TomTom 7 pro Diamonda/Raphaela v prodeji, Viva v češtině

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Dnes mi do e-mailové schránky dorazil nový newsletter od Sunnysoftu, ve kterém mě zaujaly hned dvě nabídky. Tou první je možnost konečně si na českém trhu legálně zakoupit navigační software TomTom Navigátor 7 pro komunikátory HTC Touch Diamond a Touch Pro. HTC při zahájení prodeje obou modelů pro některé regiony (státy) v balení dodávala plnou verzi tohoto programu + možnost stáhnout si zdarma mapu jednoho města na vyzkoušení, majitelé v ČR však o tuto možnost byly ochuzeni.

Bleskovka
S TomTom navigátorem 7 získáte ve vašem PDA nejnovější SW a mapy, stejné, které jsou k dispozici v posledních modelech jednoúčelových navigací TomTom. Stejně jako u jednoúčelových navigací TomTom, získáte nyní s Navigátorem 7, kromě nejnovějších map ve verzi 8.xx, také nové funkce. Mezi ně například patří MapShare po stahování a sdílení aktuálních změn v mapě zdarma, či funkce Pomoc pro nalezení nejbližší pomoci ve vašem okolí.

TomTom Navigátor 7 + nákup a instalace mapy pro HTC touch Diamond zahrnuje instalaci navigačního SW TomTom navigátor 7 + nákup a instalaci Vámi zvolené mapy do komunikátoru HTC touch Diamond.

Tato služba je poskytována pouze pro komunikátory HTC Touch Diamond a HTC Touch PRO. Pro ostatní WM zařízení není tato služba zatím dostupná!
Jinými slovy, za základní cenu 899,- Kč s DPH získáte kromě samotného programu nárok na stažení mapy jednoho města zdarma (původně jsem uváděl státu - chyba). Pokud byste si například chtěli dokoupit kompletní mapy celé Východní nebo Západní Evropy, bude potřeba sáhnout o něco hlouběji do kapsy:
Středná a západní Evropa - cca 2000 bez DPH
Střední a východní Evropa - cca 1800 bez DPH
Západní Evropa - cca 1800 bez DPH
Východní Evropa - cca 1200 bez DPH

Další informace o TomTom Navigátoru 7 naleznete na webu Sunnysoftu.

HTC Touch Viva v češtině
Pokud vám do oka padl komunikátor pro nenáročné - HTC Touch Viva (přečíst naši recenzi), pak by vás mohla potěšit informace, že se nyní konečně objevil v české verzi (lokalizace je zde řešena počeštěním přes InterWrite, nikoliv přímo CEE verzí ROM).
Image
peto01
nováček
nováček

Post by peto01 »

dost neskoro sa zobudili s tym TOMTOMom. :lol:
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Post by 4n's »

skoda toho pocesteni Vivy. Uz tak pomale PPC zpomalit interwritem...
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by Milan Pištělka »

Vůbec se nedá říct, že by se někdo u TomToma probudil. Jejich obchodní politika stran verzí pro PDA hraničí s idiocií.
Už dlouho čekám na plnohodnotnou verzi, kterou bych si koupil a mohl si ji za moje peníze nainstalovat kdykoliv mě napadne na jakékoliv zařízení, pochopitelně v souladu s licencí, tj. pouze na jedno zařízení. To co nabízí Sunnysoft, je slabá náhražka. To bych musel pokaždé, když flashnu ROMku, jít do Sunnysoftu a za další peníze si nechat provést instalaci?
To je naprosto nepřijatelné. Navíc proč není totéž pro HDčko nebo vůbec pro jakékoliv PDA?
Je to hnus, velebnosti.
pavel.0606
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by pavel.0606 »

Bohužel, po telefonátu s Brněnským Sunnysoftem - v základní ceně NENÍ ŽÁDNÁ MAPA !!! O stažení mapy jednoho státu zdrama ani slovo.

edit by admin: Text bleskovky jsem upravil, za nepřesnost se omlouvám.
dokken
nováček
nováček

Post by dokken »

Neschopný nebo spíš všehoschopný český zastoupení HTC, když nevyjedná mapy gratis.
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

Proč HTC? Těch se navigace 3. strany moc netýká a tudíž z toho moc neprofitují, tak co by z toho měli?
dokken
nováček
nováček

Post by dokken »

...třeba dobrej pocit, to se ale zřejmě nenosí.
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

Nemysli si, že tim HTC hájím.
Jejich politika už se mi mi opravdu delší dobu nezamlouvá. Bohužel nejde o dobrý pocit, jde o komerci...
Horejsek Michal
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Xperia

Post by Horejsek Michal »

Vážení čtenáři,

Rád bych uvedl na pravou míru pár věcí.
Souhlasíme s tím, že postoj TomTomu k produktu Navigátor je opravdu žalostný. My se pouze snažíme z toho co TT nabízí, nabídnout našim zákazníkům co nejlepší služby.

Po instalaci TT Navigátoru 7 je možnost stáhnout na vyzkoušení mapu pouze jednoho města, Nikoli státu!!

Mapa s registračním souborem je na paměťové kartě (v případě Diamondu v interní paměti). Po HR nebo dokonce flashnutí ROM zařízení, stačí pouze přes TomTom Home znovu nainstalovat Navigátor 7 a mapy na paměťové kartě, které jsou svázány s vaším zařízením, budou dále bez problému chodit. V rámci ochrany vaší investice, je samozřejmě vhodné po instalaci mapy a TT7 zazálohovat paměťovou kartu nebo interní paměť.

Rozšíření této služby pro další zařízení, není bohužel na nás, ale na TomTomu či HTC, případně dalším výrobci WM zařízeních.

Za tým Sunnysoft
Michal Horejsek
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”