Problem s odinstalaci SHBT MyHome v 1.5

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Lujgi17
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

Post by Lujgi17 »

Ahol Lidi,
Nainstaloval jsem si na zkousku UI aplikaci s nazvem SHBT MyHome ve verzi 1.5. Po odskouseni jsem ze rozhodl tutu aplikaci odinstalovat. Odinstalace probehla uspese. Nic mene kdyz jsem pak vypl TF3D (mam Diamond), tak mi nabehla zakladni obrazovka a na misto softwarovych tlacitek (v levo a pravo dole) kde jsem mel nastaveny Kalendar a Programy mam najednou na obou napsane MyHome. Vubec netusim co stim. Nevite nekdo jak se toho mam zbavit. Chtel bych se vyhnout SR pac mam v tel. uz celkem dost aplikaci a nechce se mi je znovu instalovat a nastavovat.
Predem diky za kazdou radu :wink:
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

Tak SR je lepší vždy udělat po inst.odinst. softu. SR je Soft Reset,HR je Hard Reset HR=komplet obnovení do původního stavu při zakoupení.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Pokud ti tam zůstalo jen toto, tak to se dá lehce změnit například přes Advanced Config.
Lujgi17
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

Post by Lujgi17 »

Omlouvam se, samozdrejme jsem myslel Hard Reset. No nainstaloval jsem si ten Advanced Config.. , hraju si snim uz asi 2 dny ale ani za Boha nemuzu prijit na to jak ty dve spodni softwarova tlacitka prenastavit. Muzete mi nekdo poradit ci poskytnout rychly manual jak na to??? Fakt nevim jak to mam udelat.
Diky moc za kazdou radu.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”