chci aby mi prisla zprava tak musim restartovat, pockam na novou romku a kdyz se to nezlepsi tak to budu reklamovat, je to takhle bohuzel nepouzitelny 
EDIT: Mam teda tu starsi ROM 1.14.401.3 WWE, jakou mate vy?
U vas to teda vidim v popisu
, a jini ?
\\Používej tlačítko UPRAVIT!! Lukáš Mano
EDIT: Mam teda tu starsi ROM 1.14.401.3 WWE, jakou mate vy?
U vas to teda vidim v popisu
\\Používej tlačítko UPRAVIT!! Lukáš Mano